Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@ahmet-eren-yeşiltaş
    Selamlar....

Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması...İşte link
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    5. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@ahmet-eren-yeşiltaş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Merhaba Serap Hanım onların bize yolladığı şablonda tercih edilen randevu tarihi ve mülakat tarihini soruyordu. 6 ocakta olan mülakatımız için 27 ocakta randevu aldık. Araya haftasonu ve yılbaşı girdiği için soru işareti oluştu kafamızda ama sizce yetişir mi bi fikriniz var mıdır bu konu hakkında 🙂

Defalarca imzanızda nerede ve hangi tarihte mülakata gireceğinizi belirtmeniz gerektiği söylenmesine rağmen yazmamışsınız. Bu bilgiler olmadan sorunuza net bir cevap vermem mümkün değil.

• Mobilden ilk defa kullandım forumu normalde eşimin mpalaoglu hesabı açık pc'de o yüzden imzamızda bilgiler eksik kalmış hemen düzenledim. Yoksa hiç mi görünmüyor imzam?

• ⭐⭐⭐

@ahmet-eren-yeşiltaş İmza görünüyor orada sıkıntı yok.. Sadece eksik noktaları var sanırım ..Bu benim matbu bildirgem..😉 Herkes kendini ilgilendiren maddeyi gözönüne alsın...

Sizin özelinizde genele seslenmek isterim..Forum kullanıcı adı ile excel i doldursak daha iyi olmaz mı sevgili talihli dostlarım??

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmet-eren-yeşiltaş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mobilden ilk defa kullandım forumu normalde eşimin mpalaoglu hesabı açık pc'de o yüzden imzamızda bilgiler eksik kalmış hemen düzenledim. Yoksa hiç mi görünmüyor imzam?

Teşekkürler.
    Sağlık randevunuz ile mülakat tarihiniz arasındaki iş günleri yeterli gelebilir. Umarım sorun olmaz. Değiştirmek mümkünse bir iki gün önceye alırsanız daha garanti olur düşüncesindeyim.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Katzfiell_ bu sadece sağlık muayenesi için değil, mülakat için mecburen bir abd adresine ihtiyacınız olacak.
    aksi takdirde mülakatınızı gerçekleştiremezsiniz. çünkü green cardın gideceği bir adrese ihtiyacınız var.
    bu konuda varsa eş, dosttan yardım istemelisiniz.

Kaçak çalışmış ama şu an green card olan bir kişinin adresini vermek ileriye dönük zorluk çıkarır mı? İleride ben vatandaşlık işlemlerine başladığım sıralarda bu kişi muhtemelen deport edilmiş olacak.

• Merhaba Nicolson 16 kasımda yazdığım mülakat talebime şimdi dönüş yaptı. 17sine sağlık muayenesi için randevu verdiler.

• @Serapp teşekkür ederim dediğinizi yaptım cevap geldi onaylandı

• Merhaba oncellikle sizleri cok tebrik ederim. DS260 formunu guncelleme konusunda ben de ayni sorunu yasiyorum. ben buyuk bir hata yaparak formu danisman ile doldurdum aceleden ve toylugumdan bu para tuzagina dusmus bulundum. ve annem kizlik soyismini kullanmamasina ragmen israrla annemin kizlik soyismini de yazdi anne isim soyisim kismina ayrica city kismina istanbul yazdi state kismina tekrar turkiye. ben normalde city e ilce state e istanbul yaziyorum hep adreslerde. Sizce ne yapmaliyim? daha dosya transfer etmedim, current olmadim daha var numarama sizce acip duzenlemeli miyim? normalde en dogru yol hangisi? (ankaradan girmeyecegim)

• @gucarslan bey önemli bir sorum olacaktı. Viyana ile mülakat mailim sonrasında mailleştim ve bu süreçte doğan bebeğimi ds260 formuma eklettirdim. Ancak hala esc de eşimi görüp oğlumu göremiyorum. Viyana sorun olmadığını iletti ama göremediğim için endişeliyim. Mülakat maili öncesi add applicant yapmıştım zaten. Yapmam gereken başka bir işlem var mı? ESC de görmek için zaman mı geçmeli ?

• @yuzu anne kızlık soyadı soruluyor ds260 formunda, siz hem günceli hem kızlık soyadını kullandıysanız mülakat tarihiniz belli olduktan sonra açtırıp düzeltebilirsiniz şu an için bir şey yapmanıza gerek yok, hatta ankarada sadece sözlü beyan ile düzelten bir arkadaşımız vardı anne kızlık soyadını. Genelde pasaportta ne yazıyorsa onu girmenizi öneriyorlar city kısmında ancak ufak bir sorun onu da mülakat tarihiniz belli olduktan sonra düzeltebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aress şu an green cardı olan biri neden siz N400 doldururken deport edilsin anlamadım?

• Çok özür dilerim , bir yerde var mı ? bilemiyorum bu navigatör nedir ? ilk kez duydum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 sanırım sizi bir süre forumdan uzaklaştırmam lazım, diğer türlü siz bu süreci yönetemeyeceksiniz.
    bu kadar gereksiz konular için de başlığı meşgul etmeniz sadece sizin için değil, diğer forum kullanıcıları için de ciddi bir sorun.
    lütfen, adınızı, soyadınız, cinsiyetinizi, doğum ülkenizi ve doğum tarihinizi yanlış yazmadıysanız diğer konular için forumu meşgul etmeyin.
    bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Asiye-Akgül merhaba,

Viyana sorun olmadığını iletti

bu cümleden sonra telaş edecek hiçbir konu yok, mülakatınızda bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@omerko konsoloslukların bazen websitelerinde ya da mail ile bildirdiklikleri iletişim formu.
    onlarla iletişim kurmanız için kullanılan bir sistem.

• Herkese selamlar arkadaslar bu ay alinan 2nl sahiplerini ilk once tebrik ediyorum umarim vizelerinize ulasirsiniz 🙏
    Arkadaslar esimin cn si 22k larda ,Gecen sene Subat gibi current olmus .
    dosyamiz HK da bizde farm yasasiyla tasimanin kolaylasmasindan dolayi vize sayisinin sinira dayanma durumu gibi bir sey olabilirmi belli bir limitten sonra ne kadar randevuda alsak verilicek vize sayisi dolma durumu nedir .cekinmeye basladik .tabiki sureci takip edip anlayicagiz ama .mart nisan gibi randevu alirmiyiz bilemiyorum dusunceleriniz nedir

• @aress
    Merhabalar, vereceginiz adrese Greencard ve Ssn’leriniz postalanacak. Eger adresini kullanacaginiz kisi sizin postanizi bir sekilde saklar, size geldigini soylemez vb. gibi kaygilariniz varsa o kisinin adresini kullanmamalisiniz. Bunun disinda kisinin statusune, ne yaptigina, background check vs yapmayacaklar. Ayrica kisinin GC sahibi oldugunu belirtmissiniz, deport edilececegi kanisina nasil vardiniz? Amerika’da elinizi sallasaniz her yerde kacak calisanlarla karisilarsiniz, siz adresini kullanacaginiz kisinin isinizi gorecek, guvenebilir olup olmamasina dikkat etmelisiniz, birakin geri kalanini Jugde dusunsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer son iki yılda vize yasal sınıra geldi ve verecek vize kalmadığı için bir çok dosya Ready statüsünde kaldı.
    bu yıl, yasal verilebilecek vize sayısı da azaltıldığı için bu sınırın dolması çok olası.
    bu da yüksek cnlerin vize almasını elbette zorlaştıracak.
    ancak bülten hızlıu ilerler ve dosya taşıdığınız konsolosluk mülakat verirse orası ayrı konu tabi.

bunun değerlendirmesini 1 ocak'ta daha net yapabileceğiz.
    sabırla beklemelisiniz.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aress şu an green cardı olan biri neden siz N400 doldururken deport edilsin anlamadım?

Daha önce ssn'i vardı ve turist vizesiyle gidip 2 yıl o ssn kullanarak çalıştı. Daha sonra bir avukatla görüşüp iltica etti. İltica edince green card geliyor ve mahkeme süreci başlıyor. Mahkeme çalışma izni olmadan ssn kullanıldığını tespit edince yüksek ihtimal ilticayı red ediyormuş. Şimdilik her redden sonra bir üst mahkemeye giderek süre 6-8 yıl kadar uzatılabiliyor.(Trump bunu da sonlandırıyor.) O yüzden tahminen benim vatandaşlık işlemleri sıralarında o çoktan ülkeden gönderilmiş olacak.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |