Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

• @Gulbahar-Demirci

İsterseniz eşiniz tek başına dönsün, isterseniz tüm aile olarak dönüş yapın. SSN ve permanent resident kartlarınız DS260 formunda belirttiğiniz ABD adresine veya değiştirdiyseniz mülakat öncesi verdiğiniz ABD adresine veya değiştirdiyseniz ABD'ye ilk girişte CBP memuruna verdiğiniz adrese teslim edilecek.

Asıl talihlinin veya aile üyelerinin fiziken orada hazır olması gerekmiyor kartları teslim almak için.

• Cevabınız için çok teşekkürler

• ABD'ye giriş yapalı 3.5 hafta oldu ama halen fee payment received adımında bekliyor maalesef.

• Merhabalar
    Amerikaya giriş yaptım.Adres güncellemek istiyordum
    Memur ucsis'ten yapabileceğimi söyledi güncellemedi.Bu durumda nasıl yapılır bilmiyorum daha önce aynı durumla karşılaşan var mı yardım ederseniz çok mutlu olurum

• @eeken merhaba, benimki 49 gün sonra değişip kartım elime ulaşmıştı. Sizinki de yakında ulaşır.

• Merhaba,

Asıl talihli eşim. Benim greencardım basıldı fakat eşiminki için ASC randevusu verdiler. Buna sebep olan şey nedir? Ankara'da parmak izini vs. yanlış mı aldılar acaba? Greencard'ın tehlikeye girme durumu var mıdır eşim için.

• Merhabalar green card basımıyla ilgili bir soru sormak istiyorum 10 ekimde newyorka giriş yaptım sssn numbere sahibim green cardım henüz elime ulaşmadı evlilik süremiz 2.5 yılı aştı bu aşamada 10 yıllık green card mı basılmış olacak acaba

• @geçmiştengeleceğe merhaba. Sebep nedir bilmiyorum ama bu bir problem olduğu anlamına gelmiyor. Benden de parmak izi alınmıştı mülakat esnasında ama tekrar biometrics için çağrıldım. Sadece fotoğraf çekip gönderdiler. Ülkeye ilk girişte çekilen fotoğrafın uygun olmamasıyla ilgili olabilir belki. Endişe etmeyin.

• @MMT, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@geçmiştengeleceğe merhaba. Sebep nedir bilmiyorum ama bu bir problem olduğu anlamına gelmiyor. Benden de parmak izi alınmıştı mülakat esnasında ama tekrar biometrics için çağrıldım. Sadece fotoğraf çekip gönderdiler. Ülkeye ilk girişte çekilen fotoğrafın uygun olmamasıyla ilgili olabilir belki. Endişe etmeyin.

Çok teşekkür ederim, içimiz rahatladı.

• İlk girişten 47 gün sonra halen bir değişiklik yok, kart basılmadı maalesef.

Düzenleme: 9 Kasım itibariyle basım sürecine geçti. 15 Kasım'da postalandı, 17 Kasım'da teslim edildi.

• Herkese selamlar, 3 Kasım'da Atlanta'dan Amerika'ya girdik. 4 Kasım'da ücreti ödedik. O günden bu yana durumumuz "Visa fee payment". Benzer dönemde giriş yapan arkadaşlar var mı? Onlarda süreç nasıl işledi merak ediyoruz.

Teşekkürler...

• Merhaba, 10 Kasim'da Amerika'ya girdim. SSN hemen geldi ama green card hala gelmedi. USCIS'te ödemeyi yaptgimda verilen receipt ID ile kontrol ettigimde durum hep fee odendi seklinde. Kartla ilgili bir durum bildirimine donmedi. Benzer durumda olan var midir?

• @HüseyinBurcu kartınız ulaşmışmıydı

• Kartımız ulaşmadığı için sordum aslında. Bugün durumumuz güncellenmiş, kart postaya verilmiş.

• merhaba. 120 gun gecmesine ragmen kartim gonderilmedi. dun abdye giris yaptim. az once uscis’i aradigimda konu ile ilgili 30 gun icinde aranacagimi ve bir randevu verilecegini soylediler. ancak isim dolayisiyla 30+ gun boyunca burada kalmam mumkun degil. bu randevuya gitmeden green cardimi almam mumkun degil mi? bir sekilde buradaki kuzenimin adresine postalanamaz mi? ilk girisim 20 ocak 2024tu. ve 20.01.25ten sonra ulkeye tekrar giremeyecegim. aslinda bu gelisimde re-entry permite basvurmayi dusunuyordum. ancak kartim olmadan nasil yapacagim ve yapmam mantikli mi bilmiyorum. randevumy uscis ankara ofisinden alsam olur mu? lutfen bir yol gosterin…

@crazycells

• Merhaba, 120 günü geçmesine rağmen kartımız gelmedi. Uscise mail attığımızda sarı zarfimizn kaybolduğunu bildirdiler . Süreç nasıl islayacek bilen yardımcı olursa sevinirim

• @smyrna16 merhaba,biz de aynı durumdayiz . Durumumuz için mail attik gelen cevapta sarı zarfimizn kaybolduğunu bildirdiler maalesef. Süreç nasıl olacak hiç bilmiyorum ![alt metni]([görsel url](~~

• link url~~))

• @Ozzyy merhaba,bizim de ailece Sarı zarfimizi kaybetmisler. Yeniden randevu uzun sürede mi veriyorlar. Ve hangi evraklar isteniyor. Sağlık muayenesinin bütün dosyalarıni teslim etmiştik . Onları tekrar isterler mi. Şuan bizim ailede kimseye greencard gelmedi maalesef.

• @akmaz21213434 benim de başıma geldi. Ne yaptınız siz halledebildiniz mi

• @nasel merhabalar sizde vizenizi varşovadan almışsınız ama mülakat deneyimlerinde sizi göremedim müsaitlikte yazma şansınız varmıdır hatırladığınız kadarıyla teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k