Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• hocam sizce yılbaşından sonra mail atarak başka ülkeye teşitsam gec kalmış olur muyum

• @yalcin61 selamlar, yanlış yönlendirmek istemiyorum biraz araştırmanız önemli @gucarslan beyin dediği gibi ama ben şöyle bir şey yaptım. Antikor test sonucumu ve covid aşı bilgilerimi Viyanada ki Molnar mail attım ve ne yapmam gerektiğini sordum. Bana şöyle bir cevapla döndü;
    Dear Evren,

Thank you for your Mail! As far as I can see you need following vaccinations:

Diphterie/Tetanus/Pertussis (Tdap) - Pertussis one time; Diphterie/Tetanus (Td) a booster every ten years;
    Tdap 40-59,- bzw. Td 26,-

Polio 40,- (in combination with Tdap 59,-) - if primary series of 3 doses is missing, 1 vaccination is necessary

Covid Vaccines (last dose not older than 1 year) 15,-

You can do the vaccinations in advance or in our cinic. As stated, there is a combi vaccine with Tdap and Polio in Austria. If you do the vaccinations in advance, please make sure that Tdap includes Pertussis (not only diphterie and tetanus).

For any further information please also visit our website and feel free to contact us.

Yukarıda belirtilen doğrultusunda hareket edilebilir. Yada biraz daha bekleyerek mülakatı yapılanların tecrübelerine dayanarak hareket edilebilir.

• Merhabalar, bir konuda kafam karıştı. Forumu fazla okudukça da bilgiler birbirine giriyor bir noktada maalesef, sorulduysa daha önceden kusura bakmayın. Dosya numaram oldukça yüksek, 22 binlerdeyim. Bu forum üzerinden dosya numaranız aktif değilse KCC üzerinden dosya taşıma yapmalısınız yorumlarını okudum. 13-22 Ocak tarihlerinde önceden alınmış Kosova, Priştine biletlerim vardı ve şansımı denemek için KCC'ye mail attım, dosyamı taşımaları için. Aşağıdaki şekilde bir dönüş geldi:
    ''Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.'' KCC üzerinden dosya taşımak için biraz daha mı beklememiz gerekiyor? Dosya numaram aktif olmadan ilgili konsolosluklarla görüşüp dosya taşıma işlemi için talepte bulunabiliyor muyum? Dosya numarası benden düşük olan ama yine de aktif olmayan arkadaşlar oturum izinleri vs. sayesinde mi çeşitli konsolosluklardan taşıma için onay alıyorlar yoksa numaramız aktif olmadan iletişime geçmemizde bir sıkıntı yok mu? Yanıt alabilirsem çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

• @minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur Ankara 4000 lere gelemez yorumunuz üzdü ve endişemizi arttırdı. Ocak mülakat sayılarına bakıp harekete geçeceğiz. Umarım analiziniz başarısız çıkar. Eski yıllarda ki gibi Ankara en azından 10000 leri görür.

Hocam tüm saygımla, lütfen yanlış anlamayın ama bence dosya taşıma araştırmalarına şimdiden başlayıp hızlıca konsolosluklara ulaşmaya çalışın bence. Herkesin kendi süreci tabi en nihayetinde karar sizin ama Ankara sizin dosyanıza mülakat verecek olsa bile önümüzdeki yıl Temmuz-Ağustostan önce olmayacaktır bu. O günler geldiğinde bi aksilik olur da Ankara mülakat dağıtmazsa dosya taşımak için geç kalmış olmanızı hiç istemem.

Ankara konsolosluğu DV2024’te max CN7000’lere mülakat verdi farkındayım, bu dosya sayısını görmesinin en büyük sebebi de dosyasını başka ülkelere taşımış olan insanlar.

Diyeceğim şu özetle; bu stresi yaşarım olursa olur olmazsa kısmet deme lüksünüz varsa bekleyin, ben mutlaka green card almak istiyorum diyorsanız bir an önce harekete geçin, Amerikada barbekü partisinde kutlayalım 🙏🏼😊

• DV2024 Excel sayfasında Evrak listesi bölümü var, DV2025 içinde böyle bir bölüm hazırlayıp daha anlaşılır ve kullanışlı yapabiliriz bence.

• @minnesota Ankara her sene yarı yarıya daha kötüye giderken, Ankara'yı beklemek ne kadar doğrudur? Geçmiş verilere bakarsak evet Ankara zamanında 20 binlere de gelmiş ancak, son 3,4 yılın verilerine bakarsak Ankara'nın her sene daha kötüye gittiğini görebiliriz. Siz 10 binlere geleceğini söylemişsiniz, bende Ankara'nın 4 binleri göremeyeceğini tahmin ediyorum. Bence 4 bin üzeri, imkanı olan herkes dosyasını taşımalı (eğer green card almak istiyorlarsa)(4bin altı da düşünmeli).
    Ben sürecimin başında 87xx ile Ankara'yı beklemeyi düşünüyordum. Ta ki ''ANKARA ya GÜVENMEYİN'' yazılarını defalarca görene kadar.

Sürecinizde bol şans diliyorum.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Şu an bende ciddi şekilde dosyamı taşımayı düşünüyorum Tiflis hakkısında bilgisi olan var mı acaba

• @10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@minnesota Ankara her sene yarı yarıya daha kötüye giderken, Ankara'yı beklemek ne kadar doğrudur? Geçmiş verilere bakarsak evet Ankara zamanında 20 binlere de gelmiş ancak, son 3,4 yılın verilerine bakarsak Ankara'nın her sene daha kötüye gittiğini görebiliriz. Siz 10 binlere geleceğini söylemişsiniz, bende Ankara'nın 4 binleri göremeyeceğini tahmin ediyorum. Bence 4 bin üzeri, imkanı olan herkes dosyasını taşımalı (eğer green card almak istiyorlarsa)(4bin altı da düşünmeli).
    Ben sürecimin başında 87xx ile Ankara'yı beklemeyi düşünüyordum. Ta ki ''ANKARA ya GÜVENMEYİN'' yazılarını defalarca görene kadar.

Sürecinizde bol şans diliyorum.

Merhaba numaralarımız yakın bende Hong kong a taşıdım, dosya taşıma maili geldikten sonra KCC ye mail gönderdiniz mi “dosyam nerde” diye sorguladınız mı?

• ⭐⭐

@zeynepk3535 merhabalar, dosyami haziran ayinda hong konga tasimistim.

• ⭐⭐

@ahmet-eren-yeşiltaş cok tesekkurler. umarim sizlerde vizelerinize en kisa surede kavusursunuz.

• ⭐⭐

@mrt01 sagolasin hocam, sizlerden de guzel haberleri bekliyoruz. surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@DenizMaths cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizenize kavusursunuz. bol sanslar.

• ⭐⭐

@ahope cok tesekkurler, sizlere de surecinizde bol sanslar. sorunsuz bir sekilde vizenize ulasmaniz dilegiyle.

• ⭐⭐

@siraç cok tesekkurler. umarim sizlerde en kisa surede vizenize kavusur ve biran once yeni hayatiniza baslarsiniz. bol sanslar.

• ⭐⭐

@Flight101 cok tesekkurler. sizlere de surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@blueboy21 cok tesekkurler. umarim sizlerde en kisa surede vizlerinize alirsiniz. bol sanslar.

• ⭐⭐

@minnesota cok tesekkurler. sizlerden de guzel haberleri duymamiz dilegiyle bol sanslar.

• @sezen Hayır daha göndermedim Sezen hanım. Dava numaramın aktif olmasını bekliyorum. Aktif olduktan sonra göndereceğim. Bu sayede 2nl gelmeden mülakat tarihimi öğrenirim diye düşünüyorum. Hong kong'a taşıdıktan sonra zaten taşıdık diye mail geliyor, bu yeterli diye düşünüyorum.

• ⭐⭐

@10urdmn cok tesekkurler. insallah bir aksilik olmadan alabiliriz. sizlerden de guzel haberleri duymamiz dilegiyle. bol sanslar.

• @onuru hayırlı olsun inşallah 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |