DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Şu an bende ciddi şekilde dosyamı taşımayı düşünüyorum Tiflis hakkısında bilgisi olan var mı acaba
-
@10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@minnesota Ankara her sene yarı yarıya daha kötüye giderken, Ankara'yı beklemek ne kadar doğrudur? Geçmiş verilere bakarsak evet Ankara zamanında 20 binlere de gelmiş ancak, son 3,4 yılın verilerine bakarsak Ankara'nın her sene daha kötüye gittiğini görebiliriz. Siz 10 binlere geleceğini söylemişsiniz, bende Ankara'nın 4 binleri göremeyeceğini tahmin ediyorum. Bence 4 bin üzeri, imkanı olan herkes dosyasını taşımalı (eğer green card almak istiyorlarsa)(4bin altı da düşünmeli).
Ben sürecimin başında 87xx ile Ankara'yı beklemeyi düşünüyordum. Ta ki ''ANKARA ya GÜVENMEYİN'' yazılarını defalarca görene kadar.Sürecinizde bol şans diliyorum.
Merhaba numaralarımız yakın bende Hong kong a taşıdım, dosya taşıma maili geldikten sonra KCC ye mail gönderdiniz mi “dosyam nerde” diye sorguladınız mı?
-
@zeynepk3535 merhabalar, dosyami haziran ayinda hong konga tasimistim.
-
@ahmet-eren-yeşiltaş cok tesekkurler. umarim sizlerde vizelerinize en kisa surede kavusursunuz.
-
@mrt01 sagolasin hocam, sizlerden de guzel haberleri bekliyoruz. surecinizde bol sanslar.
-
@DenizMaths cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizenize kavusursunuz. bol sanslar.
-
@ahope cok tesekkurler, sizlere de surecinizde bol sanslar. sorunsuz bir sekilde vizenize ulasmaniz dilegiyle.
-
@siraç cok tesekkurler. umarim sizlerde en kisa surede vizenize kavusur ve biran once yeni hayatiniza baslarsiniz. bol sanslar.
-
@Flight101 cok tesekkurler. sizlere de surecinizde bol sanslar.
-
@blueboy21 cok tesekkurler. umarim sizlerde en kisa surede vizlerinize alirsiniz. bol sanslar.
-
@minnesota cok tesekkurler. sizlerden de guzel haberleri duymamiz dilegiyle bol sanslar.
-
@sezen Hayır daha göndermedim Sezen hanım. Dava numaramın aktif olmasını bekliyorum. Aktif olduktan sonra göndereceğim. Bu sayede 2nl gelmeden mülakat tarihimi öğrenirim diye düşünüyorum. Hong kong'a taşıdıktan sonra zaten taşıdık diye mail geliyor, bu yeterli diye düşünüyorum.
-
@10urdmn cok tesekkurler. insallah bir aksilik olmadan alabiliriz. sizlerden de guzel haberleri duymamiz dilegiyle. bol sanslar.
-
@onuru hayırlı olsun inşallah 🙏
-
@cemal1153 cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede alabilirsiniz vizelerinizi. bol sanslar.
-
@dogukan-altn cok tesekkurler. insallah sizlerde en kisa surede alirsiniz vizelerinizi. bol sanslar.
-
@Uzuzi cok tesekkurler. sizlerden de guzel haberleri bekliyoruz. surecinizde bol sanslar.
-
@vixo cok tesekkurler. umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize alirsiniz. surecinizde bol sanslar.
-
@Ertan-Turgun cok tesekkurler. umarim sizlerde en kisa surede vizelerinize ulasirsiniz. hersey gonlunuzce olsun. bol sanslar.
-
@emirhankd cok tesekkurler. en kisa surede sizlerinde vizelerine ulasmasi dilegiyle. bol sanslar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum