Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr hangi ülkeden, ne zaman aldınız police reportu ve o ülkeye sonrasında hiç girdiniz mi?

• Arkadaşlar merhaba. Bugün başvurular açılıyormuş söyle bir sorum var pasaportum olmadan başvuru yapma hakkına sahip miyim? Bugün pasaport için başvurumu yapıcam ancak gelmesi uzun sürebilir

• @onuru geçmiş olsun, umarım onayı da hızlı bir şekilde alırsınız

• @onuru Şimdiden hayırlı, yolun bahtın açık olsun.

• Öncelikle merhabalar,
    Benim öz dayım amerika vatandaşı. Uzun yıllardır Connetticut eyaletinde yaşıyor. Şansıma ben de DV-2025'de çekilişi kazandım. Mülakat sürecimi bekliyorum. Dayım bana sponsor olabileceğini söyledi bu durumda bankada para göstermem gerekmediğine dair bir yazı okumuştum fakat bu durumu daha önce yaşamış olan kimseyi görmedim. O yüzden emin de olamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• @onuru tebrik ederim umarım en kısa zamanda pasaportunuzu alırsınız! HK ya dosya taşıyan biri olarak deneyimlerinizi okumayı sabırsızlıkla bekliyorum 🙂

• @onuru Hayırlı olsun. Amerika'daki hayatınız hep gönlünüze göre olsun. Deneyiminizi merakla bekliyoruz.

• az once garanti bankasindan hesap dökümü aldim kaseli ve cift imzali sekilde ve imza sirküsü ile beraber ingilizce belge bakiyenin dolar karsiligi belirtilmis sekilde verdiler. toplamda 10.500$ gösterdim. parayi da yarisini havale yarisini da nakit olarak babamdan aldim, nakit parayi yatirirdiktan sonra döküm aldim gönderen kisminda babamin ismi oldugu icin mülakatta süphe uyandiracagini sanmiyorum sorgulanirsa babam destek cikti demeyi planliyorum Ben normal hayatimda enpara kullaniyorum enparanin subesi olmadigi icin garantiden almayi tercih ettim. Garantide sadece maas hesabim ve vadesiz hesabim vardi. Vadesiz hesabi neredeyse hic kullanmiyorum dolayisiyla 6 aylik dökümde sadece babamin havalesi ve benim subeden yatirdigim paranin dökümü var. Bu hesabi 2022 de acmistim ve bu bilgi belgelerde mevcut. sizce gönderen babam olsa bile hic kullanilmamis bir hesabin dökümü inandirici olur mu? olur da mülakatta sorgulanirsa bir diger söyleyecegim sey ise gercek hayatta hep nakit kullaniyorum banka hesaplarini maas cekmek icin kullaniyorum diyecegim. Pek sorun yasayacagimi sanmiyorum ama yine de forumun kidemlilerinin yorumunu merak ettim.

• @gucarslan Eylül 2 de norvecten aldım, hala o ülkede çalışmaktayım 6 aydır norvecteyim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr mülakatınız nerede?

• @gucarslan Hocam aşıları Türkiyede olup hazır bir şekilde gitsek ya da antikor testi olup belli aşılardan muaf olduğumuzu kanıtlasak daha faydalı olmaz mı? Yur dışında daha masraflı oluyor diye biliyorum.

• @onuru onur bey hayırlı olsun adınıza çok sevindim ayrıca Bize umut ışığı olan bir gelişme bu durum 🙂

• herkese iyi günler. Ankaranın performansına bakılırsa sıra zor gelecek gibi gözküyor. Bi şekilde dosyamı taşıtacağım yenı yıl başlangıcında ama daha önce hiç yurtdışına cıkmadım. beni ne gibi zorluklar bekliyor ya da bilmediğim yerde mülakata girmektense illa Ankarayı beklemeli miyim?

• @gucarslan Ankara’da

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr ekim'de mülakata girecekseniz sorun olmaz, kullanabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goktug1122 neden yeni yıl başlangıcında?

• @gucarslan şu an maddi manevi bir hazırlığım yok yurtdışı için hangi ülkeye giderim nasıl yaparım tam detaylı araştıramadım bir umutta Ankara performası iyi giderde mülakata ankarada girebilirim diye bekliyorum. çünkü sürecin başından beri takip ediyorum formu geçen seneye göre bakınca içim rahatlamıştı hocam geç olsun güç olmasın durumundaydım ama şu an sıkıntı gibi gözüküyor

• @onuru Yeni hayatınızda başarılar diliyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 bunu mülakata girmeyi planladığınız konsolosluğa sormalısınız.
    bana kalırsa kimsenin hiçbir aşı olmasına gerek yok ama kuralı koyanlar onlar, onların talimatını izlemelisiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goktug1122 DV2025 için bugün hong kong'dan CN5800 vizesini aldı.
    DV2024'te CN 7000 mali ylın bitmesine 2 gün kala aldı ankara'dan vizesini.
    bol sabırlı beklemeler size..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |