DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Sanırım Ankara Kasım ayı için mülakat dağıtmamış excelden gördüğüm kadarı ile Aralık ayı içinse mülakat ekim ayı içerisinde mi dağıtılmaya başlanır. Bu verilerle hangi ayda mülakat alabilirim onu hesaplamaya çalışıyorum açıkcası. Ekim ayı için CN 400 lere kadar mülakat dağıtıldı. Benim ise CN 19xx Llü rakamlarda. Dosya taşıma yapmalımıyım yoksa Ankarayı mı beklemeliyim kararsız kalıyorum.
-
@rezanclz bol şanşlar
-
@minnesota Hocam bu datayı biraz daha açabilir miyiz? Mesela HK,23 EU dosyasından 44 kişiye vize bastı derken HK'ye total 23 başvuru mu gelmiş sadece? Şu an mesela 44 dosya diyorsunuz, bu durumda ortalama 23 üzeri başvuru almaz mı ya da 23 üzeri olanların şansı mı düşük?
Veriyi herkes farklı şekilde yorumlayabilir illaki siz nasıl yorumluyorsunuz merak ettim.
Teşekkürler. -
@mehmetizmirli tercümanlık yapmak için ne kadar istiyorlar acaba ?
-
@Bluey konsoloslukla iletişime geçmene gerek yok. Dosyanı kcc aracılığıyla taşıman gerek çünkü numaran current olmadı daha. Diyelim dosyanı kcc ile viyanaya taşıdın mülakat olur mu olmaz mı diye konsolosluğa mail atmana gerek yok. Ama bu taşımış olman kesin mülakat alacağın anlamına gelmiyor. Düşük bir ihtimal de olsa Viyana mülakat vermeyebilir. Şu ana kadar böyle bir durum yaşanmadı bildiğim kadar.
-
Ortalama ne zamana interview gmaili gelir ? Biraz endişeli olduğum için bunu soruyorum. Daha önce de sormama rağmen kimse cevaplamadı. Cevaplarsanız sevinirim DS260 formunu aylar aylar öncesinden gönderdim ama bana gmail mesajı halen gelmedi. Ortalama kaç ay içerisinde gelir bir bilginiz var mıdır ? Case kodum 2k’larde bir kod. 🙏
-
@rezanclz şu dakikalarda güzel haberi almış olmanızı diliyorum. Bizde beklemedeyiz sizi :)
-
an itibari ile elimde amerikan bayragi ile konsolosluktan ciktim ve vizem onaylandi arkadaslar :) pasaportum elime gectiginde detayli deneyimimi aktaracagim iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ediyorum
-
@rezanclz hayırlı olsun tebrik ederim. deneyimlerini okumak için beklemedeyim :)
-
@rezanclz hayırlı olsun çok sevindim :)
-
@rezanclz hadi hayırlı olsun :)
-
@rezanclz Hayırlı olsun.Amerikadaki hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
Bu ileti silindi! -
@rezanclz Hayırlı olsun hocam. Çok tebrikler.
-
@Serapp evet, siz diyince fark ettim. Teşekkür ederim 🙏:)
-
@rezanclz Yeni kıtada yeni hayatında mutluluklar dilerim...Şans hep yanında olsun...🍀
-
@Bluey, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaslar benim viyanaya dosya tasiyanlarin gorusune ihtiyacim var. Ben dosya tasirken konsolosluk ile iletisime gecmedim. Iletisime gecip 2 3 ay sonra olumlu/olumsuz donus alanda var. Acaba durumu izah eden bir mail atmali mi yoksa zaten mukakat verirse verir, vermezse vermez mi denmeli. Ben konsoloslugun iyi niyetli oldugunu dusunuyorum ama sonra yogunluk artinca daha once maillesip onay verdikleri dosya numaralarina oncelik verip vermeyeceklerine yonelik bir endisem de olusmadi degil. Bir gorusu olan var ise yazarsa sevinirim.
Konsolosluk ile iletişime geçmenize gerek yok. Önemli bir konu olmadıkça mail yazıp zamanlarını harcamayın.
Endişeye gerek yok. Viyana en iyi çalışan bir kaç yerden biri. -
@rezanclz Çok sevindim. Hayırlı olsun.
-
@rezanclz senle Viyanaya taşıyacak mısın diye konuştuğumuz zamanlar hızlı geçmiş, viyanadan vizeni almışsın, darısı bana inş. Sana yeni hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum kardeşim. Abd de buluşmak dileğiyle...
-
@turkbest merak etmeyin kısa ve öz mail atın mutlaka adres istemeyen bir personele denk gelecektir.😉
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum