Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

• @btek14 Electronic Immigration System bu ne demek oluyor bunu anlamadım ayrica randevu icin daha çok bekleyecekmiyiz cvpladiginiz için tskler.

• @eeken Dhana onceden covid asi karti olanlar tekrra covid asiss yaptirmak zorundami bizim 3 eer doz asimiz var tesekkur

• @oprmngr Merhaba. Son bir yıl içinde hatırlatma dozu olmak gerekiyor. Benim de öncesinde 3 aşım vardı. Sinovac yaptırdım.

https://www.doctorun.com/tr/covid-19

• @eeken hayırlı olsun umarım herşey dilediğiniz gibi olur. biz statülerimizi uscis ve travelstate.gov dan takip ediyoruz. sizce takip etmemiz gereken farklı bir adres var mı? Yoksa burdakiler güncel midir sizce?

• @sakb Selamlar. Çok teşekkürler. Vize bültenini takip etmeniz yeterli. Zaten sıra size geldiğinde mail de geliyor. İmzanıza sürecinizi taşırsanız daha kolay bilgi alabilirsiniz :)

• @eeken çok teşekkürler

• @sudo merhaba, sistem açıldı ama ödeme kısmı henüz aktif değil bu yüzden belgeleri yükleyemiyorum. Annemin ödemeleri ve evrakları tamamlandı. Randevu bekliyoruz. Gelişmelerden haberdar ediyor olacağım. Sizin NVC Letter geldi mi? Bizim süreç aynı işleyecek muhtemelen

• @maya Merhaba, henüz NVC gelmedi. Avukatımız, temmuz 2025 ile 2026 arasında geleceğini düşünüyor.

• Türk olduğumuz için aklımız hep hızlı iş yapmakta olduğu için Chat gpt ile olan muhabbetimizde, f4 vizesini hızlandırmanın hiç mi yolu yok ? :)

Verdiği cevap şu şekilde :)

"F4 vizesi için süreci hızlandırmanın doğrudan bir yolu bulunmamaktadır. Ancak bazı durumlarda, aile üyelerinin tıbbi acil durumları, insani sebepler veya vize başvuru sürecinde ciddi hatalar olduğunda hızlandırma talebi (expedite request) yapılabilir. Bu tür talepler, ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) veya Dışişleri Bakanlığı tarafından değerlendirilir. Ancak bu taleplerin kabul edilmesi oldukça nadirdir ve olağan dışı şartlar gerektirir. Standart bekleme süreleri çoğunlukla uygulanmaya devam eder."

• 6 subat zamani biz hizlandirma talep ettik hatta oradaki kuzenim kongre uyesinden yardim talep etti ama malesefki olmuyor su an 2007 dosyalarina baktiklarini ve bizim 2011 pd oldugunu soyleyen bir yazi yazdi ayriyetten uscisede basvurduk ama olmadi

• @Hardwell 2007 den beri bekleyenler ne olacak?
    Herkes koseyi cabuk donme mantiginda

• Hatay iskenderundayiz afet bolgesinde olur mu diye o zaman kuzenim ilgilendi ama olmadi @oprmngr

• @Hardwell Amerika icinden yapılan, başvuruya hızlandırma talep etseniz belki yapılabilirdi. Ama NVC de sıra bekleyen dosya için hızlandırma imkansıza yakın bir ihtimal.

• Merhaba, Visa Bulletin Date üç aydır hiçbir ilerleme yok:( acaba kota mi doldu?

• @Edaeda Kota dolmuş olamaz çünkü ekim bülteniyle yeni kota başladı. Bir miktar öncekileri eritmek için ilerletmiyorlar sanırım.

• @eeken merhaba:) cevap için bir teşekkür ederim. Belgelerimiz NVC tarafından geçen sene kabul edildikten sonra bir umut doldu içimiz ama sıra bir türlü ilerlemiyor, gene uzun sürecek gibi duruyor. Sizin belge kabulu ile görüşme arası neredeyse üç sene:( bu arada sonunda size gitmek nasip olmuş, yolunuz açık olsun.

• Arkadaşlar merhaba. Sistemde F4 vize başvurusu bulunup, sonrasında B1/B2 başvurusu yapıp vize onayı alabilen var mı? F4 sorun teşkil ediyor mu?

• @accountant biz aldık bir sıkıntı çıkmamıştı umarım sizin de kolay olur.Ama kardeş üzerinden almak biraz uzun sürüyor biz 2015 yılında başvurduk zannedersem şu an 2007 başvurularını çağırıyorlar biz buraya 2023 kazananı olarak geldik sizde her yıl çekilişe katılın bol şanslar

• @Darwin sizin adınıza çok memnun oldum. Umarım kazanırız 2 yıldır başvuruyoruz. Bu yıl 3. Başvurumuz olacak iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :)

• @Darwin ayrıca siz ds-160 doldururken F4 den bahsetmiş miydiniz?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    49 İleti
    5k Bakış
    A
    Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    829 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k