Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 @Mertype'ın dosyasını hong kong konsolosluğuna taşıttığına dair gönderisi üzerine ben yaşadığım süreçten örnek verdim, td vurulmama rağmen tek başına yetersiz olduğunu söyledi nicolson ardından adacel karma aşısı vurarak tdap ve polioyu(polio trde olmamıştım) birlikte vurduklarını ilettiler ve verdikleri belgede polioyu ıpv olarak işaretlediler.

• ⭐⭐⭐

@olowen Anlıyorum Adacel ülkemizdeki depolarda yok malesef (az önce baktım)...Bu arada imzaya bakınca gördüm, bugün mülakat gününüz güzel haberleri bekliyoruz..

• @gucarslan önceki yazılarımı okuyup bana cevap verdiniz sanıyordum kusura bakmayın . Mülakat tarihimi 6 kasıma verdiler. ancak şengen vizesi alamadığım için erteleme talep ettim. bekliyorum hala. ancak şu pasaport teslimi için olan işlemi anlamadım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alparslan34 imzanızı güncelleyin lütfen, diğer türlü alacağınız cevaplar eksik olacak çünkü.
    ertelemeniz netleşince pasaport kaydı için DV2023-24 mülakat deneyimlerini okuyun lütfen.
    orada ilgili konu için detaylı deneyimler var. bol şans..

• @olowen okuduğum deneyimlere göre fazlası var eksiği yok gibi görünüyor. Ayrıca deneyimlerinizi bekliyoruz

• @blueboy21 Tabi bu rakamlara muayene ve mülakat ücretlerini dahil etmemek lazım.

• @Flight101 @olowen

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Td aşısından sonra ne kadar süre beklemeliyim Tdap dozu almak için. Bilginiz var mı ?

• @olowen hayırlı olsun bir hong kong talihlisi daha vizesine kavuşuyor sanırım:)

• ⭐⭐⭐

@Mertype Rica ederim...1 hafta 10 gün ara yeterlidir.

• @Flight101 Merhabalar, bugun Adacel Istanbul/Pendik Selcuk Ecza deposunda vardi. Asiyi saglik ocaginda olup enabiza yuklettim. Barkodunu da asi kartina yapistirdilar. 800 tl civari bir ücreti var.

• Herkese merhaba... bir süredir forumu okuyup takip etmeye çalışıyorum .Soracagım sorular için gözden kaçırdığım şeyler varsa şimdiden kusura bakmayın eger başka bir topic var burası orası degil derseniz ve yönlendirirseniz çok mutlu olurum.

1. Dosya numaram 16binlerde ankarada mülakatın gelmeyecegini biliyorum.Daha önce yurt dışına çıkmadım.Numaramın aktif olmasını beklemeden başka ülkeye dosya taşıma işlemi için elçilikleriyle irtibat kurmak için erken mi yoksa hemen konsolosluklara mailleri yollamalı mıyım?
      2.Mailime olumsuz dönüş gelen ülkelere tekrar mail atıp deneme yapabiliyor muyum?
      3.Vize isteyen bir ülke olumlu dönüş yaparsa vize vermemeleri gibi bir ihtimal var mı yoksa oradaki konsolosluktaki olumlu cevap vize verilmesinde belirleyici rol oynar mı? aklıma bu 3 soru takılmıştı daha başka sorularım da olacak ama şimdilik bu kadar çok teşekkür ederim şimdiden .
      talihli arkadaşların umarım gönlünce olur herşey, çıkmayan arkadaşlarada iyi şanslar diliyorum

• @dkerim Neyse ki erkenden bir cevap alındı iyi oldu. Bundan sonraki süreç daha sağlıklı geçer 😇

• @Tevfik-Karademir merhaba öncelikle forumu iyice okumanızı tavsiye ederim.
    Case numaranız henüz aktif olmadığı için konsolosluk veya elçiliklere mail atmayın.
    Kentucky Consular Center (KCC) ile mail yoluyla dosya taşıma işleminizi halledin.
    Ayrıca dosya taşıma işlemi doğru karar, kesinlikle taşımalısınız.

• Arkadaşlar daha önceden bu konu konuşuldu ama Trump geliyor gibi dv sürecini etkiler mi sizce daha önceden coronayı bahane edip vizesini alanlar bile gidememiş bu sefer de bişey bulup bizim süreci askıya veya yüksek numaraları current yapmama gibi şeyler olabilir mi

• ⭐⭐⭐⭐

@Tevfik-Karademir

1. numaranız aktif olmadığı için konsolosluklarla işiniz yok dosyanızı kcc taşıyacak
    2. dosya taşımanızı reddeden bir konsolosluk ilerde kararını değiştirebilir ancak numaranız aktif olmadığı için şu anda konsolosluklarla iletişim kurmanızı gerektiren bir durum yok
    3. başka ülkedeki amerikan konsolosluğunun size vize mülakatı vermesi o ülkeye vize almanızı etkileyecek bir olay değil aslında bağımsız olaylar. Bunu vize görüşmesinde elinizi güçlendirecek bir durum olarak sunmak isteyebilirsiniz ancak ters tepkide alabilirsiniz çünkü turist vizesine başvuruyorsunuz o ülke için ancak amacınız turistik değil amerikan konsolosluğundaki işinizi halletmek olarak görülebilir amacına uygun ol ayan başvuru olarak değerlendirebilirler yada bu kişi amerikaya göçmek istiyor ama vizesini alamazsa acaba hazır avrupaya gelmişim bir şekilde burada kalayım düşüncesine girebilir diye düşünebilirler. Yada bunların tersi olarak bu adam zaten amerikaya göçecek bizim ülkemizde kalmaz diye olumluda düşünebilir ama bu seçeneğin pek yüksek ihtimalli olduğunu düşünmüyorum

• Arkadaslar merhaba ben Ds 260 formunu doldurup gönderdikten sonra is yeri değişikliği yaptım guncel iş yerimi yazmak istiyorum bunu mülakat yerim belli olduktan sonra nasıl yapacağım bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi

• @atilla-04 iş yeri değişikliğinizin mülakatınız ile bir ilişiği yok rahat olun

• @cemciftcioglu baska bir işte çalışıyordum sonra kendi mesleğim ile ilgili işe girdim 3 , 4 aydır çalışıyorum sgk dökümünüde vereceğim için bu değişikliğin ve çalıştığım kendi işimin ds 260 gözükmesini istiyorum

Benzer Başlıklar

• 153
  • 316
  • 12173
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |