Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@Ben-Batur Yolunuz açık olsun. Bol şans. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

• @sedat9095 geçen sene 7100 kusur sanırım son numara verilen Ankara dan, bence bu başlığı ilk sayfadan başlayarak sonuna kadar okuyun, dosya taşıyabilme şansınız varsa eğer dosyanızı tasiyin. Ankara dan mülakat alanları Excel listesinden görebilirsiniz. Sizin numaraniza sıra gelme ihtimali biraz zor Ankara için.

• Arkadaşlar selam,

Hong Kong'da mülakat tarihi almış ve bugün itibariyle 3 gün geçmiş bazı arkadaşlar buraya herhangi bir güncelleme geçmemiş. Sizin bildiklerinizden bu konuda vize alıpta burayı güncellemeyen var mı? Açıkçası onların deneyimlerini ve vize sonuçlarını merak ediyorum.

Bu konuda güncelleme yapabilirlerse çok faydalı olacak.

• ⭐⭐⭐

@sedat9095
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması
    5. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi daha iyi yönetmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @blueboy21 evet mülakat deneyimini duymayı beklediğimiz @olowen var. Mülakata girdiniz mi?

• @TuttoSPORT benimde numaram 10xxx lerde Hong Kong mülakat yerim iletişimde olalım konaklama falan beraber yaparız olmassa.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• Herkese merhabalar, banka hesap dökümü hakkında bir şey sormak istiyorum. Aktif olarak kullandığım X bankasında Mayıs ayında çekilmiş ve düzenli ödemesini yaptığım 1 büyük 1 küçük olarak 2 kredim var. Ekim dahil ödemelerini düzenli yaptım, fakat Kasım Aralık ödemelerini yapamama durumum var. Ocak sonu itibariyle mülakattan sonra ödemeye devam edebileceğim. Ocak başında da mülakat için güncel evrakları toparlayacağım.

Şu an X bankasından Mayıs-Ekim arası dönem için 6 aylık hesap hareketimi alsam ve bu bankadaki hesabı 0,00 bakiye noktasına getirsem, içindeki bakiyeyi de Y bankasında yeni bir hesap açıp oraya havale etsem, Kasım-Ocak arası dönemde Y bankasındaki hesabımı aktif olarak kullanıp işlemlerimi oradan gerçekleştirip bir geçmiş olursam, ve Ocak başında mülakat öncesinde aracımı satıp meblağı Y bankasına yatırıp Y bankasından da Kasım-Ocak dönemi için 2-2,5 aylık hesap dökümü alsam, sizce mülakatta sorun ederler mi?

Aracın alıcısı hazır, akrabamız. Ama elime geçecek meblağ ancak GreenCard için beyanıma yetecek meblağ olduğu için Kasım-Aralık taki X bankasındaki kredilerimin bu toplu parayı azaltmasını istemiyorum. Aracın satışı ile ilgili noter belgesini de mülakata götürüp göstereceğim. 6 ay X bankasından 2 ay Y bankasından hesap dökümünü götürsem bile, "X bankasındaki hesap hareketinde aylık kredi taksidi ödediğin işlemler var, ben bu X bankasının güncel evrağını isterim" diye AP'ye bırakma durumu oluşur mu sizce?

Şimdiden çok çok teşekkür ederim, herkese bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@samikayhannn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar, banka hesap dökümü hakkında bir şey sormak istiyorum. Aktif olarak kullandığım X bankasında Mayıs ayında çekilmiş ve düzenli ödemesini yaptığım 1 büyük 1 küçük olarak 2 kredim var. Ekim dahil ödemelerini düzenli yaptım, fakat Kasım Aralık ödemelerini yapamama durumum var. Ocak sonu itibariyle mülakattan sonra ödemeye devam edebileceğim. Ocak başında da mülakat için güncel evrakları toparlayacağım.

Şu an X bankasından Mayıs-Ekim arası dönem için 6 aylık hesap hareketimi alsam ve bu bankadaki hesabı 0,00 bakiye noktasına getirsem, içindeki bakiyeyi de Y bankasında yeni bir hesap açıp oraya havale etsem, Kasım-Ocak arası dönemde Y bankasındaki hesabımı aktif olarak kullanıp işlemlerimi oradan gerçekleştirip bir geçmiş olursam, ve Ocak başında mülakat öncesinde aracımı satıp meblağı Y bankasına yatırıp Y bankasından da Kasım-Ocak dönemi için 2-2,5 aylık hesap dökümü alsam, sizce mülakatta sorun ederler mi?

Aracın alıcısı hazır, akrabamız. Ama elime geçecek meblağ ancak GreenCard için beyanıma yetecek meblağ olduğu için Kasım-Aralık taki X bankasındaki kredilerimi bu toplu parayı azaltmasını istemiyorum. Aracın satışı ile ilgili noter belgesini de mülakata götürüp göstereceğim. 6 ay X bankasından 2 ay Y bankasından hesap dökümünü götürsem bile, "X bankasındaki hesap hareketinde aylık kredi taksidi ödediğin işlemler var, ben bu X bankasının güncel evrağını isterim" diye AP'ye bırakma durumu oluşur mu sizce?

Şimdiden çok çok teşekkür ederim, herkese bol şans!

Merhaba. Dosyanızı bir yere transfer ettiniz mi, eğer öyle ise imzanıza ekleyin lütfen. Eğer Hong Kong ise banka dökümü istemiyor.
    Başka bir yer ise, mülakat için banka hesap dökümü alın yeterli. Konsolosluk araç satışı vs onlara bakmaz, sizin kredi borçlarınızla ilgilenmez, evrak falan da istemez. Sadece hesapta ne kadar var ona bakar. Para miktarınız yeterli değilse, mülakata yakın bulup buluşturun hesaba yatırın, dolar hesap dökümü alın, sonra iade edin.

• ⭐⭐⭐⭐

@samikayhannn sizin kredi ödemenizi vs dikkate almayacaklar. Mülakata gitmeden önce bütün birikiminizi tek hesapta toplayıp o evrağı almanız yeterli boş yere evrak ve işlem kalabalığı yapmamış olursunuz kendinizede

• Merhabalar şuan viyanada mülakat sürecindeyiz.
    Bugün sağlıkta öğrendiğimiz bir bilgiyi gelecek arkadaşlar için paylaşmak istiyorum. Sürecin tamamını gelince paylaşacağım.
    Bizim bebeğimiz şuan 1 yaşında ( 13 aylik ) turkiyede hepatit a aşısı 18. Ayda yapılıyor fakat abd zorunlu istedi ve asi oldu aynı zamanda kış sezonu olduğu için grip aşısı da zorunlu biz bunları ona yaptirmamistik Türkiye yaptıracağız dedik fakat dr.molnar sorun olur dedi.
    Bebeğe asi yaptırılan günler sıkıntılı olduğu için lütfen kendi evinizde yaptırıp gelin burada ateşi çıkınca vs elinizden birsey gelmiyor. Bütün viyana bekleyenlere önemle duyurulur.

• Viyana bekleyenler için önemli bir değişikliklik daha sanırım. Atlas kaydı kalkmış. Zaten gelen mülakat mailinde atlas linki yoktu. @mrt01 ile iletişime geçtik ona gelen mailde olan link bende yoktu. Viyanaya mail attım ve gerekli olmadığı i söylediler.
    Maili aşağıda paylaşıyorum:

Dear Berkay,
    for now it is not necessary to register in Atlas.
    No other documents are required other than the ones we sent you in our previous email.
    See you this week.

• Yukarıda bahsettiklerim dışında hersey forumda anlatılan gibi @lumos hesabına girip onun yazdıklarını okumanız en kısa yol olur viyana için herkese teşekkürler.

• @halildnrts34 sadece son 1 yıla bakarak analiz yapmayın son 3 yıla bakarsaniz her yıl daha kötüye gittiği için herkesi yanılttı Ankara. O yüzden imkanınız varsa taşıyın sıra size gelme ihtimali çok düşük imkansız diyemeyiz fakat riske atmaya değer mi ? Telafisi olmayan bir fırsat o yüzden riske atmayın maddi imkanınız varsa vizesiz ülkelere dosyanizi taşıyın bunuda current olmadan önce yapin ki current olduktan sonra dosya taşımak zorlaşıyor KCC ile taşımak çok kolay iken neden taşımak istediğiniz ülkenin konsolosluğunun insafına kalasinizki oyuzden hala dosyanızı tasimadiysaniz 10kasima kadar acilen taşıyın honkong, Bangkok, Umman vs

• @yck06 iletişimde kalalım olabilir

• Arkadaşlar iyi akşamlar,

Bu sene tekrar greencard başvurusu yapsak şuan kazandığımız hak yanıyor mu yoksa etkilenme durumu olmuyor mu? Teşekkürler.

• @Serhan-Karpuz hayır olmaz

• @Serhan-Karpuz başvuru yapabilirsiniz.
    Eski başvurunuzu etkilemez, aksine yeni başvuruda daha yakın bir sıra numarasında kazanırsanız sizin için daha faydalı olur.

• Herkese selamlar arkadaşlar bugün galiba ummana dosyamı taşımış bulunmaktayım. Galiba diyorum çünkü gelen mail bu ve İngilizcem iyi değil çeviri yaptığımda taşıdık ama şöyle böyle diyor tam anlamadım bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Muscat. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

• ⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar
    Selamlar...
    Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Muscat.
    burada taşımanın yapıldığı yazılmış.. Excel tablosunda güncellemenizi yapabilirsiniz...
    Hayırlı olsun...Sürecinizde başarılar...

• @Flight101 teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur 8-9 yıldır emek veriyorum 2 kez 6 aylık pasaport çıkardım hatta nasip bu seneyeymiş umarım vizemi de alırım biter bu iş

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

179

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |