Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp Ben de oyle dusundum ancak bu sene ve gecmis seneki Molnar muayene sonuclari ertesi gun veya iki gun sonra sabah konsolosluğa iletilmis. Benimde aslinda arada bir is gunu var sonra 01 Ocak tatil ve sonra mulakat oncesi yarim gun kaliyor.

• @Serapp attım ama otomatik sistem yanıt verdi navigatör kullan uyarısı yaptı konu başlığı yazıp tekrar yolladım.cevap atamazsam mülakata girmeme engel bir durum mudur teşekkür ederim

• Merhaba, 2019'da Erasmus ile Ingiltere'de 6 ay boyunca staj yapmiştim. 6 ayin 6'sindada Ingiltere'de bulunmadım Turkiye'ye dondum sonra tekrar giriş yapmiştim 6 aylık sure boyunca. Hatta bir gun olurda istenirse diye o zamanlar Ingiltere konsolosluğuna gidip police record'da almistim. Simdi tekrardan https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country/UnitedKingdom.html bu linkten bir sicil kaydı çıkartmam gerekir mi?

• @Bluey arkadasim hayirli olsun . Viana mi randevu yeriniz

• @Ben-Batur tebrikler harika haber 🙂

• @Ben-Batur 12 gün boyunca ummanda beklemek mi yoksa çift pasaport alıp (2yetiskin 2 çocuk icin) Vize görüşmesi sonrası ülkeye dönüp sadece asıl talihlinin pasaportları almak icin ummana yeniden gitmesi mi daha az maliyetli ve daha az külfetli

• @Bluey hocam merhabalar, yanıtlarını olumlu/olumsuz paylaşma şansınız var mıdır acaba? şimdiden çok teşekkürler @onurakbas

• @Serapp maili kabul etmiyor otomatik mesaj gelip navigatöre yönlendiriyor ordada nereden mail atacağımı bulamadım

• @sevdemimi Ben de az önce mail attım, beni de navigatöre yönlendirdi. Ne yapmalı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi @mbt4272

Şimdi navigatöre girdim.
    Şu şekilde Email atmanızı istiyor, konu satırında istediği cümle yoksa navigatöre yönlendiriyor.

EMAIL US at [email protected] following the instructions below.

M99 - OTHER QUESTION - CASE NUMBER (E-mailinizin konu satırına case number girerek bunu yazın)

Last Name
    First Name
    Case Number
    Date of your interview
    Description of your situation

Bu sırayla bilgileri girin mülakat tarihini onayladığınızı belirtin ve yollayın.

• @samikayhannn tabi iletirim sizin de mi 2 Ocak'ta ?

• @kelebek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur 12 gün boyunca ummanda beklemek mi yoksa çift pasaport alıp (2yetiskin 2 çocuk icin) Vize görüşmesi sonrası ülkeye dönüp sadece asıl talihlinin pasaportları almak icin ummana yeniden gitmesi mi daha az maliyetli ve daha az külfetli

Eğer herkesin çift pasaportu hali hazırda varsa Türkiyeye dönüp evraklar hazır olunca sadece asıl talihlinin gidip evrakları alması daha mantıklı ama sırf bunun için pasaport çıkartacaksanız daha maliyetli olabilir. Çünkü ben 12 gün bekledim ama 7. 8. günde de hazır olabilir o kısmı tam bilemiyoruz yani. Geçmiş tecrübelerde ben hep 6. 7. günde evrakların teslim alındığını görmüştüm bizim şansımıza bu kadar uzadı 🙂

• @atibaba hocam ben isveç vizesi aldım 3 gün sonraya randevu vermişlerdi en son baktığımda da güncel 4 gün sonraya randevu var schegen ülkelerinde illaki bulunuyor bir ülke müsait olan

• @Erdem-Yıldız Mutlaka ilk olarak vizeyi aldığınız ülkeye giriş yapın bir kez

• @siraç merhaba hayirli olsun size sorum olucak saglik randevusu icin nasil ve hangi adresten ulastiniz oglum icin soruyorum . Viana icin soruyorum randevu tarihimiz 16 ocak

• @siraç Evet yanlış görmediysem 1 dosya daha aynı gün mülakat almış. Hepimize şimdiden bol şanss 🙏

• @Ben-Batur aslında aile bireylerine pasaport çıkartılabilir asıl talihli hariç.
    Asıl talihli muscatta kalacak aile geri dönecek böylelikle 3kişinin 10-15günlük yemek masrafı + konaklama masrafı tahmini 30k ceplerine kalacak fakat pasaport masrafı olarak en dusuk surelı pasaport ıle 5k gıderlerı olur sonuc olarak tum aılenın orada beklemesıne gerek kalmaz 5k masraf ıle hem zamandan hemde 25k karları olur cocukların pasaport ucretlerı evrak parası vardı sadece o yuzden pekbır masraf yok kalabalık ve kücük cocuklu aıleler için mantıklı

• @Ben-Batur
    1 kişi 2429
    2 cocuk 790x2 : 1580
    toplam : 4009 TL pasaport masrafı var sadece

43cf7ad1-14c1-4ef1-bb34-a9d5b3e1740c-image.png

• @gucarslan asıl ben bu forumu oluşturan ve bilgi paylaşımı yapmamızı sağlayan sizlere ve diğer adminlere çok teşekkür ederim, özelden iletişime geçen herkese elimden geldiğince destek olacağım.

• Merhaba herkese, sağlık randevusu için Nicolson'a (Hong Kong) mail attım. Henüz bir dönüş almış değilim. Anderson veya nicolsondan geri dönüş alan var mı?

Benzer Başlıklar

• 2688
  • 83
  • 153
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |