Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yasin34 Herşey gönlünüzce olsun tebrikler 🎉

• @yasin34 kardeşim yüzümüzde gülümsemeyle okuduk yazdıklarını 🙂 en kısa zamanda birlikte yeni anılar biriktirebilmek ümidiyle, hepimizin bahtı açık olsun.

• @kayaomerrrr hayırlı olsun 🙂 yeni hayatınızda başarılar dilerim hocam 👏👋

• @yasin34 Çok sevindim yasinim benim birlikte çok güzel günler bekliyor bizi. Hayırlı olsun tekrardan ❤

• @Baran-Soylu darısı başımıza

• @rezanclz paylasiminiz icin tesekkurler. ucretsiz covid asisi yaptirabilecegimiz yerin ismini biliyor musunuz? turkiye den getirdiginiz antikor degerlerine bakilinca tekrar ayni antikor degerlerine bakilmak icin kan verdiniz mi? frengiyi rutin istiyorlar mi, turkiye de yaptirsak olur mu?

• @sinan-ulusoy, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@rezanclz paylasiminiz icin tesekkurler. ucretsiz covid asisi yaptirabilecegimiz yerin ismini biliyor musunuz? turkiye den getirdiginiz antikor degerlerine bakilinca tekrar ayni antikor degerlerine bakilmak icin kan verdiniz mi? frengiyi rutin istiyorlar mi, turkiye de yaptirsak olur mu?

City Test Center im Trinicum LAB in der Zaunergasse 4 (1030 Wien) adres burasi. Kan verdim ama sundugum testleri kanitlamak icin baktilar mi bakmadilar mi bilgim yok. Frengi belirli bir yas altindakilere bakiliyor diye biliyorum asi belgesi ve antikor testi haricinde türkiyede yaptirdiklariniz kabul edilmiyor diye biliyorum.

• @yasin34 yeni hayatınız da şans mutluluk sağlık yanınızda olsun darısı başımıza

• ⭐⭐

@yasin34 vizeniz hayırlı olsun dv26 darısı başıma

• Tiran Sağlık Kontrolu
    Sağlık kontrolu için Dritan Cela dan randevu almıştık. Sekreterleriyle görüşerek 29 olarak yolladıkları tarihi 31 Ekim'e aldırmıştık. Türkiyeden çocukların aşı kartlarını ve eşim ve benim Covid aşı kartlarını yanımıza aldık. Ayrıca E-Nabızdan aldığım epikriz raporunun çevirisini de getirmiştim. Bizim eksik olan 3 er aşılarımız için kişi başı 800 LEK (yaklaşık 8 Euro) vererek devletin genel sağlık biriminden yaptırdık ve aşı kartı hazırladılar. Onları da teslim ettik. İnterview sonrası gidip belgelerimizi almamızı belirttiler. Genel sağlık muayenesi 4 kişi için yaklaşık 1 saat sürdü ve sıra beklemedik. Hızlı ve kolay oldu. Umarım vize görüşmesi de aynı şekilde olur. 7 Kasımdan sonra vize detaylarını da paylaşmaya çalışacağım.

• @onuru selamlar tebrikler umarım dilediğiniz gibi ilerler sürecinizin devamı da.bende hong kong a taşıyacağım dosyamı fakat aklıma araştırırken bir şey takıldı ,sadece muayene ücreti 1,200 dolar aşılar eğer çoğu yaptırılırsa o da 1000 dolara yakın tutuyor kaba hesap ile , siz sağlık muayenesi için 22 k yazmışsınız bütün işlemleri çevirince yüksek bir meblağ çıkmakta benim hesaplarımda biraz kafam karıştı ,bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

• @Harun-İnan o dolar hong kong dolarıdır

• ⭐⭐

@Harun-İnan merhabalar, guzel dileklerin icin tesekkurler. Kusura bakmayin sorunuzu tam olarak anlayamamakla beraber, fiyatlarin hepsini TL olarak yazmistim. Saglik muayenesine 1200$ odemedim. Saglik muayenesi icin 4940 HKD odedim. O zaman kur ile cevirdigim zaman 22k TL gibi bir tutar yapmaktaydi, deneyimede o sekilde yazdim. Saglik muayenesini olurken, ABD icin fiyat listesine baktim fakat gorememistim. Sanirim saglik muayenesine zam gelmis. Fiyatlar eskisi gibi degil malesef.

• Tiran Interview
    Görüşmemiz sabah 8 deydi. 7:45 gibi Consular kapısında sıraya girdik önce. Pasaportlarımıza bir sticker yapıştırıldı ve teker teker aramayla içeriye alındık. İçeride ilk olarak 2 nolu deske geçtik. Belglerimle alakalı bir iki bilgi sordular. Onları cevapladıktan sonra ücret ödemesi için vezneye geçtik. Yaklaşık 1 saat bekledikten sonra çağırdılar. Belgeleri sordular, kaldığımız yerlerle ilgili bir kaç soru sordu. Daha önce 9 ay kaldığım filipinler için police check olmadığını söyleyince o belgeyi temin edip yollamamı istediler. Bir belge verip pasaportlarımızı aldılar. Şu an acil olarak filipinlerden belge almaya çalışıyorum. Vize durumunu nereden kontrol edebilirim tam emin değilim. CEAC sayfası hata veriyor. Bu arada en çok korktuğum konu olan sponsorluk konusunda bir şey sormadılar ve istemediler. Sanırım sunduğum finansal belgeler yeterli geldi.

• @Mustafa-Bayram Oturum izni vs sordular mı?

• @minnesota Oturum izni sormadılar, fakat police check için otorum gerekiyor. Ayrıca neden burada başvurduğumu sordular. Ben de burada çalıştığım için buradan başvurmuştum diye belirttim.

• Merhaba, önemli bir bilgi.
    Mülakattan önce gönderdikleri evrak listesi içinde "police record" yazısında bununla ilgili bir şey yazmıyor muydu?
    Mesela;
    "geçmişte yaşanılan her yer"
    "geçmişte 6 aydan fazla kalınan her yer"
    "geçmişte 12 aydan fazla kalınan her yer".....gibi

Bunlardan hangisi yazıyordu?

@Mustafa-Bayram, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Tiran Interview
    Görüşmemiz sabah 8 deydi. 7:45 gibi Consular kapısında sıraya girdik önce. Pasaportlarımıza bir sticker yapıştırıldı ve teker teker aramayla içeriye alındık. İçeride ilk olarak 2 nolu deske geçtik. Belglerimle alakalı bir iki bilgi sordular. Onları cevapladıktan sonra ücret ödemesi için vezneye geçtik. Yaklaşık 1 saat bekledikten sonra çağırdılar. Belgeleri sordular, kaldığımız yerlerle ilgili bir kaç soru sordu. Daha önce 9 ay kaldığım filipinler için police check olmadığını söyleyince o belgeyi temin edip yollamamı istediler. Bir belge verip pasaportlarımızı aldılar. Şu an acil olarak filipinlerden belge almaya çalışıyorum. Vize durumunu nereden kontrol edebilirim tam emin değilim. CEAC sayfası hata veriyor. Bu arada en çok korktuğum konu olan sponsorluk konusunda bir şey sormadılar ve istemediler. Sanırım sunduğum finansal belgeler yeterli geldi.

• Bu arada verdikleri kağıt sarı mı?

Vize durumunuzu şu an kontrol edemezsiniz. Sarı kağıt ise vizeniz siz o belgeyi gönderene kadar basılmayacak. Vize durumunuzdan ziyade filipinlerden o belgeyi bir an önce almaya çalışın.

@Mustafa-Bayram, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Tiran Interview

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |