F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
Arkadaşlar merhaba. Sistemde F4 vize başvurusu bulunup, sonrasında B1/B2 başvurusu yapıp vize onayı alabilen var mı? F4 sorun teşkil ediyor mu?
-
@accountant biz aldık bir sıkıntı çıkmamıştı umarım sizin de kolay olur.Ama kardeş üzerinden almak biraz uzun sürüyor biz 2015 yılında başvurduk zannedersem şu an 2007 başvurularını çağırıyorlar biz buraya 2023 kazananı olarak geldik sizde her yıl çekilişe katılın bol şanslar
-
@Darwin sizin adınıza çok memnun oldum. Umarım kazanırız 2 yıldır başvuruyoruz. Bu yıl 3. Başvurumuz olacak iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :)
-
@Darwin ayrıca siz ds-160 doldururken F4 den bahsetmiş miydiniz?
-
@accountant ds160 doldururken başvurunuz varsa yazmanız gerekiyor. Aksi bir durumda yanlış beyandan dolayı vizeniz reddedilebilir.
-
@accountant biz aldık sıkıntı olmadı
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
@oprmngr merhaba gözünüz aydın öncelikle herşey dileğiniz gibi olsun inşallah. Benim Amerika'da ki abim, beni 03/01/2007 istek yaptı bana daha henüz hiç bir haber gelmedi belgeleri yüklediğimiz sitede de hiç bir olumsuz birşey yok hepsi kabul edilmiş gözüküyor bu neden olabilir acaba
-
@oprmngr ayrıca bu NVC welcome letter mail ini de almadım aynı sizin tarihlerde bir mail var ama welcome letter yazmıyor
-
@eeken merhaba hayırlı olsun. Sizin kardeşiniz mali gelir belgelerinin guncelini yukledimi acaba
-
@Ercan-Damlar Merhaba. Evet yükledi ama ben çıktı almadım, görüşmeyi yapan arkadaş kendi ekranından bakıp güncel doküman yüklenmiş, sıkıntı yok dedi. Zaten bu belge kişiye özel olduğu için sponsorunuz kendi yüklüyor ve siz görmüyorsunuz.
-
@eeken abim yüklememiş soyledim yükleyecek abimin istek yaptığı tarih 03/01/2007 gereksiz yere bekledik bu güne kadar. Size bir mail geldimi belgeleri güncelleyen diye
-
Merhaba ben bir şey soracaktım abim bu tex belgelerinin aynısını tekrar yüklemiş yani 2016,2017,2018 mali yılı tex lerini sizin kardeşiniz tekrardan aynısını mi yüklemiş yada hangi yılların tex lerini yüklemiş yeni baştan mi 2021,2022,2023 mü bunu bir öğrenebilirmisiniz teşekkürler
-
@oprmngr merhaba tek 2023 un tex belgesini mi yuklettiniz 2022 ve 2021 de varmiymış acaba
-
@Ercan-Damlar Merhaba. Son yılın dokümanını yükledi. En güncel halini yani. Eskileri değil.
-
@eeken teşekkürler
-
@Ercan-Damlar Wekcome letter bizim kardeslerden birine gitti bizde onun sayesimde ogrendik. ANK2010 ile başlayan ve IVSC ile devam eden CEAC sitesi giriş yapıp tum belgeleri yukledik.
Hakkınızda hayırlısı olsun -
@oprmngr sağolun sizinde insallah
-
Tam 5 aydır vize bülteninde hiçbir ilerleme yok. İnanılmaz bir hayalkırıklığı:(
-
@Edaeda Trumph effect
-
@oprmngr, içinde söyledi: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
@Edaeda Trumph effect
Maybe or maybe not🤣
Biraz tembellikten kaynaklı bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum