Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

Selamlar, mulakattan ciktim. Sanirim vizem onaylandi. Sanirim diyorum cunku emin olamadim. Mulakat sorularindan sonra onaylandigini iletti bende emin olmak icin vizem onaylandi degil mi diye sordugumda onaylanmasi icin tavsiyede bulanacagini iletti. Dosyalari teslim ettigim kisiden, geri bir kac dosya teslim alirken pasaportumun 5 is gunu icinde teslim alacagima dair bir mail atacagini ama elinden gelenin en iyisini yapmaya calisacagini iletti. Tekrardan vizem onaylandi mi diye sordugumda verdigim dosyalari islemesi gerektigini iletti. Biraz dinlenip daha detayli bir sekilde deneyimi ilgili baslik altina yazacagim.

• @onuru Tam size iyi dileklerimi yazacaktım ki iletinizi gördüm. Gözünüz aydın geçmiş olsun… pasaportunuza en kısa sürede ulaşmanız dileğiyle bizlere rehber oldunuz çok teşekkürler tekrardan

• @onuru hayırlı olsun hocam sanırım bundan sonrası bürokratik süreç

• @onuru en kısa sürede vizenizi elinize almanız dileğiyle

• @zeynepk3535 merhabalar. Numaranız henüz current olmadığından kcc ye yazmanız gerekir. Büyük ihtimalle taşıyacaklardır. Ama sechgen süreci konusunda yorum yapamıyacam o kısmı iyi araştırıp öyle karar vermenizi tavsiye ederim. Benim yeşil pasaport olduğundan rahatlıkla Viyana ya taşımıştım.

• @onuru Hayırlı olsun hocam

• @onuru vizeniz hayırlı olsun. Umarım yeni hayatınız mutlu sağlıklı geçer.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

@onuru Hayırlı olsun..🍀

• @Ben-Batur Ankara 4000 lere gelemez yorumunuz üzdü ve endişemizi arttırdı. Ocak mülakat sayılarına bakıp harekete geçeceğiz. Umarım analiziniz başarısız çıkar. Eski yıllarda ki gibi Ankara en azından 10000 leri görür.

• @yusaomers Rica etsem EXCEL 2025 listesine kendinizi ekler misiniz. Ayrıca imzanızı da düzenlemeniz sorularınıza daha hızlı yanıt almanızı sağlar.

• @onuru Hayırlı olsun Onur kardeşim, meraklanma halletmişlerdir. Darısı bizlerin başına.

• @onuru Açılış sizden. Tebrik ederim. Mülakat alan ve bekleyen herkese de başarılar dilerim.

• @zeynepk3535 Schengen sureci, basvuru mulakat vs derken aylar surebiliyor. Surecin sonundaysa genelde ilk basvuru icin kisa sureli vize (<1ay) veriliyor ki ret olasiligi da var. Iyi arastirip ustune sansli olmak lazim. Asya ulkelerini de arastirabilirsiniz. Schengen gerektirmiyor.

• @onuru abi hadi hayırlı uğurlu olsun, bence onaylanmış. Yarın bir gün gel pasaportunu al derler.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Flight101 Ben de hong konga taşıdım Onur beyin sonuçlarını heyecanla bekliyorum, umarım sorunsuz geçer ve vizesini alır. Hong Kong düşünenlere ışık olacaktır.

• @onuru hayırlı olsun tebrikler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@boredeng onları bilmem de siz sürecinizi imzanıza taşımadığınız sürece biz cevap vermeyiz.

• @onuru Hadi hayırlı uğurlu olsun diyelim darısı bizlere inşallah

• @onuru hayırlı uğurlu olsun vizeniz🌸

Benzer Başlıklar

• 153
  • 15676
  • 642
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |