Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@ilkenil ilgili sorunuz forumda defalarca cevaplandı.
    lütfen forumun arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin.
    tamamen ücretsiz..

• @yusaomers hocam sürecinizi imzanıza taşımazsanız ankara size mülakat vermez benden demesi

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@yusaomers sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• Merhaba, 2025 talihlileri için Amerikada ev oda arkadaşı olmak isteyenler şeklinde bi entry mantıklı olabilir. Bi çok kişinin tanıdığı vs yok en azından ilk başta maliyetleri düşürmek için arayışta olanlar vardır bence.

• @gucarslan Merhaba, sizden bir konuda yardım almak isterim. Ben dv 2025 talihlisiyim. Daha önce hiç covid aşısı olmadım, pandemi sürecinde eşim hamile olduğu için o da covid aşısı olmadı. Green Card süreci başladığında hem ben hemde eşim mhrs den aşı ile ilgili randevu oluşturduk ama hep sistem tarafından iptal edildi. En sonunda da aşı randevusunu hiç oluşturamadık çünki türkiyede covid 19 aşısı olmadığını öğrendik. Burada nasıl bir yol izlememiz gerek, yardımcı olabilirseniz sevinirim. iyi günler

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur hımmm.. peki geçmiş yıllarda mali yıl içinde çözülemediği için vize alamayanları nasıl açıklamak lazım?
    ben geçen yıl 3 tane biliyorum mesela.. önceki yıllar da baya var.
    hangi veri bu bilgiyi size sağladı paylaşabilir misiniz bizlerle de?

Kimliğinde yazan isimle ilgili bi aksiyon alıp bu durumu önleme durumu olmadığı verisi 🙂

Haklısınız dediğiniz gibi özel durumlarda (son dakika alınan mülakatlar gibi) sorun olacaktır belki ama “endişelenmeli miyim?” sorusunun cevabı her halükârda “hayır” değil mi? 🙂

• Bu ileti silindi!

• @Olurya35, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Günaydın herkese

Sabah 9da eşimle mülakata girdik ve vizemiz onaylandı 🎉 çok mutluyuz 🙂ilerleyen saatlerde Tecrübelerimizi ve detayları detaylıca yazacağım.

Tebrikler fakat sürecinizi imzanıza ve (eğer eklemediyseniz) excel dosyasına eklemeniz gerekiyor 🙏🏼

• Merhaba, ds260 formunu 06.05.2024 tarihinde yolladım, bana mail olarak gelen dosya numaram 2025EU24XXX şu anki kız arkadaşımı da götürmek istediğimden mülakat öncesi evlenmeyi planlıyoruz.
    Henüz bana bir mail gelmiş değil, bu normal mi endişelenmeli miyim? Verdikleri tarihe göre evlilik sürecini hızlandıracağız çünkü

• İyi günler, DV2025 kazananıyım. DV2026 başvurusu için iki sorum olacaktı:

1. DV2025 sürecim devam ederken Green Card’a tekrar başvurabilir miyim?
    2. Başvurduğum zaman tekrar kazanırsam bu durumun DV2025 sürecime olumsuz bir etkisi olur mu?

• @Ben-Batur evet aslında doğru, teşekkür ederim cevabınız icin

• @Emre-Kurtulmuş dogru evet haklisiniz. Tesekkur ederim cevaplariniz icin

• @Slaih
    Selamlar, maalesef evet, endisenmelisiniz. CN’ninize gore Ankara’dan mulakat alma ihtimaliniz yok denecek kadar az. Sizin gibi yuksek CN’e sahip kisiler dosyalarini baska ulke konsolosluklarina transfer ediyorlar, bu baslikta yazilan tum iletileri bastan sona okuyarak sureciniz hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz.

• @ugursway taşıma işlemini 31 ekime kadar yapmam mı gerekli yoksa süre kısıtlılığı yok mu?

• @mahogorn
    Selamlar, evet basvurabilirsiniz, kazanirsaniz herhangi bir olumsuz etkisi olmaz. Forumda iki yil ust uste kazanan bircok talihli mevcut, hatta bazilari, ilk seferinde CN’leri yuksek oldugu icin ikinci kez kazandiklari sene sureclerine devam edip vizelerini aldilar.

• @mahogorn 1) Evet başvurabilirsiniz. 2) Zaten DV2025 süreciniz devam edecek. DS-260 formunu DV2026 için doldurmadığınız sürece hiçbir etkisi olmaz. Doldurursanız etkisi olur mu emin değilim. Üst üste 2 sene kazanmak deveye hendek atlatmak kadar zordur. Endişe etmeyin. Umarım DV2025 te mülakat alabilirsiniz. sonuclar Mayıs ta acıklanıyor. O süreye kadar DV2025 süreciniz 3 aşağı 5 yukarı zaten belli olacaktır.

• @Slaih taşıma işleminizi CN numaranız current olmadan önce KCC aracılıgıyla yapabilirsiniz. Numaranız current olursa eğer taşıyacağınız konsolosluk aracılığıyl yapabilirsiniz.

• @minnesota tabirlere çok aşina değilim, current olup olmadığına nerden bakıyordum? 😅

• @Slaih, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugursway taşıma işlemini 31 ekime kadar yapmam mı gerekli yoksa süre kısıtlılığı yok mu?

Hocam selamlar, sürece nispeten geç dahil olduğunuz için kafanızda soru işaretleri kaynıyor anlıyorum.

1. Bir an önce nikahınızı yapıp eşiniz için de ds260 formu doldurun. Umarım evliliğiniz gerçektir, yani ilişkinizin geçmişine dair bazı kanıtlar istenebilir bu durumda ona göre hazırlıklı olun mutlaka,

2. Dosyanızı başka bir ülkeye taşımak için ğlke araştırması yapmaya başlayın. Bunun için konsoloslukların önceki yıllardaki performanslarını ve forumun arama kısmında ulaşabileceğiz yüzlerce tecrübeyi okuyun mutlaka 🙂

3. 2025 Ekim sonunda Amerikanın mali yılı bitiyor ve bu süreye kadar mülakat alamamış olursanız hakkınız yanacaktır. Çok önemli olduğunu düşündüğümden tekrar ediyorum; Ankaradan mülakat beklemeyin bir an önce dosyanızı taşıyacak ülke araştırın.

4. “Current” ve “Cut-off” tabirlerini araştırıp anlamlarını tam olarak öğrenin. Özetle her ay bir sonraki ay en yüksek hangi dosya numarasına kadar mülakat verilebileceği açıklanıyor. İçinde bulunduğumuz tarihte EU bölgesi için bu sayı 6.000

Dosya numaranız Current olmadan önce KCC’ye atacağınız bir mail ile kolayca dosyanızı taşıyabilirsiniz. Dosya numaranız Current olduktan sonra dosya taşıma işleminiz konsoloslukların insafına ve müsaitliğine kalmış durumda olacak. Bu seçeneğe yönelmenizi tavsiye etmem kesinlikle.

Özetle henüz vaktiniz var, içinde DV2025 geçen başlıklark üşenmeden baştan sonra okuyun 1-2 hafta sonunuzu ayırarak, akabinde sorularınızı buraya yazarsınız elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırız tabii ki 🙏🏼

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |