Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan çok teşekkür ederim

• Merhaba herkese, umarim vizemizi alabiliriz ailecek sonrası için aklımda birkaç soru var özellikle bu seçimler sonrası.
    Vizemizi aldıktan sonra mevcut isimden istifa etmem gerekecek ve 2 ay gibi bir süre sonra ancak gidebilecegiz ABD ye. Bunu yapmak yerine Viyana'dan direkt ABD ye gitsek gelsek sonrasında bu 2 ayı gecirsek daha avantajlı olur muyuz acaba? Yani bu 2 aylık dönemde yine 2020 deki gibi bir kararname vs çıkarsa bizim önceden giriş çıkış yapmış olmamızın bir avantajı olur mu tekrar giriş için? Trump'in gelmesi biraz tedirgin ediyor açıkçası.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Falcon-1 böyle bir imkanınız varsa elbette yapabilirsiniz, en sağlıklısı olur.
    ilk girişinizi yapıp dönün, sonrasında dilerseniz 5 ay sonra gidin. önemli olan ilk girişinizi yapmanız..

• Ankara'dan ses yok de mi hâlâ? Numarası 6xx lerde olan arkadaşlar var mı bir gelişme? Aralık ayını da mı boş geçecekler acaba?

• @SoulofSword 600 numaralarla birlikte 700 lü numaralara da gelir diye düşünüyorum mülakat dağıtıldığında fakat hala bir ses yok Ankara'dan beklemedeyiz 😕

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Falcon-1 böyle bir imkanınız varsa elbette yapabilirsiniz, en sağlıklısı olur.
    ilk girişinizi yapıp dönün, sonrasında dilerseniz 5 ay sonra gidin. önemli olan ilk girişinizi yapmanız..

Önemli olan ilk girişi yapmak mı yoksa ilk girişi yapıp greencardı aldıktan sonra çıkmak mı peki

• Hong kong mu muscat mı ? dosyam şu anda Hong Kong’ta musata taşımamın ne gibi artıları ve eksileri olur aydınlatabilecek var mı ?

• @bahar_aydin önceki pasaportunuzu deldirirseniz içindeki vizeler iptal olur diye biliyorum. Ama delmezlerse/iptal etmezseniz, 2 pasaportunuzu da aktif olarak kullanabilirsiniz (süresi bitene kadar). Sizin veznedara, ''önceki pasaportumun iptal olmasını istemiyorum, ikisini de aktif olarak kullanacağım'' demeniz yeterli. Bu arada kaç pasaportunuz varsa (iptal olsalar dahi) mülakatta yanınızda götürmeniz gereklidir ( @gucarslan beye zamanında ben de sormuştum 🙂 ).

• @busedmrcgl Berbat geçen DV2024 ü aratmaması için 1100 ü geçmesi lazım.

• @minnesota aratmaya başladı gibi duruyor dv2024 exceline baktığımda Aralık ayında da mülakat olmuş ama mülakat mailleri Ekim'de iletilmiş, o yüzden bu ay mülakat dağıtılırsa Ocak ayı için olur gibime geliyor.

• @busedmrcgl bazen mülakata 2 hafta kala bile mail gelebilir.

• @minnesota mülakat maili geç gelse de dosyamızın en azından Ankara'da görünmesi gerekmiyor mu diğer durumda sağlık kontrolü nasıl yetişecek ki randevu bulunması da zor diye biliyorum

• @busedmrcgl bu soruların yanıtları maalesef bende değil. 1 haftaya öğreniriz

• @yalcin61 Muscat Maliyetleri daha düşük @Ben-Batur arkadşımız yeni vizesini aldı onun deneyimlerini bekliyoruz aydınlatıcı olacak

• @gucarslan ilk girişi yapacagiz, 2 gün sonra döneceğiz, dolayısı ile GC olmayacak yanimizda bir sonraki girişte. Böyle yapsak bile aslında daha iyi bir konumda oluyoruz anladığım kadarı ile ilk giriş yapacaklara kıyasla. Sanırım süreci başlatmak önemli anladığım kadarı ile değil mi?

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@leyla eğer sistemde "add applicant" seçeneğini görüyorsanız eşiniz için bir DS260 formu doldurun.
    mülakat tarihi aldığınızda ise kendi formunuzu ankara konsolosluğu web sitesinden yapacağınız taleple açıtırıp kendi bilgilerinizi (soy isim, medeni durum ve eşinizi formunuza ekleme) güncellemeniz yeterli.

eğer "add applicant seçeneği aktif değilse, bu söylediklerimi mülakat tarihi aldıktan sonra yapabilirsiniz.

Merhabalar @gucarslan

"add applicant" butonu hangi menüde karşımıza çıkıyor;

-DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application
    -Check My Visa Application Status

Yanlış bir işlem yapmamak için giriş yapıp kurcalamak istemedim. Bilgi verirseniz sevinirim.

• @mert06 ilk girişte 1 sene geçerliliği olan mühür basılıyor bu mühür 1 sene greencard yerine geçiyor diye biliyorum

• @SoulofSword Onceki yillarin (2024-2023) mulakat maili alma tarihlerine baktigimizda genelde ayin 2. veya 3. haftasina denk gelecek sekilde mail paylasmislar. Buradan yola cikarsak eger Ankara, Kasim ayinda randevu dagitmaya baslayacaksa onumuzdeki hafta sonuna dogru veya bir sonraki hafta 6XX ve uzeri olan arkadaslarin mail almaya baslamasini umit ediyorum.

• @bahar_aydin ben iki pasaport kullanıyorum yeşil ve bordo olarak .İki pasaport kullanabılırsınız sorun olmaz

• Merhaba,

Hong Kong uçuşlarını kontrol ettiğimde bir çok alternatif ve aktarma görüyorum. Giden arkadaşlar ne şekilde tercihlerde bulundular paylaşırlarsa çok sevinirim. Hangi şirketi tercih etmeliyiz ve aktarmalı almak mantıklı mı ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |