Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@MUSTAFA-9 cok tesekkurler, umarim sizlerde vizelerinize en kisa surede ulasirsiniz. Surecinizde bol sanslar

• ⭐⭐

@muratch merhabalar, otelden memnunum suana kadar bir sorun ile karsilasmadim. Daha uygun otel veya airbnb tabiki mevcut. Onlarada goz atabilirsiniz.

• ⭐⭐

@Baran-Soylu merhabalar, sizleri cok iyi anliyorum. Belkide 10 kere kontrol etmissinizdir 11nci kontrolu yapsam mi diye dusunuyorsunuzdur. Bunlar hep tatli heyecanlar. Geriye bakip bu anlari guzel birer ani olarak hatirlayacagiz. Nufus kayit orneginde ben nufus-aile olarak aldim. Adli sicil kaydinisa arsivli olarak aldim. Guzel haberlerinizi bekliyor olacagiz. Hersey gonlunuzce olsun. Bol sanslar.

• ⭐⭐

Merhabalar, pasaportumu ve sari zarfi teslim aldim. Bankodaki gorevli gayet samimi bir sekilde zarfi acmamam gerektigini ve ABD’ye vize suremin sonlarina dogru girmememi tavsiye etti. Boylelikle bir Hong Kong macerasinin sonuna gelmis bulunuyorum. Yardimlarini ve guzel dileklerini ileten herseye cok tesekkurler. Umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize ulasirsiniz. Hersey gonlunuzce olsun. Sureclerinizde bol sanslar.

• @Harun-Yusuf-Şahin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, DV2025 kazananları süreci devam ederken tekrardan DV2026 çekilişine katılmalarında bir sakınca var mı acaba?

Hayır bir sakınca yok, katılabilirsiniz.

• @Emre-Kurtulmuş mailim oldukça kısa ve netti aslında. numaram aktif olmadan konsolosluklar üzerinden dosya taşıma yapabiliyor muyum peki? yoksa illa kcc ile mi olması gerekiyor acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@asggsa aktif olmadan konsolosluk taşıma yapmaz genelde zaten yerinizde olsam konsoloslukla uğraşmaya çalışmam onların nasıl bir tavır alacağını dosyanızı taşıyıp taşımayacağını bilemezsiniz. Onun için işinizi kcc ile halletmek daha iyi bir seçenek

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @onuru tebrikler

• Bu ileti silindi!

• @onuru hadi hayırlı uğurlu olsun bundan sonrası içinde kolaylıklar

• @onuru sağ salim gel inş abi, tekrardan geçmiş olsun.

• Merhaba,

Ben ds260 formunu doldururken ailemi eklemedim. Yani annem, babam ve abim. İlerleyen süreçlerde dosyayı actirdigimda ailemi eklesem sorun olur mu? Örneğin; Hong Kong 'da mülakat olucağım yani bu durumda ailemin oraya gelmesi şart mı? Yaşları büyük oldugu icin gelmelerizor olabilir.
    Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Selin-2 bu çekiliş anne, baba ve abinize vize hakkı vermez yalnız.
    siz konuyu tam olarak anladığınıza emin misiniz?

• @Selin-2 Kazanan ebeveynlerinizden biri olsa abinizi, sizi götürebilir ama 21yaş altı olmanız gerekiyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzelttin lütfen. Sizin durumunuz da ise eğer asıl talihli siz iseniz anne, baba, abiyi bu haktan yararlandıramazsınız. Sadece evliyseniz eşinizi, çocuğunuz varsa çocuklarınızı götürebilirsiniz.

• @Selin-2 Selamlar, @gucarslan Beyin söylediği gibi bu vize türünde ailenizde (anne, baba, kardeş) gibi bireyleri kapsamaz. Eğer evliyseniz eşiniz ve çocuklarınızı kapsar.

• @onuru Çok tebrik ederim, geri kalan hayatınızda başarılar dilerim.

• Arkadaşlar merhaba,
    Dosya transferiyle ilgili kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. 2025EU18XXX CN'e sahip olduğum için 3 gün önce KCC aracılığıyla dosyamı taşıdım. Dosyam sorunsuz bir şekilde Fas'a taşındı lakin Fas sonradan benden oturum veya çalışma izni isteyip aksi takdirde dosyana bakmayız gibi cevap verebilir mi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |