Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 sizin gibi iyi arkadaşlar yardımcı oldu sağolsun. excele de yorum yap kısmına yazdım ama adminler ilgilenir diye düşünüyorum .mobilden giriyorum biraz zor oluyor çünkü😅

• @Doğan-İnce askerliğini yapmadan yada bedelli başvurusu, okul ile tecil gibi işlemler yapmadan askerlikle ilişkisi yoktur belgesini alamazsın

• Merhaba

Sanırım dosya taşıma işi bu sefer oldu galiba :)) @gucarslan @Ben-Batur bundan sonra yapmam gereken birşey varmıdır?

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Tbilis. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• ⭐⭐⭐

@dkerim İşlem gerçekleşmiş..Bundan sonrası beklemek ve forumu takip etmek..👍

• Şimdi o zaman şöyle bir soru sormak gerekiyor :)) dv2025 cilerin içinde tiflis te mülakata giren oldumu?

• @dkerim Merhabalar hocam, Tiflis'le görüşün mutlaka. Yanlış hatırlamıyorsam önceki senelerde oturum vs. sormuşlardı. Sıkıntı yaşamayın sonrasında.

• @dkerim Tebrikler hocam. Son maili ne zaman atmıştınız ve bu cevap ne zaman geldi acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@dkerim

Tiflis ile ilgili bu kadar az bilgi ve deneyim varken TBL'yi tercih etmenizdeki sebep nedir bilmiyorum ama arama butonunu kullanarak AZ vatandaşı olan ve TBL'de DV2025 mülakatına giren @antonio kullanıcının deneyimine buradan ulaşabilirsiniz. Bol şans

• Merhaba;
    @gucarslan Hamile kalma ihtimalim olduğu için sormak istiyorum: sağlık raporu alırken röntgen çekinmesem sonraya bırakıp, önce konsolosluk görüşmesi yapıp sonra sağlık raporunu tamamlayabilir miyiz? Bir de sağlık raporunu aldıktan sonra 6 ay içinde amerikaya giriş yapmamız şart mı?

• @gouryella son maili geçen hafta cuma attım bugün dönüş yaptılar

• @ATS16 Tiflis i çok araştırdım. Case number ımda yeterli bence Tiflis için (schengen in alınamama riskini düşünürsek mantıklı geldi). Ben kanada da oturumu olan oranın sistemini bilen biri olarak abd liler bu sistem içerinde farklı formatlara bürünüp örneğin geçen seneki dv mülakatlarından farklı şeyler yapabiliyorlar. O yüzden dv2025 te yakın zamanda mülakat işini tecrübe etmiş birinin deneyimleri her zaman en son güncel bilgi olması açısından çok iyi olur.

Yoksa araştırmadan dosya taşıma için gereksiz risk almam.

Teşekkürler

• ⭐⭐⭐

Kanada'da oturum varken yeni FAM yönetmeliğine ilk olumlu tepkiyi vermiş Kanada'nın seçilmesi de iyi olurmuş aslına bakarsanız...@emirhan1 adlı üyenin deneyimine denk gelmemiş olmalısınız...

• ⭐⭐⭐⭐

@dkerim bol şans 🍀 gönlünüzden geçtiği gibi ve hayal ettiğiniz şekilde ilerlesin süreciniz 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@galpay mülakatınız başarılı geçerse ve vizenizi alırsanız (vizenizin uygulanmasının ön şartı da sağlık muayenesi sonucu verilen zarfı mülakat öncesi beyan etmeniz), sağlık raporu tarihine müteakip ilk 6 ay içerisinde ABD’ye ilk girişinizi yapmanız sürecin olmazsa olmazı ve ayrılmaz parçası. İlgili sürede ilk girişi yapmaz iseniz vizeniz pasaportunuz basılmış olsa bile hakkınız yanıyor.

Dosyanızı nereye taşıdınız, sağlık muayenesine ve mülakata hangi ülkede girmeyi planlıyorsunuz?

• @galpay, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba;
    @gucarslan Hamile kalma ihtimalim olduğu için sormak istiyorum: sağlık raporu alırken röntgen çekinmesem sonraya bırakıp, önce konsolosluk görüşmesi yapıp sonra sağlık raporunu tamamlayabilir miyiz? Bir de sağlık raporunu aldıktan sonra 6 ay içinde amerikaya giriş yapmamız şart mı?

Merhaba, mülakata sağlık raporunuz olmadan girip, durumunuzu açıklayıp, AP’ye kalıp, sağlık muayenenizi mali yıl bitmeden tamamlayıp, daha sonra iletebilirsiniz. Daha önce gebelik vesilesiyle böyle yapanlar olmuştu, forumda örneklerini bulabilirsiniz. Ancak bu tür durumlarda vizenizi küçük de olsa riske atmak ihtimaliniz olduğunu lütfen unutmayın. ABD’ye giriş için muhakkak sağlık rapor tarihiniz itibariyle 6 ay içerisinde gerçekleştirmelisiniz.

• Merhaba

konsoloslukların mail adresleri ve telefon numaralarının olduğu bir excel tablosu paylaşılmıştı ama şu an bulamıyorum. Yardımcı olabilecek birileri varmıdır

• ⭐⭐⭐⭐

@dkerim

DV2024 talihlisi @Demayfo mülakat deneyiminde konsolosluk iletişim bilgilerini detaylı vermişti, oradan ulaşabilirsiniz

• @ATS16 çok teşekkür ederim arkadaşım.

• Merhaba
    Merak ettiğim bir durum var netleştirmek adına soruyorum
    mülakat tarihi belli olduktan sonra ayrıca başvurulan konsolosluğun sağlık raporunu verecek doktoruyla iletişime geçip o şekilde bir ekstra randevu mu oluşturmak gerekiyor yoksa mülakat günü konsolosluk hepsini organize ediyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba
    Merak ettiğim bir durum var netleştirmek adına soruyorum
    mülakat tarihi belli olduktan sonra ayrıca başvurulan konsolosluğun sağlık raporunu verecek doktorla iletişime geçip ori şekilde bir ekstra randevu mu oluşturmak gerekiyor yoksa mülakat günü konsolosluk hepsini organize ediyor mu?

Mülakat maili aldıktan sonra o ülkenin konsolosluğu ile anlaşmalı olan sağlık kuruluşundan randevu alıyorsunuz. Randevu tarihi mülakattan önce olmalı ki rapor çıkmış olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |