Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 890.3k 953
  • ⭐⭐

@rezanclz hayirli yolculuklar, guzel haberlerini bekliyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

not: yeşil pasaport ile alakalı serzeniş / yorum / savunma vb. konular için lütfen yeşil sahaları kullanın.

orada da savunma, hücüm organizasyonları geliştirebilir; sahip olduğunuz imtiyaz ve olmadığında yaşadığınız haksızlıklara zuhur eden fikirlerinizi açıkça sergileyebilirsiniz ;)

• @rezanclz kolaylıkla atlatin inşaallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

• @Ben-Batur hayırlı yolculuklar güzel haberlerinizi bekliyoruz...

• @rezanclz hayırlı yolculuklar. Güzel haberlerini bekliyor olacağız

• @Emre-Kurtulmuş merhabalar çok teşekkür ederim bilginiz için dosya numaram 3200 lerde hiç riske atıp dosya taşımıyayımmı sizce riske atmamalımıyım türkiyede Mulakat alma olasılığım çok yüksek

• bugün itibariyle vizesi onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun dilerim. excel i takip ettiğimiz için lütfen bilgileri güncellermisiniz.

• Schengen vizesini çıkartmak son zamanlarda epey zaman alıyor gibi görünüyor. Yakın zamanda alanlar nasıl çözdü bu sorunu yardımcı olabilir misiniz ?

• Duymak istediğiniz cevabı maalesef kimse vermeyecek size burada. Daha önce de sıra gelir mi dosya taşıyayım mı diye sormuşsunuz.
    İnsanlar sizi bir kaç kez Ankara'ya güvenmemeniz konusunda uyarmışlar. Gerisi artık sizin kararınız.
    Mülakat alma olasılığınızın yüksek olduğunu düşünüyorsanız Ankara'dan devam etmelisiniz.. Keza numaranız aktif şu an. Yani dosya taşımak isterseniz karşı konsoloslukla iletişime geçmek zorundasınız. KCC ile taşındığı kadar kolay olmayacaktır.
    Her şey dilediğinizce olsun.

@ismail-Tardu, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emre-Kurtulmuş merhabalar çok teşekkür ederim bilginiz için dosya numaram 3200 lerde hiç riske atıp dosya taşımıyayımmı sizce riske atmamalımıyım türkiyede Mulakat alma olasılığım çok yüksek

• SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti

• @rezanclz güzel haberlerinizi bekliyoruz☺️

• Mülakat için dosyamı Viyana'ya taşıttım ancak vize çıkarma süreleri 2-3 ayı buluyor. Henüz numaram aktif olmadığından vize konusunda aksiyon almamıştım.
    ( Ekim visa bulettin için bekliyoruz, haftaya belli olur muhtemelen) bu durumda Hong Kong'a taşısam daha mı mantıklı olur ? Yardımlarınız benim için çok kıymetli.
    Viyana için beklersem yaklaşık 3 ay sürecek vize çıkartabilmem ve numaram 8000 küsurlarda. Geçen yıllara göre 8000 mülakatlarının en erken ne zaman başladığını nasıl görebilirim ? Ayrıca dosya taşıyabilmem için yeniden mi Kentucky mail adresine yazmalıyım ? Yoksa dosyanın taşındığı konsolusluğa mı ?

• @ismail-Tardu Daha erken gitmek istiyorsaniz, Almanya olur, Viyana olur vs dosyasiniz tasiyin. Aylarca beklemek istiyorum derseniz ANK yi bekleyin. Mayis i falan gorursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

Sevgili talihliler,
    Sağlık randevusuna giden, mülakatına giren, yola çıkan ve çıkmak üzere olan, aşı olduğunu söyleyen ve buna benzer haber verme niteliği taşıyan mesajları sadece beğenin, cevap yazınca o da teşekkür ederim diye yazıyor, derken sayfalar uzayıp gidiyor.
    Mülakat başlığında detaylı deneyimini anlatanlara tebrik yazılabilir ama bu başlık aşamalar başlığı. Biraz özen gösterirseniz bilgiye daha çabuk ulaşırsınız.
    Teşekkürler...

• @ismail-Tardu Ben geçen sene benim numaram civarındaki insanların çoğuyla ilgili bi şey anlatayım siz tabi kararınızı kendiniz verin. Bizim numaralarımız da 4000-6000 arasındaydı ve herkes tüm sene boyunca emindi ta ki mart ayına kadar, o zaman içimize bi tedirginlik düştü çünkü çok yavaş ilerliyordu Ankara. Her sene daha da düştüğünü varsayarsak verilen mülakatların ve CN'lerin karar sizlerin. Bana kesin gelir ve maddi gücüm yok diyorsanız bekleyebilirsiniz ama yok ben sabredemem strese giremem param da var yurtdısında halledebilirim işlemlerimi diyorsanız taşıyın. It's your call.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Tebrik, iyi niyet, temenni, her bir tebrik mesajına geri bildirim yapmak ve bu başlık altında dile getirmek doğru bilgiye ulaşmak isteyenlerin işini güçleştiriyor değerli DV2025 talihlileri, @Serapp Hanım’a %100 katılıyorum.

@brucewayne

Dosyanızı Viyana’ya taşıdıysanız illa ki Avusturya’dan vize başvurusu yapacaksınız anlamına gelmiyor, hedefiniz Schengen bölgesine mülakat tarihinize göre bir şekilde girmek olsun, Schengen bölgesi içerisinde seyahat serbestisi var. Aracı kurumun görüşünü almak ister misiniz bu konuda? Ben 30.10.24 tarihi için işyerinden ekip arkadaşımıza Baltık ülkelerinin bir tanesinden vize randevusu aldım bugün. Aracı kurum bu ülkeyi bence çok iyi biliyordur, ben direkt adres göstermek istemedim. Alternatif yolları araştırmanız, iyi yorumlamanız sürecinize her daim katkı sağlayacaktır. Bol şans

• @10urdmn teşekkür ederim. Schengen alabilme konusu endişe verici, KCC'ye mail atarsam tekrar başka yere taşıyabilir miyim ?

İlettiğiniz tablodaki son 5 yıla göre Ocak aynında gelme ihtimali daha yüksek gibi düşünüyorum. Erken olması durumunda zaten vize alamıyorum.

• @ATS16 Çok teşekkür ederim ancak, 2 farklı aracı kurum üzerinden bilgi almaya çalıştım 2 ay öncesinden randevu alamayacağım söylendi. Baltık ülkesi önerisinde bulunmadılar, irtibat kurdugunuz aracının detaylarını bana özelden atabilir misiniz ? Eğer schengen alamayacak gibi olursam dosyamı farklı bir ülkeye yeniden taşıyabilir miyim ? (8000'lerdeki numaram aktif olmadan)

• @brucewayne Mesela Litvanya yarin a bos randevu veriyor.

• Arkadaslar merhaba bende yeni kesfettim bu sayfayi dosyami hong konga tasimasi icin mail attim umarim taşırlar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k