Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese selamlar .Hk gorusmesi icin saglik muayene yerinden biri olan Dr.nicolson ile Aşı hakkinda bilgi almak istedim .maillesme sonrasinda

verilen bu adresten

• Diphtheria
    • Tetanus
    • Pertussis
    • Polio
    • Measles
    • Mumps
    • Rubella
    • Rotavirus
    • Haemophilus influenzae type b (Hib)
    • Hepatitis A
    • Hepatitis B
    • Meningococcal disease
    • Varicella
    • Pneumococcal disease
    • Influenza
    • COVID-19

Asilarinin istendigini ogrendim .@onuru dostumuzda bunun hakkinda gorsel paylasmisti zaten.
    Eksik yada yanlis bir yonlendirme yapmak istemiyorum dogrum yada yanlisim varsa duzeltin iyi gunler dostlar:)

• @onuru Sevincin sevincimizdir 🙂 zahmetin bilgilerin sayesinde ilerledik bu yolu.beraber ogrendik cogu seyi.hayirli olsun …

• @onuru tebrik ederim dostum hayırlısı ile al gel artık şu vizeyi

• ⭐⭐

@fahriakc cok tesekkurler, umarim sizlerde vizenize en kisa surede kavusursunuz. Surecinizde bol sanslar.

• selamlar suan onlıne sınız sanırım dedıgınız uzere chrome onbellegı sıldım baska tarayıcıdanda yaptım ama sorun cozulmedı The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 8900719654447396022

[Go Back]

• ⭐⭐

@vixo cok tesekkurler. Inanin en az 5-6 kere okumusumdur acaba yanlis mi anladim diye. Sizinde bu heyecani yasamaniz dilegiyle. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@rezanclz cok tesekkurler. Sende de guzel haberler bekliyoruz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@10urdmn cok tesekkurler. En kisa surede vizene ulasman dilegiyle. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@cemal1153 cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize ulasirsiniz. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@eciskoec cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizenize ulasirsiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@ahmetgokaya cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize ulasirsiniz. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@siraç aynen oyle, bundan sonra dans😂

• ⭐⭐

@sezen cok tesekkurler, en kisa sure sizlerde bu heyecani yasamaniz dilegiyle. Surecinizde bol sanslar.

• @ATS16 Evet ilgili uyarıyı görmüştüm ancak Mayıs'tan beri 5 ay geçtiği için görüntümüzün de çok değişmemesine güvenerek acaba demiştim ama garantili hareket etmek daha doğru 🙂 teşekkürler.

• ⭐⭐

@Bluey cok tesekkurler, sizlere de surecinizde bol sanslar. Hersey gonlunuzce olsun.

• ⭐⭐

@blueboy21 cok tesekkurler. Umarim en kisa surede sizlerde vizelerinize ulasirsiniz. Surecinizde bol sanslar.

• @goktug1122 geçmiş yıllarda vatandaşlık ya da oturum istediğini hatırlıyorum yazılanlardan. Bu sene ne yapacakları ile ilgili bir bilgimiz yok.

• ⭐⭐

@Flight101 cok tesekkurler. En kisa surede sizlerden de guzel haberlerinizi bekliyor olacagiz. Surecinizde bol sanslar.

• @muammerkrgvs sadece current oldunuz. Şu ana kadar yalnızca 500 lerin sonuna kadar olan kişilere randevu dağıtıldı. Siz bu sıralama ile geçen senenin istatistiklerine benzer ilerlemesi durumunda Ağustos ayında ancak randevu alabilirsiniz. Bu başlığı okuyarak dosyanızı taşımayı düşünmeniz sizin için faydalı olabilir.

• ⭐⭐

@bahar_aydin merhabalar, mulakat tarihimi ogrendikten sonra 2 kurum ile de iletisime gecip randevu almaya calistim. 2 kurumda 10 gun oncesine tarih verebileceklerini ilettiler. Cevap olarak 23-24 u gibi alabilir miyim diye sordugumda, tarihin cok erken oldugunu ve yetisemeyecegini ilettiler. Burada ki konsolosluk saglik raporu olmadan da mulakat yapmacagini iletmis bende cok fazla israr etmeden 19 u icin randevu aldim. Erken gitmemin sebebi ise, covid asisi olmamdi. Herhangi bir yan etkisi olursa 1 gun dinlenirsem duzelirim diye dusundum o yuzden de 16 sinda giris yaptim. Donus tarihi olarakta, eski deneyimleri okudugumda hep 3-4 gun icinde alabileceklerini bildirmisler. Benim mulakatim carsamba gunuydu. Olurda 2 gun icinde cikmazsa her turlu bir sonraki haftaya sarkacakti. Bazen vizede yanlisliklar olabiliyordu bunuda goz onune alip, donus suremi pazar gunune aldim. Bu yuzden de asagi yukari 1 ay kadar olmus oldu. Yakin zamanda viyana da mulakata girecek arkadaslar olacak. Onlarin deneyimleri size daha net bir cevap olacaktir. Ama bu kadar sure olmayacagi kesin.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |