Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@emirhankd arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, geçmiş yıl deneyimlerini de okumanızı tavsiye ederim

https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/göçmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giriş/3021?_=1729063314194

• @turkbest Mailin konu kısmına sadece CN: 2025EUXXXXX

Dear KCC Officer,

I am planning to be Vienna, AUSTRIA in 2025. I kindly request your assistance in transferring my case to U.S. Consulate of VIENNA, AUSTRIA. I share my planning adress below.

Thanks.

Best Regards...

Name             :
    Surname          :
    Case Number       : 2025EUXXXXX
    Date of Brith :
    Adress : Otel Adresi

Ben bu şekilde hallettim. Belki sizin de işinize yarar.

• @emirhankd Geçen haftalarda aynı soruyu ben sormuştum. Evet vizenizi aldıktan sonra direkt Abd'ye geçebilirsiniz.

• @lesnarhomie çok teşekkür ederim öyle bi entry hatırladım ama Hong kong mu bilemedim çok teşekkürler.

• @ATS16 entry i okudum ve aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederim . Bilgiye göre hong kongtan direkt uçuş işe abdye giriş yapabileceğim.

• ⭐⭐

@macracanta bu tür bilgiler arşivde kalacağı için mutlaka birilerinin işine yarayacaktır faydalı paylaşım teşekkürler

• @emirhankd Hocam mantık basit zaten. Vizeyi aldığın günden itibaren geçerli zaten. Alır almaz geçersin tabi.

• ⭐⭐⭐⭐

@emirhankd

Vizeniz basıldıktan sonra istediğiniz tarihte Hong Kong'dan direkt veya aktarmalı uçabilirsiniz ABD'ye, @Timur Doha aktarmalı uçmuş okuduğunuz üzere.

Hong Kong'dan (HKG) direkt uçabileceğiniz ABD'de 4 havalimanı var sadece. San Francisco, New York JFK, Los Angeles ve Chicago. Diğer ulaşmak istediğiniz şehirlere başka bir ülkede aktarma yapmanız gerekiyor...

• @fahriakc tercüme gerekli tabiki Türkçe olan bütün evrakları tercüme yaptırılacak
    yeminli tercüme noter olayına girmeyin noter gereksiz
    2023 de o şekilde yaptık 2024 de arkadaşlara o şekilde tavsiye ettik ve şimdiye kadar mülakata giren arkadaşlar noterli tercüme yapmadı.2025 dede o şekilde devam etmeniz hem maddi hemde sizden sonra gelecek arkadaşlara örnek olur.

• @ATS16 Kanada aktarmalı texas uçuşu düşünüyorum.

• @emirhankd Hong kongtan direk geçtim sıkıntı yok Almanya aktarmalı olarak Hong kongta basılan vizeyi göstermeniz yeterli tek bir yerden alın biletleri ayrı ayrı almayın valizleri uçularla bağlatın nerde teslim alacağınızı sorun Amerika’da tekrar aktarma yapılacaksa valizi alıp tekrar vermeniz gerekecek hatta air tag varsa içine koyun derim aktarma saatleri çok yakın saatlerde olduğundan biraz koşuşturmanız lazım ve Uzun bir yolculuk sizi bekliyor

• @mehmetizmirli Air canadanın hong kong -> vancouver -> Texas uçuşu var onu düşünüyorum. Kanada aktarmasında vize problemi falan çıkmaz umarım.

• merhaba arkadaşlar aranızdan bangkok konsolosluğuna mail atan oldumu. Dosyamızı taşırsak mülakat verecek misiniz tarzında.

• @emirhankd Greencard elinizde olsa sıkıntı yok ama bu konuyu araştırın derim daha önceden Kanada üzerinden giren duymadım forumda araştırın chat gpt sorun riske gerek varmı onu düşünün

• @rezanclz vizeniz hayırlı olsun, ancak gerçekten dil okuluna yazılmadıysanız böyle bir yanıt vermemelisiniz. Ayrıca birçok kişi dil okulu için geldiğini söylerse bir noktada anlaşılır öyle olmadığı. En basitinden hangi dil okuluna yazıldın, ne zaman başlıyorsun gibi sorular sorabilirler, asla yalan beyanda bulunmamalısınız konu önemsizmiş gibi görünüyor olsa bile. Başka arkadaşlar da etkinlik için falan taşıdığımızı söyleyelim demişler, sırf bir etkinliğe (ne kadar önemli olursa olsun) katılmak için komşu ülkeye bile olsa DV vizesine gireceğim güne denk geliyorsa o etkinliğe katılmam, dolayısıyla muhtemelen görevlilere de inandırıcı gelmeyecektir. Sizlerin vereceği yanıtlar sizden sonra orada randevuya girecekleri de etkileyebilir, görüşme öncesi sorulacağını tahmin ettiğiniz soruları ve vereceğiniz yanıtları iyi düşünün, yalan beyanda bulunup vizenizi riske atmak istemezsiniz.

• @emirhankd bu şelilde chat gpt yazıyor ama teyit etmekde fayda var

Eğer pasaportunuzda I-551 damgası varsa, bu ABD’de Daimi İkamet İzni (Green Card) sahibi olduğunuzu gösterir ve genellikle Green Card’ın yerine geçer. Kanada’ya aktarmalı uçuşlarda I-551 damgalı pasaport genellikle aynı şekilde kabul edilir ve Transit Without Visa (TWOV) programından yararlanabilirsiniz.

Ancak yine de, Kanada’nın transit vize gereksinimleri konusunda kesin bilgi almak için seyahat etmeden önce havayolu firması (Air Canada) veya Kanada konsolosluğu ile teyit etmeniz önemlidir.

• @mehmetizmirli anlıyorum umarım bi problem çıkmaz yoksa direkt uçuş olan bi eyalete gidicem.

• @salih-atilla rica ederim.

• @ugurbocegi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz vizeniz hayırlı olsun, ancak gerçekten dil okuluna yazılmadıysanız böyle bir yanıt vermemelisiniz. Ayrıca birçok kişi dil okulu için geldiğini söylerse bir noktada anlaşılır öyle olmadığı. En basitinden hangi dil okuluna yazıldın, ne zaman başlıyorsun gibi sorular sorabilirler, asla yalan beyanda bulunmamalısınız konu önemsizmiş gibi görünüyor olsa bile. Başka arkadaşlar da etkinlik için falan taşıdığımızı söyleyelim demişler, sırf bir etkinliğe (ne kadar önemli olursa olsun) katılmak için komşu ülkeye bile olsa DV vizesine gireceğim güne denk geliyorsa o etkinliğe katılmam, dolayısıyla muhtemelen görevlilere de inandırıcı gelmeyecektir. Sizlerin vereceği yanıtlar sizden sonra orada randevuya girecekleri de etkileyebilir, görüşme öncesi sorulacağını tahmin ettiğiniz soruları ve vereceğiniz yanıtları iyi düşünün, yalan beyanda bulunup vizenizi riske atmak istemezsiniz.

zaten bu soru soruldugunda cümleye ”i was planning“ ile basladim hicbir sekilde kesin bir tabir kullanmadim dolayisiyla ortada yalan beyan yok, ayrica cümlemde “herkes böyle bir soru soruldugunda dil okulundan bahsetsin“ diye bir tabir de yok iletmek istedigin asil konu ”sorgulanmaya hazir olun“ idi ve bir sonraki mesajlarima bakarsaniz gezi planindan da bahsedebilirsiniz diye de belirtmisim. hangi dil okulu diye sorgulayacaklarini pek sanmiyorum amaclari yokusa sürmek olsa mülakatta keyfi apye birakirlar. benim söyledigim cevaplar baska talihlileri etkileyecegi cümlenize de pek katilmiyorum ben sadece olasi bir soru gelebileceginden bahsettim yalnizca kendisini düsünen biri olsam bu sorulan soru hakkinda bahsetmezdim bile herkes kendi sürecini kendi yürütüyor herkesin riski kendine 🙂 ayrica bu soruyu mülakati yapan görevli degil belgeleri alan görevli sordu yani herhangi bir yere not almadi.

• Dosya taşıyan arkadaşlar maillerinizi kontrol ediyor musunuz? Dün Varşova aralık ayı için 5k ya kadar 2nl göndermiş

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |