DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Kanada'da oturum varken yeni FAM yönetmeliğine ilk olumlu tepkiyi vermiş Kanada'nın seçilmesi de iyi olurmuş aslına bakarsanız...@emirhan1 adlı üyenin deneyimine denk gelmemiş olmalısınız...
-
@dkerim bol şans 🍀 gönlünüzden geçtiği gibi ve hayal ettiğiniz şekilde ilerlesin süreciniz 🙏🏻
-
@galpay mülakatınız başarılı geçerse ve vizenizi alırsanız (vizenizin uygulanmasının ön şartı da sağlık muayenesi sonucu verilen zarfı mülakat öncesi beyan etmeniz), sağlık raporu tarihine müteakip ilk 6 ay içerisinde ABD’ye ilk girişinizi yapmanız sürecin olmazsa olmazı ve ayrılmaz parçası. İlgili sürede ilk girişi yapmaz iseniz vizeniz pasaportunuz basılmış olsa bile hakkınız yanıyor.
Dosyanızı nereye taşıdınız, sağlık muayenesine ve mülakata hangi ülkede girmeyi planlıyorsunuz?
-
@galpay, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba;
@gucarslan Hamile kalma ihtimalim olduğu için sormak istiyorum: sağlık raporu alırken röntgen çekinmesem sonraya bırakıp, önce konsolosluk görüşmesi yapıp sonra sağlık raporunu tamamlayabilir miyiz? Bir de sağlık raporunu aldıktan sonra 6 ay içinde amerikaya giriş yapmamız şart mı?Merhaba, mülakata sağlık raporunuz olmadan girip, durumunuzu açıklayıp, AP’ye kalıp, sağlık muayenenizi mali yıl bitmeden tamamlayıp, daha sonra iletebilirsiniz. Daha önce gebelik vesilesiyle böyle yapanlar olmuştu, forumda örneklerini bulabilirsiniz. Ancak bu tür durumlarda vizenizi küçük de olsa riske atmak ihtimaliniz olduğunu lütfen unutmayın. ABD’ye giriş için muhakkak sağlık rapor tarihiniz itibariyle 6 ay içerisinde gerçekleştirmelisiniz.
-
Merhaba
konsoloslukların mail adresleri ve telefon numaralarının olduğu bir excel tablosu paylaşılmıştı ama şu an bulamıyorum. Yardımcı olabilecek birileri varmıdır
-
DV2024 talihlisi @Demayfo mülakat deneyiminde konsolosluk iletişim bilgilerini detaylı vermişti, oradan ulaşabilirsiniz
-
@ATS16 çok teşekkür ederim arkadaşım.
-
Merhaba
Merak ettiğim bir durum var netleştirmek adına soruyorum
mülakat tarihi belli olduktan sonra ayrıca başvurulan konsolosluğun sağlık raporunu verecek doktoruyla iletişime geçip o şekilde bir ekstra randevu mu oluşturmak gerekiyor yoksa mülakat günü konsolosluk hepsini organize ediyor mu? -
@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba
Merak ettiğim bir durum var netleştirmek adına soruyorum
mülakat tarihi belli olduktan sonra ayrıca başvurulan konsolosluğun sağlık raporunu verecek doktorla iletişime geçip ori şekilde bir ekstra randevu mu oluşturmak gerekiyor yoksa mülakat günü konsolosluk hepsini organize ediyor mu?Mülakat maili aldıktan sonra o ülkenin konsolosluğu ile anlaşmalı olan sağlık kuruluşundan randevu alıyorsunuz. Randevu tarihi mülakattan önce olmalı ki rapor çıkmış olsun.
-
@Serapp çok teşekkür ederim önemli bilgi🙏
O zaman mülakat gününden birkaç gün önce o ülkede olmamız gerekiyor -
@TuttoSPORT Kaç gün önce randevu alacağınıza bağlı. Raporun çıkma süresini de göz önüne alarak yaklaşık 10 gün önceye randevu veriyorlar. Ülkesine göre değişir.
-
@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp çok teşekkür ederim önemli bilgi🙏
O zaman mülakat gününden birkaç gün önce o ülkede olmamız gerekiyor@Serapp Hanın evet benim sağlık raporu randevum ile mülakat tarihim arasında 18 gün var mesela :)
-
@TuttoSPORT merhabalar, onceki postlarinizda dosyanizi hong kongta tasidiginizi gordum. Hong kong icin bilgi vermek gerekirse, 2 adet saglik kurulusu bulunuyor. 2nl alir almaz bu kuruluslar ile iletisime gecip saglik muayenenizi organize etmeniz gerekiyor. Bu kuruluslar mulakattan 10 gun oncesine randevu vermektedir. Bir sorunuz olursa seve seve yanitlamaya calisirim.
-
@onuru çok tesekkür ediyorum size de hayırlı olsun vizeniz honkongtan almışsınız deneyimlerinizi okuyacağım bende dosyamı honkonga taşıdım doğrudur. Bu kurumların mail adresleri mevcut mu sizde?
-
@TuttoSPORT merhabalar, asagida yer alan sitede email adresleri ve diger bilgiler yer almaktadir.
-
@onuru teşekkürler okudum deneyimlerinizi sağ olun çok faydalı oldu
siz neredeyse 1 ay önceden gitmişsiniz
mesela deneyimlerinizden şunu önceden yapın aşı vs yada kolaylıklar varmı tavsiyeleriniz? -
@TuttoSPORT oncelikli olarak antikor testi yaptirin. Daha sonrasinda eksik asilarinizi tamamlayarak, aile hekiminizden asi kartini temin edin. Hongkongta yer alan nicolson kurumu iki belgeyide kabul etmektedir, boylelikle masrafinizi birazda olsa dusurebilirsiniz. Butun evraklarinizin tercumesini yaptirmaya gayret edin, buna asi kartiniz ve antikor sonucunuz dahil. Ben herhangi bir apostil yaptirmadim. Sadece yeminli tercume yaptirdim. Onceki postlarimda ve mulakat deneyiminde bahsettigim evraklari hazirlamistim. Sizlerde buradaki listeye bakarak hazirliklarinizi yapabilirsiniz. Genel anlamda hkn de en buyuk masraf kalemi genelde kalacak yer oluyor. Eger uygun bir yer bulabilirseniz, masraflarinizin ciddi anlamda dustugunu goreceksiniz. Suana kadar aklima gelenlee bunlar. Surecinizde bol sanslar.
-
@onuru çok teşekkürler 🙏 son olarak deneyimlerinizde banka dökümüne bakmadılar olarak gördüm yanlış değilse doğru mu ?
-
@TuttoSPORT evet benden bir cok evragi almadilar. bunlardan birtaneside banka dokumu idi. ozellikle sormustum evrak teslimi esnasinda ekstra evraklarimda var onlarida verebilirim diye ama evraklari teslim alan kisi mulakat esnasinda isterler ise verirsin demisti. mulakatda da istemeyince bende hic sormadim. ek olarak banka hesabimda, 21k$ vardi.
-
Selamlar dostlar, Uscis (Green card basım ücreti)ni 3 gün önce eşim ve benim için ödedim. Yakın tarihte ABD’ye ilk girişi yapacağız. Giriş yaptıktan sonra Green cardlar elimize ne kadar sürede ulaşır bilen var mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum