Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba bir soru sormak istiyorum sağlık raporu alınacağı zaman alınan kan örneği kapsamlı bir kan testi taraması mı oluyor yoksa genel mi? Orada çıkacak olası değerler (örn: THC) başvurumuzu ve sürecimizi olumsuz etkiliyor mu?

• @Senem-Yukselen Senem hanim güzel haber . Umarım Amerika'da ki hayatınız ailenizle çok güzel geçer. Bol şans.

• @16bilgin bende şansımı deneyeceğim olmadı aile hekimi olan doktor kuzenimle bir konusayim buradan size bilgi veririm mutlaka. Teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar anlatacağım durumda olan varmı nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?

1. Lise diplomamın aslını bulamadım 2008 öncesi mezunu olduğum için e devlette mezuniyet görünmüyor. bende mezun olduğum okuldan mezuniyet belgesi aldım. Bu belgeye Tercüme ve apostil yaptırmalısınız?
    2. Yüksek okul mezunuyum diplomamda end. Elektronik bölümünden mezun olduğum yazıyor.
      Ama e devlette mezuniyet bilgisi değişmiş elektronik teknolojisi mezunu yazıyor. Transkripti e-devlet e okul yüklememiş maalesef ama ıslak imzalı belgem var, bunada tercüme yapılmalı mı?. Diploma sorunlarımı nasıl çözerim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın...
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• DV2025 kazananı olarak bu sene greencarda tekrar başvursak mülakatta bu durumun görülmesi negatif bir durum oluşturur mu acaba?

Olası bir mülakat alamama ihtimaline karşılık tekrar başvurmak istiyorum

• ⭐⭐

@Echobravo23 sayı numaranız çok değil sadece dv26 başvuranların hakkına girmiş olursunuz onun dışında bir engel olmaz sizin için hak sizin için önemli ise sadece bunu göz önünde bulundurun

• @Mehmet-ynd yurtdışında girecekseniz lise diplomasını görmek istiyorlar benimde diplomam yoktu liseden mezuniyeti belgesi 5 6 tane aldım hatta karekodlu olmasına dikkat edin derim hatta bir önceli paylaşımdada yazdım 2024 de Hong Kong özelinde illa lise diploması demişler görmek istemişler her iki seçeneğide yapın derim benim her ikisinide aldılar üniversite diplomamı ve lise mezuniyet belgemi
    Ayrıca arama butonunda lise yasarsanız bunla ilgili daha farklı bilgiler bulursunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@Echobravo23 hiçbir şey olmaz başvurabilirsiniz hatta başvurmalısınızda kimsenin hakkına girdiğiniz bir durum olmaz içiniz rahat olsun. Vizeyi alana kadar hiçbir şeyin garantisi yok onun için başvurun

• @Echobravo23 Basvurun mutlaka. Mulakat alip almayacaginiz kesin degil. Zaten niyetiniz göçmenlik. Tekrar basvurnanizin negatif yani yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Echobravo23 sayı numaranız çok değil sadece dv26 başvuranların hakkına girmiş olursunuz onun dışında bir engel olmaz sizin için hak sizin için önemli ise sadece bunu göz önünde bulundurun

DV2025 sürecinde talihlinin elinde olan veya olmayan bir nedenle mülakat tarihi alamaması ihtimaline karşın siz mülakat tarihi almasına garanti verebilir misiniz? Bir diğer olasılık da DV2025 mülakatı esnasında belki giderilebilir bir sıkıntı nedeniyle (evrak eksikliği vb) süreçten elenebilir ve DV2026’da kazanan olarak sürecini tamamlayabilir.

DV sürecinde herkes kendi kaderini kendisi çiziyor, @Echobravo23 başvuru yapabilirsiniz DV2026 için, hayırlısı olsun

• @mehmetizmirli dün il milli eğitim müdürlüğüne gittim 2008 öncesi mezunu olduğum için sisteme eklenemez dediler. Okuduğum okul malesef depremde yıkıldı😞 şehir komple yıkıldı zaten ( Antakya) mezuniyet belgesine apostil yapılmasını istedim, Antakyada yapılması gerekiyor burda olmaz (Antalya) dediler. P.tesi kaymakamlığı denemeyi düşünüyorum o da olmazsa mecburen memlekette çareyi arıycam. Cevabınız için teşekkür ederim 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar anlatacağım durumda olan varmı nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?

1. Lise diplomamın aslını bulamadım 2008 öncesi mezunu olduğum için e devlette mezuniyet görünmüyor. bende mezun olduğum okuldan mezuniyet belgesi aldım. Bu belgeye Tercüme ve apostil yaptırmalısınız?
    2. Yüksek okul mezunuyum diplomamda end. Elektronik bölümünden mezun olduğum yazıyor.
      Ama e devlette mezuniyet bilgisi değişmiş elektronik teknolojisi mezunu yazıyor. Transkripti e-devlet e okul yüklememiş maalesef ama ıslak imzalı belgem var, bunada tercüme yapılmalı mı?. Diploma sorunlarımı nasıl çözerim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın...

Mülakata nerede gireceksiniz?

• @Ben-Batur geçmiş olsun darısı vize görüşmesine güzel haberlerini bekliyoruz. Biz gün saymaya devam 🙂

• Merhaba ds260 ı doldururken birkaç hata yapmışım biri annemin doğumdaki soyadına fark etmeden şuanki soyadını girmek, bir diğeri ise were you issued Alien registration number a YES diyip number sorusuna DO NOT KNOW işaretlemek oldu. Burda aklıma takılan birkaç soru oldu dosyamı viyanaya taşıdım. Mülakat tarihim geldiğinde dosyamı açtırıp bunları düzeltmem çok büyük sorun çıkarır mı? (kızlık soyadında sorun olmadığını okuduğum bir ileti vardı ) ama burda tecrübelerine dayanarak site yetkililerine bir sorum var. 2021de turist olarak gittiğmde TX ehliyeti almıştım ve 2022de work and travel a gittiğimde SSN almıştım. 22 de ehliyetide yeniletmiştim. Acaba benim hiç bu Alien registration number aldım mı? Yoksa mülakat zamanım gelince dosyamı açtırdığımda öbür hatam ile beraber bunu hatayıda NO olarak değiştireyim mi?

• herkese selamlar , Case numaram yüksek olduğu için dosya taşıma yaptım randevu ayım büyük ihtimalle temmuz ağustos gibi olur diye tahmin ediyorum ama temmuzda askerlik tecilim bozuluyor acaba temmuzdan önce bedelli askerlik ücretini yatırsam ve sonra kartı alıp amerikaya gitsem bu bedelli askerlik ücretim yanar mı amerikaya gittikten sonra iade alabilir miyim ve bedelli askerlik ücretini ödedikten sonra e devletten askerlik kağıdını nasıl alabilirim çünkü biliyorsunuz konsolosluklar askerlik kağıdı istiyor bilgi verirseniz çok sevinirim herkese bol şanslar

• @atilla-04 Adlı hanım ile iletişim sağladınız mı Atilla bey? Ne kadar ücret talep ediyor?

• @Mehmet-ynd geçmiş olsun öncelikle belgenin alındığı mülkü amir apositil yapıyor ben apositil yapmadım direk tercüme yaptırdım her ülke ve şartlar farklı olabilir

• ⭐⭐⭐

• @10urdmn hayır mülakat maili aldıktan sonra iletişime geçmeyi düşünüyorum

• Dvprogramstate.gov
    Giris yapamıyorum sistem hata veriyor sizlerde bi bakar mısınız
    Sadece bende mi sorun var
    Başka tarayicilardan denedim yine aynı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |