Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mrt01 yeni hayatinizda başarılar diliyorum

• Konsolosluk tercihinizi belirttiğiniz siteye ilave olarak ve hatta daha yoğunlukla geçmiş mülakat deneyimlerine göre yapmanızı öneririm.

Keza Tiran mali yeterlilik olarak banka hesap dökümü değil de amerikada sponsor istemişti en son 2024 mülakatlarından birinde.
    Ayrıca neden tirana taşıdığıyla ilgili bazı sorular sorulmuştu yine aynı kişiye.
    Araştırmanızı ve karar vermeden önce mutlaka geçmiş deneyimleri okumanızı öneririm.

@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

burdan yaptığım analizlere göre tercihimi yaptım

• @Uzuzi teşekkürler

• sali günü mülakatim icin belgelerimi yeniden kontrol ederken bir yanlislik oldugunu fark ettim, molnarin imzalattigi belgede pasaport numarasi yerine tcmi yazmislar böyle bir hatayi nasil yaptilar anlamadim oysa ki direkt pasaportumu vermistim hemsireye. Yarin erkenden klinige gidip durumu anlatacagim umarim mülakatimda bir sorun yasamam böyle sacma sapan bir sey bi benim basima gelirdi zaten…..

• @rezanclz telaş etmene gerek yok. O form zaten bizde kalıyor. Benimde doğum yerinin bir harfini yanlış yazmışlar ama önemli olmadı. Asıl önemli olan sana mail olarak gelecek olan aşı kartındaki kısmın doğru olması. Çünkü mail ile gelen rapor konsolosluğa gidiyor. Mülakat sırasında konsoloslukta sana onu gösteriyorlar.

• arkadaşlar başvurumu iptal etmek istiyorum. hatalı fotoğraf yükledim. nasıl olacak?

• @rezanclz bu konuda yazılan her pozitif mesaj yazan kisilere en iyi dileklerimi iletiyorum ✨ Konu harbi bizim gibi kisiler icin çok sikinti olduğu icin icimizi rahatlattiginiz icin teşekkür ederiz, gercekten umarım hayat hep sizin gibi iyi kişileri karsiniza cikarir 🌸

• ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT numaranız aktif olmadığı için konsolosluklarla değil KCC ile iletişime geçmeniz lazım konsolosluk ile zaman kaybetmeyin

• @Serapp merhaba dosya taşıma sürecinizi yazdınız mı yazmadıysan konu hakkında yazar mısınız

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba dosya taşıma sürecinizi yazdınız mı yazmadıysan konu hakkında yazar mısınız

Merhaba. Oğlum vizesini Hong Kong'tan aldı. Dosya transfer işlemlerini ve diğer tüm ayrıntıları mülakat deneyiminde anlatmıştı. Buradan okuyabilirsiniz

• @mustafa-özkul merhaba, benim hala kcc de görünüyor, beklemedeyiz bakalım.

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

sali günü mülakatim icin belgelerimi yeniden kontrol ederken bir yanlislik oldugunu fark ettim, molnarin imzalattigi belgede pasaport numarasi yerine tcmi yazmislar böyle bir hatayi nasil yaptilar anlamadim oysa ki direkt pasaportumu vermistim hemsireye. Yarin erkenden klinige gidip durumu anlatacagim umarim mülakatimda bir sorun yasamam böyle sacma sapan bir sey bi benim basima gelirdi zaten…..

az önce klinikten ciktim durumu anlattim, görevli pasaportumun kopyasinin ellerinde oldugunu söyleyip düzelteceklerini söylediler garanti olsun diye mail de attim. Molnara gidecek diger talihliler; her bilgiyi tek tek kontrol etmesini tavsiye ediyorum ilk gittigimde mail adresimde, abd adresimde ufak harf hatalari da yapmislardi onlari fark etmistim fakat bunu edemedim umarim bu durum mülakatta sorun yasatmaz bana.

• @fatih-donmez Tiranla ben daha önce görüştüm oturum izni istiyorlar hiç uğraşmayın oturum izni istemeyen BANGKOK,HONGKONG ve diğerlerine yoğunlaşın

• Şu ana kadar birçok kişi görüşmeye girmesine rağmen excelde sadece birkaç kişi vize onaylanma tarihini girmiş görünüyor. Diğer arkadaşlar ret mi yedi? Lütfen excele verilerinizi girmeyi ihmal etmeyin.

• @metinbeci Tiranla Dosyanız aktif olduğunda mı görüştünüz KCC ile mi taşımaya çalıştınız?

• @TuttoSPORT Aktif olmadan önce görüştüm.

• @metinbeci KCC den bağlamanız gerekiyor. Konsolosluk o yüzden zor KCC den taşımak gerekiyor. Honkongla da görüşme halindeyim 🤗👍

• @TuttoSPORT ben dosyamı zaten tasıdım HK ya dosya tasıma işlemlerinde cok once konsolosluklarla herhangi bir sart arıyormusunuz dıye görüşmüştük. Tiran hakkındaki soruya hitaben aslında oturum sartı ıstenıyor dıye belırttım yoksa ben zaten taşıdım.

• @metinbeci anladım teşekkür ediyorum. Şuan aktif olmadığım için KCC den anca öyle.
    Honkonga mail attım bekliyorum

• @TuttoSPORT hocam siz Tiran elçiliğinin tutumunu bence anlamamışsınız. Sizin Tiran'da oturum izniniz (1+yıl) yoksa size mülakat verse bile vizenizi onaylamaz, AP ye bırakır. Tiran, Belgrad, Tiflis gibi elçiliklerden uzak durulması söyleniyor size! Geçtiğimiz yıllarda buralardan başvuranların çok ama çok büyük bir kısmı hayal kırıklığı yaşadı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |