DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba herkese, sağlık randevusu için Nicolson'a (Hong Kong) mail attım. Henüz bir dönüş almış değilim. Anderson veya nicolsondan geri dönüş alan var mı?
Onur Bey, maili saat kaçta gönderdiniz? Bizde saat öğlen 12 iken orada mesai bitmiş oluyor.
Bir de Dr. Nicolson’a mailinizi [email protected] adresine mi gönderdiniz? -
@Bluey evet hocam benim de 2 ocakta. eğer bir planlama olursa ihtimaline karşı dikkatimi çeken 2 ocak kişilerini de etiketliyim dedim @onurakbas @MEZE17 @bahar_aydin @mbt4272
-
Selamlar , dv 2024 sürecine göre nispeten dosya taşımalar cok fazla oldu, ben de dosya taşıyanlardan biriyim , kendi sıramamız olan 23 binler bu sene kotaya takılır mı , teşekkürler
-
-
Viyana saglik mulakatinda okudugum deneyimlere gore amerika adresi talep ediyorlarmis, elinde gecerli Amerika adresi olmayan kisiler bu durumda ne yapiyor/ne yapmali?
-
Arkadaşlar merhaba, ben ds-260 formunu doldururken mülakat yerini Sydney seçtim. Emin olmak için KCC’ye mail attım fakat attıkları mailde mülakat yeriniz Ankara dediler.
Your interview location is Ankara and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
Şu an nasıl bir yol izlemeliyim? Dosyamı Sydneye mi taşımam gerekiyor? Çünkü burada yaşıyorum. -
@Serapp evet mail adresi buydu doğru adrese göndermişim. Zaman olarakta 18 kasım Türkiye saati ile 16.00’da göndermişim. Yüksek ihtimalle dediğiniz gibi mesai saati dışına denk geldi. Geri dönüş aldığımda güncelleme yapacağım. Haber ederim, teşekkürler Serap hanım.
-
@crazycells @gucarslan merhabalar hocam, mülakata sponsorluk ve iş teklifi mektubu götürmeye çalışıyorum. I-134 sponsorluk ve iş teklifi mektubunun aynı kişiden olmasına gerek yoktur, değil mi? A kişisinden I-134 formunu düzenletsem, B kişisinden işyerinin antetli kağıdına yazılmış dummy bir iş teklifi mektubu oluşturmasını istesem şirketi üzerinden, bu şekilde olur sanıyorum. İkisini de fiziki olarak ıslak imzalı sunmamız gerekir mi, yoksa dijital olarak gönderseler mülakata çıktılarını götürsem olur mu?
Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim
-
Merhaba, Hong Kong'da mülakat tarihi alan arkadaşlar, Dr. Nicholson'dan veya diğer hastaneden randevu alabilen var mı? Biz e-posta gönderdik, ancak henüz bir geri dönüş alamadık. @gucarslan Uğur bey sağlık randevusu için mail gönderirken özellikle randevu almak istediğimiz tarihi yazmamız gerekiyor mu ? biz sadece mülakatımızın tarihini belirtip o tarihe sonuçlarının yetişebileceği en erken tarihte sağlık randevusu almak istiyoruz diye belirttik. Özel bir gün belirtmedik. Sizce tarih belirterek tekrardan mail atalım mı ?
-
@Serapp bende dün mesailerinin sonlarına doğru göndermiştim şuan da orda öğlen arası olmasına rağmen daha dönüş olmadı.
-
@10urdmn Sağlık randevusu mailin de tarih belirttiniz mi acaba şu gün sağlık randevusu istiyorum gibisinden ?
-
@flaperss görmemişim arada şimdi gördüm sizlere de hayırlı olsun görüşmek dileğiyle
-
@Falcon-1 tavsiyem gelmiş bir mülakatı ertelemeyin.
eğer gerçekten vizeniz yoksa o zaman başka tabi.. talep edebilirsiniz. zaten buna da mecbursunuz.. -
@bahar_aydin ilgili pc'yi kullanabilirsiniz, tekrar çıkartmanıza gerek yok.
-
@atibaba teşekkürler.
lütfen ara ara ilgili durum için güncelleme yapmayı unutmayın.
bu sayede biz de gelişmeleri takip edebiliriz.bu arada imzanıza ilgili konu çin bir not ekledim, konuyu daha güncel tutabilmek amacıyla.
-
@istalin takılır.
-
@Katzfiell_ bu sadece sağlık muayenesi için değil, mülakat için mecburen bir abd adresine ihtiyacınız olacak.
aksi takdirde mülakatınızı gerçekleştiremezsiniz. çünkü green cardın gideceği bir adrese ihtiyacınız var.
bu konuda varsa eş, dosttan yardım istemelisiniz. -
@samikayhannn bu başlığı incelediniz mi?
eğer sorunuz cevabını burada bulamazsanız lütfen tekrar sorun buradan.
-
@Gs1905 hayır gerek yok, cevap vermelerini beklemelisiniz.
-
@sevdemimi evet, bildirmelisiniz.
diğer türlü ismi listede olmayan kimseyi konsolosluk binasına almazlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum