Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.6k 953

• @onuru hayirli olsun tebrik ederim 👏👏

• @onuru Harika, hayırlı olsun kardeşim. Her şey gönlünce olsun. Detayları sabırsızlıkla bekliyoruz.

• @minnesota Hocam haklısınız. Şuan zaten elçiliklerle yazışacağınız için onlar size gerekli bilgiyi verirler. Ankara için sizin sıralamanız kritik noktada olacak. Umarım bu ay dağıtılacak olan mülakat sayıları sizler için yol gösterici olur

• 8-9 Ekimden Forum kullanicilarinin aertik ilk Mulakat Tecrubelerini ala bilecegiz?

• ⭐⭐⭐

@onuru İşte budur.👏👏👏🤌🤌🤌...Adına çok sevindim...Yeni kıtada şahane bir hayat diliyorum...🍀

• @onuru Merhaba, hayirli olsun şimdiden :) 2 Ekim'de gerçekleştiginiz mülakat öncesinde Hong Kong'da 27 gün kalma nedeninizle ilgili olarak, mülakattan 7-10 gün önce sağlık muayenesi randevusu almak mümkün değil miydi? Hong Kong'da bir ay kadar kalmanızın sebebi şehri gezmek istemeniz miydi, yoksa vize evraklarını da Hong Kong'da toparlamak amacıyla mı bu süreyi uzattınız? Kendi dosyamı Viyana'ya tasidigim icin acaba kaç gun oncesinden orada olmam gerekiyor diye düşündüğüm icin sormak istemiştim

• @onuru yaşasın👏👏👏Darısı bizim başımıza.Yolunuz ve bahtınız açık olsun.Bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler🙏

• Herkese selamlar .Hk gorusmesi icin saglik muayene yerinden biri olan Dr.nicolson ile Aşı hakkinda bilgi almak istedim .maillesme sonrasinda

https://www.cdc.gov/immigrant-refugee-health/hcp/panel-physicians/vaccination.html#cdc_generic_section_12-table-1-vaccine-requirements-according-to-applicant-age-for-panel-physicians

verilen bu adresten

• Diphtheria
    • Tetanus
    • Pertussis
    • Polio
    • Measles
    • Mumps
    • Rubella
    • Rotavirus
    • Haemophilus influenzae type b (Hib)
    • Hepatitis A
    • Hepatitis B
    • Meningococcal disease
    • Varicella
    • Pneumococcal disease
    • Influenza
    • COVID-19

Asilarinin istendigini ogrendim .@onuru dostumuzda bunun hakkinda gorsel paylasmisti zaten.
    Eksik yada yanlis bir yonlendirme yapmak istemiyorum dogrum yada yanlisim varsa duzeltin iyi gunler dostlar:)

• @onuru Sevincin sevincimizdir :) zahmetin bilgilerin sayesinde ilerledik bu yolu.beraber ogrendik cogu seyi.hayirli olsun …

• @onuru tebrik ederim dostum hayırlısı ile al gel artık şu vizeyi

• ⭐⭐

@fahriakc cok tesekkurler, umarim sizlerde vizenize en kisa surede kavusursunuz. Surecinizde bol sanslar.

• selamlar suan onlıne sınız sanırım dedıgınız uzere chrome onbellegı sıldım baska tarayıcıdanda yaptım ama sorun cozulmedı The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 8900719654447396022

[Go Back]

• ⭐⭐

@vixo cok tesekkurler. Inanin en az 5-6 kere okumusumdur acaba yanlis mi anladim diye. Sizinde bu heyecani yasamaniz dilegiyle. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@rezanclz cok tesekkurler. Sende de guzel haberler bekliyoruz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@10urdmn cok tesekkurler. En kisa surede vizene ulasman dilegiyle. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@cemal1153 cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize ulasirsiniz. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@eciskoec cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizenize ulasirsiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@ahmetgokaya cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize ulasirsiniz. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@siraç aynen oyle, bundan sonra dans😂

• ⭐⭐

@sezen cok tesekkurler, en kisa sure sizlerde bu heyecani yasamaniz dilegiyle. Surecinizde bol sanslar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k