Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@cemal1153 cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede alabilirsiniz vizelerinizi. bol sanslar.

• ⭐⭐

@dogukan-altn cok tesekkurler. insallah sizlerde en kisa surede alirsiniz vizelerinizi. bol sanslar.

• ⭐⭐

@Uzuzi cok tesekkurler. sizlerden de guzel haberleri bekliyoruz. surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@vixo cok tesekkurler. umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize alirsiniz. surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@Ertan-Turgun cok tesekkurler. umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize ulasirsiniz. hersey gonlunuzce olsun. bol sanslar.

• ⭐⭐

@emirhankd cok tesekkurler. en kisa surede sizlerinde vizelerine ulasmasi dilegiyle. bol sanslar.

• ⭐⭐

@yalcin61 cok tesekkurler. sizlere de surecinizde bol sanslar. en kisa surede vizenizi almaniz dilegiyle.

• @10urdmn anladım, bende öyle düşünüp bültenin açıklanmasını bekliyordum, teşekkür ederim

• @onuru Onur bey Hong kong taşıyan biri olarak sürecinizi başından beri takip ediyorum foruma katkılarınızla bizleri bilgilendirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim, vizeniz hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah.

• @sezen rica ederim

• @onuru hayirli olsun ins ugraslariniz karsiligini guzel bir sekilde alirsiniz,hk nin 4-5 gun daha tadini cikarin bence.mulakatla ilgili paylasmak isteyeceginiz bizim ogrenmemiz gereken bilgileriniz varmi peki

• ABD, Türkiye'den yeni vize müracatlarını 2026 yılının ocak ayına kadar erteledi haberleri var bu bizi olumsuz etkilemez diye düşünüyorum.

• @zekiye-kahveci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

ABD, Türkiye'den yeni vize müracatlarını 2026 yılının ocak ayına kadar erteledi haberleri var bu bizi olumsuz etkilemez diye düşünüyorum.

Haber nerden bilmiyorum ama bi arkadaşımın bu Cuma (4 Ekim) vize görüşmesi var

• @gucarslan sizce benim gibi olanlar beklemeli mi yoksa taşımalı mı? Yani her şey çok belirsiz..Numaralar küçük ama mülakat gelmeme ihtimali yüksek ne yapacağımızı bilemedik gerçekten.Aralıkta mail almazsam taşımayı düşünüyordum yanlış bir karar mı?

• ⭐⭐

@pnarr ankarayı beklemek mantıklı gibi görünüyor tercih sizin ben 5000 ile bekledim ama bir ara umudumuda kaybetmiştim

• E-Nabizin icindeki antikor sonuclarinizi veya asi belgelerinizin ciktilarini nasıl alıyorsunuz bilen var mi? Yani bu sayfayı yazdır veya PDF olarak kaydet diye bir seçenek yok E-Nabiz'da, onun yerine screenshot alarak mi yazıcıdan cikariyorsunuz? Hangi yöntem en orijinal sekilde sonuc verir? (Belki çok detay bir soru oldu farkındayım ama merak ettim acikcasi ben mi göremedim diye)

• @zekiye-kahveci turist vizesidir o

• @pnarr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan sizce benim gibi olanlar beklemeli mi yoksa taşımalı mı? Yani her şey çok belirsiz..Numaralar küçük ama mülakat gelmeme ihtimali yüksek ne yapacağımızı bilemedik gerçekten.Aralıkta mail almazsam taşımayı düşünüyordum yanlış bir karar mı?

Merhaba, ben genelde çoğu kişiye “dosyanızı taşıyın mutlaka” diyorum ama 2800’lere de mülakat gelir sanırım, o kadar da değildir yani (inşallah) 🙂

• @bahar_aydin ben direkt ctrl+p yapip ekrani pdf olarak kaydedip ciktisini aldim doktor inanmazsa orda telefonumdan e nabizi acip göstermeyi planliyorum ama inanmayacagini sanmiyorum gecmis yillarda herhangi resmi olmayan kagida yazip sunanlari kabul etmisti (dr molnardan bahsediyorum diger doktorlarin verecegi tepki hakkinda bilgim yok)

• @pnarr yesil pasaportunuz ya da schengeniniz varsa riske girmek pek mantikli degil hazir viyana su an tasima taleplerine olumlu dönüyorken tasiyin, forumda current olmus 2-3 kisiyi kabul etmislerdi ankaranin sagi solu belli olmaz bu seneyi 1k ile kapatirsa sasirmam sahsen.

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 2655
  • 15676
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |