Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @dreambig DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar,

    Bugün bizim mülakat günümüzdü. Ankara'ya dünden gittik. Fotoğraflarımızı son güne bıraktığımız için elçiliğin yakınında bir yerde çekeriz diye oraya gittik. Hem de çevreyi görmüş oluruz diye düşündük. Elçiliğin ilerisinde migrosu geçince solda yer alan fotoğrafçıda fotoğraflarımızı çektirdik. O arada herkesin fazla eşyalarını bıraktığı büfeye gittim biraz muhabbet ettim. Adama, forumlarda herkesin eşyalarını bıraktığını söylediği kişi siz misiniz dedim. Ewet dedi , ancak bir forumda bir kişi hakkımda yanlış ithamda bulunmuş dedi. Bu duruma canı bayağı sıkılmıştı. Ona da forumda okuyan biri bilgi vermiş. arabayı nereye park edebileceğim yoğunluk üzerine biraz konuştuk.

    Bugün 9.15'te olan mülakatımıza 9'da gittik. Yağmurlu bir hava vardı. Bebeği yağmurda bekletmemek adına görevliden ricada bulunduk. bizi hemen aldı. Pasaprot kontrolünden sonra içeri gittik. NIV çok yoğundu ancak IV çok sakindi. Numaramız yandığında eşim ve çocuğum ufak oyun alanındayken ben evrakları tek tek verdim. Daha önce de forumda belirtmiştim. Sağlık Raporunu daha sonra yollayacaktık. Durumu görevliye ilettim. Dosyanın üzerine notunu aldı. 2.defa numaram yandığında vezneye $990 yatırdım. Yarım saat beklemeden 3. defa numaramız yandı. Dananın kuyruğunun kopacağı an geldi dedim. Görevli parmak izin aldıktan sonra nereye gideceksiniz ve ne yapacaksınız diye sordu. Aynı soruyu eşime de sordu. Sonra evraklarımızın asıllarını ve pasaportları geri verdi. Beraberinde bir de Eksi dokümanları yazan bir belge verdi. Belgeyi okumadan aldım. Eksik evrakları bu belge ile birlikte göndermemizi istiyorlar. Ancak belge benim adıma değil de başka biri adına düzenlenmiş. Durumu web sitesinden soru formu ile hemen elçiliğe bildirdim. Her şey tam planladığım gibi giderken son bir dk sıkıntısı yaşadık.

    Herkese başarılar dilerim. 🙂

    hayirli olsun.
    yanlis ithamin ne oldugunu soyledi mi acaba? Eger bizim forumdaysa, duzeltmis olalim.

    bırakılan cantadan bir şeyler alındığını yazmış. bu arada bende arabanın anahtarını bıraktım. bu arada dün konsolosluğa e-posta atmıştım. Bugün cevap vermişler. Herhangi bir sıkıntı olmayacağını ve sadece eksik evrakları yollamamı istediler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pistolstar DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar ben case numaram 6000 ile bitmesine rağmen hala mülakat tarihi alamadım. Gerekli ek belgeleri KCC'ye Kasım ayında göndermiştim, işlendiğine dair otomatik bir mail aldım ancak onay maili gelmedi. KCC'ye bunu sorduğumda ''Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing.'' şeklinde yanıt alıyorum. Acaba bir aksilik var mıdır? Belgeleri tekrar göndermeli miyim? Israrla belgeleri soruyorum ancak onlar DS-260'ın işlendiğinden bahsediyorlar 😞

    KCC, sizden belgeleri istedi mi? Belgeleri gonderdim demissiniz ama KCC'nin emailinden anladigim, sizden o belgeleri istememisler henuz.


  • @crazycells KCC belgeleri Kasım ayında istemişti ve 1 hafta içinde göndermiştim. Neredeyse 3 oldu, akıbeti nedir diye sorduğumda bu yanıtı alıyorum. Şu zamana kadar mülakat tarihinin gelmesi gerekmez miydi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pistolstar 8k olupta daha yeni evrak maili alan var ondan dolayı konsolosluğa evrakların ulaşmış ki sana bekleyin diyor onların mülakat tarihini gönderene kadar beklemen gerekiyor burada soru sorsan da herkes BEKLEYİN dicek sana değişik cevap veren olmayacak

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pistolstar bahsettiğim yazışmalar
    [8/2 23:29] ‪ Sonunda mail aldık kentuckyden 🙂
    [8/2 23:29] ‪ Records indicate ile baslayan maili
    [8/2 23:30] ‪ Bizim sıra 80xx di daha yeni aldık


  • Merhaba
    Elçilikte bildirilen adres değişikliği sadece bize verilen sarı dosya içindeki belgelerde mi oluyor ? Çünkü bizim ds 260 formunda adresimiz değişmedi. Teşekkürler.


  • @ayvalik10 Peki en azından bu kadar zaman içerisinde belgelerle ilgili onay/eksik/geçersiz dönüşü almam gerekmez miydi? Çünkü Kasım ayında gönderdim yalnızca ulaştığına dair mail aldım.

  • Yasaklı

    @pistolstar bu evraklar ve ds260 doğrultusunda bir background check yapılacak belki o uzamıştır


  • @baymyrat sorun yok. Hepinizde aynisi yaziyor. Birkaç güne Issued yazacak. Sonra pasaportlar gelecek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pistolstar DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells KCC belgeleri Kasım ayında istemişti ve 1 hafta içinde göndermiştim. Neredeyse 3 oldu, akıbeti nedir diye sorduğumda bu yanıtı alıyorum. Şu zamana kadar mülakat tarihinin gelmesi gerekmez miydi?

    KCC'ye belgeleri bir daha gonderin isterseniz, belgeleri gonderen kisilere kiyasla farkli bir cevap aliyorsunuz cunku.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kuzeyyuzu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhaba
    Elçilikte bildirilen adres değişikliği sadece bize verilen sarı dosya içindeki belgelerde mi oluyor ? Çünkü bizim ds 260 formunda adresimiz değişmedi. Teşekkürler.

    ABD'den girerken ayni adres degisikligini yapin, konsolos tamamen degistirmeyi unutabiliyor. Eger adresiniz kesin degilse ya da degistirmeyi planliyorsaniz bunu DS260 formuna yazmamaniz daha iyi olurdu. Eger bos birakmis olsaydiniz, su an verdiginiz adresi o kisma yazmalari sartti.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pistolstar DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @ayvalik10 Peki en azından bu kadar zaman içerisinde belgelerle ilgili onay/eksik/geçersiz dönüşü almam gerekmez miydi? Çünkü Kasım ayında gönderdim yalnızca ulaştığına dair mail aldım.

    Belgelerin ulastigina dair email aldiniz mi? O durumda belgeleri tekrar gondermenize gerek yok.

    Bir duzene gore hareket ediyorlar, siz her seyi yapmissiniz, su an beklemeniz gerekiyor sadece. Arada yine email ile durumunuzu sorabilirsiniz isterseniz ama boyle seylerin dosyaniza pek faydasi olmayacak.


  • @crazycells Evet, emaili gönderir göndermez ''iletildi'' yanıtını aldım. KCC'ye soru gönderdiğimizde gelenler gibi. O halde bekleyeceğiz


  • @crazycells teşekkürler cevap için , adresimiz elçilik görüşmesine kadar belirlenmediği için ds 260 formuna adresimizin elcilikte verileceğini belirtik formda elciliktede yeni adresimizi verdik mülakatta artık USA a girişte duzelteceğiz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kuzeyyuzu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells teşekkürler cevap için , adresimiz elçilik görüşmesine kadar belirlenmediği için ds 260 formuna adresimizin elcilikte verileceğini belirtik formda elciliktede yeni adresimizi verdik mülakatta artık USA a girişte duzelteceğiz

    o durumda bir sorun yok. Dosyanizda tek bir adres oldugu surece karisiklik yasamazsiniz.


  • @katre spam'e de gelmedi ama siteden kontrol edip onaylandığını gördüm. Çok teşekkürler


  • @baymyrat hayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydın. Bol şanslar.


  • @bmyilmaz Murat abi hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim sürecinizin buradaki ayağının mutlu sonla bitmesine. Ümit ederim ki yeni hayatınız size orada, sonsuz bir mutluluk versin. Gözünüz aydın olsun. Bol şanslar.


  • @bug güzel haberlerinizi bekliyoruz.


  • merhaba, pasaporta basılmış vizede yanlışlık olduğunu fark ettim, konsolosluğa mail attım, bize geri gönderin dediler, yapmam gereken eksik belge ya da evrak bölümündekiler biliyorum ama aiste daha önce de bu işlemi yaptığım için daha fazla başvuru kabul etmiyor diyor, nasıl halledeceğim yardımcı olur musunuz?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum