Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru fam yasasinin ise yaradigi artik tescillendi😄 hayirli ugurlu olsun

• @onuru Hadi büyük geçmiş olsun, yeni yaşamında başarılar abi.

• @onuru gözünüz aydın olsun, tebrikler Onur bey

• Mayıs ayında GreenCard talihlisini olduğumuzu öğrendiğimizde yaptığımız pasaport başvurusu için çektirdiğimiz biometric fotoğrafı 5x5 formatında alıp mülakatta sunmamın bir sakıncası olmaz değil mi ? Pasaportta kullanılmayan bir fotoğraf istemeleri gibi bir istisna okumadım, sakıncası olmaz sanırım.

• @onuru Harika bir haber! Yolunuz açık olsun yeni hayatınızda başarı ve mutluluk sizinle olsun 🙂

• Herkese merhabalar, dosyamızı taşımaya karar verdik. Hong Kong veya Bangkok'a. Fakat ağırlıklı olarak HK tercih edilmiş Bangkok'a herhangi bir olumsuz yorum da görmedim açıkcası. Bunun özel bir sebebi var mı yoksa geçmiş tecrübeler daha çok HK'da olduğu için mi tercih edildi..

• ⭐⭐⭐⭐

@okiti

"Taken within the last 6 months to reflect your current appearance" şeklinde bilgi veriyor talimatlarda, mülakat evrak teslim esnasında sürpriz yaşamamak ve mülakat öncesi sabahın o saatinde yeni fotoğraf çektirin cümlesi ile karşılaşmaktansa mülakata gitmeden yeni fotoğraf çektirmek daha garanti sanki, karar sizin...

• @minnesota bu 3 elçilikte geçtiğimiz yıllarda çok büyük sorunlar çıkardılar. Oturum, çalışma izni vs yok ise buralar genelde kabul etmiyor yada AP ye bırakmakla meşhur. Forumda bu elçilikleri iyi araştırın derim.

• @cemciftcioglu ANK sıra gelmiyorsa ve bütçemiz sadece buralara taşımaya müsait olabiliyorsa eğer hiç mülakat alamamak karşısında bu yerleri denemek, AP den çekinmekten ziyade mülakat alamamaktan daha faydalı olabilir. Yeşilimiz olsa çoktan Viyana daydık ama yok veya tek kişi olsak durum daha farklı olabilirdi.

• @onuru Tebrik ederim, geçmiş olsun. Herkesin kavuşması dileğiyle 😇

• @onuru o zaman dans 🎉🎉🎉

• @minnesota
    Selamlar, Gurcistan ozelinde Azerbeycan vatandaslarinin da dosyalarini islediklerini unutmamak gerekir. Musaitlik durumunu surecin ilerleyen zamanlarinda aylik veriler aciklandikca gozlemlemek daha dogru olacaktir.

• @onuru harika haber yolunuz açık olsun

• @onuru hayirli olsun tebrik ederim 👏👏

• @onuru Harika, hayırlı olsun kardeşim. Her şey gönlünce olsun. Detayları sabırsızlıkla bekliyoruz.

• @minnesota Hocam haklısınız. Şuan zaten elçiliklerle yazışacağınız için onlar size gerekli bilgiyi verirler. Ankara için sizin sıralamanız kritik noktada olacak. Umarım bu ay dağıtılacak olan mülakat sayıları sizler için yol gösterici olur

• 8-9 Ekimden Forum kullanicilarinin aertik ilk Mulakat Tecrubelerini ala bilecegiz?

• ⭐⭐⭐

@onuru İşte budur.👏👏👏🤌🤌🤌...Adına çok sevindim...Yeni kıtada şahane bir hayat diliyorum...🍀

• @onuru Merhaba, hayirli olsun şimdiden 🙂 2 Ekim'de gerçekleştiginiz mülakat öncesinde Hong Kong'da 27 gün kalma nedeninizle ilgili olarak, mülakattan 7-10 gün önce sağlık muayenesi randevusu almak mümkün değil miydi? Hong Kong'da bir ay kadar kalmanızın sebebi şehri gezmek istemeniz miydi, yoksa vize evraklarını da Hong Kong'da toparlamak amacıyla mı bu süreyi uzattınız? Kendi dosyamı Viyana'ya tasidigim icin acaba kaç gun oncesinden orada olmam gerekiyor diye düşündüğüm icin sormak istemiştim

• @onuru yaşasın👏👏👏Darısı bizim başımıza.Yolunuz ve bahtınız açık olsun.Bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |