Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)


  • @sudo merhaba, sistem açıldı ama ödeme kısmı henüz aktif değil bu yüzden belgeleri yükleyemiyorum. Annemin ödemeleri ve evrakları tamamlandı. Randevu bekliyoruz. Gelişmelerden haberdar ediyor olacağım. Sizin NVC Letter geldi mi? Bizim süreç aynı işleyecek muhtemelen


  • @maya Merhaba, henüz NVC gelmedi. Avukatımız, temmuz 2025 ile 2026 arasında geleceğini düşünüyor.


  • Türk olduğumuz için aklımız hep hızlı iş yapmakta olduğu için Chat gpt ile olan muhabbetimizde, f4 vizesini hızlandırmanın hiç mi yolu yok ? 🙂

    Verdiği cevap şu şekilde 🙂

    "F4 vizesi için süreci hızlandırmanın doğrudan bir yolu bulunmamaktadır. Ancak bazı durumlarda, aile üyelerinin tıbbi acil durumları, insani sebepler veya vize başvuru sürecinde ciddi hatalar olduğunda hızlandırma talebi (expedite request) yapılabilir. Bu tür talepler, ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) veya Dışişleri Bakanlığı tarafından değerlendirilir. Ancak bu taleplerin kabul edilmesi oldukça nadirdir ve olağan dışı şartlar gerektirir. Standart bekleme süreleri çoğunlukla uygulanmaya devam eder."


  • 6 subat zamani biz hizlandirma talep ettik hatta oradaki kuzenim kongre uyesinden yardim talep etti ama malesefki olmuyor su an 2007 dosyalarina baktiklarini ve bizim 2011 pd oldugunu soyleyen bir yazi yazdi ayriyetten uscisede basvurduk ama olmadi


  • @Hardwell 2007 den beri bekleyenler ne olacak?
    Herkes koseyi cabuk donme mantiginda


  • Hatay iskenderundayiz afet bolgesinde olur mu diye o zaman kuzenim ilgilendi ama olmadi @oprmngr


  • @Hardwell Amerika icinden yapılan, başvuruya hızlandırma talep etseniz belki yapılabilirdi. Ama NVC de sıra bekleyen dosya için hızlandırma imkansıza yakın bir ihtimal.


  • Merhaba, Visa Bulletin Date üç aydır hiçbir ilerleme yok:( acaba kota mi doldu?


  • @Edaeda Kota dolmuş olamaz çünkü ekim bülteniyle yeni kota başladı. Bir miktar öncekileri eritmek için ilerletmiyorlar sanırım.


  • @eeken merhaba:) cevap için bir teşekkür ederim. Belgelerimiz NVC tarafından geçen sene kabul edildikten sonra bir umut doldu içimiz ama sıra bir türlü ilerlemiyor, gene uzun sürecek gibi duruyor. Sizin belge kabulu ile görüşme arası neredeyse üç sene:( bu arada sonunda size gitmek nasip olmuş, yolunuz açık olsun.


  • Arkadaşlar merhaba. Sistemde F4 vize başvurusu bulunup, sonrasında B1/B2 başvurusu yapıp vize onayı alabilen var mı? F4 sorun teşkil ediyor mu?


  • @accountant biz aldık bir sıkıntı çıkmamıştı umarım sizin de kolay olur.Ama kardeş üzerinden almak biraz uzun sürüyor biz 2015 yılında başvurduk zannedersem şu an 2007 başvurularını çağırıyorlar biz buraya 2023 kazananı olarak geldik sizde her yıl çekilişe katılın bol şanslar


  • @Darwin sizin adınıza çok memnun oldum. Umarım kazanırız 2 yıldır başvuruyoruz. Bu yıl 3. Başvurumuz olacak iyi dilekleriniz için çok teşekkürler 🙂


  • @Darwin ayrıca siz ds-160 doldururken F4 den bahsetmiş miydiniz?


  • @accountant ds160 doldururken başvurunuz varsa yazmanız gerekiyor. Aksi bir durumda yanlış beyandan dolayı vizeniz reddedilebilir.


  • @accountant biz aldık sıkıntı olmadı

  • tufankT tufank bu başlıktan bahsetti

  • @oprmngr merhaba gözünüz aydın öncelikle herşey dileğiniz gibi olsun inşallah. Benim Amerika'da ki abim, beni 03/01/2007 istek yaptı bana daha henüz hiç bir haber gelmedi belgeleri yüklediğimiz sitede de hiç bir olumsuz birşey yok hepsi kabul edilmiş gözüküyor bu neden olabilir acaba


  • @oprmngr ayrıca bu NVC welcome letter mail ini de almadım aynı sizin tarihlerde bir mail var ama welcome letter yazmıyor


  • @eeken merhaba hayırlı olsun. Sizin kardeşiniz mali gelir belgelerinin guncelini yukledimi acaba


  • @Ercan-Damlar Merhaba. Evet yükledi ama ben çıktı almadım, görüşmeyi yapan arkadaş kendi ekranından bakıp güncel doküman yüklenmiş, sıkıntı yok dedi. Zaten bu belge kişiye özel olduğu için sponsorunuz kendi yüklüyor ve siz görmüyorsunuz.


Benzer Başlıklar

  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 6 Oy
    3k İleti
    406k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum