@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
Eylül bülteni açıklandı mı ?
-
@zekiye-kahveci merhaha.Önce dosya numaranız önemli.Sisteme imzanızı taşıyın lütfen
-
@mymuyi kasım sonuna kadar ancak dosya numarası 6000 e kadar olanlara mülakat verilecek
-
günaydın herkese eskilerden kimler var? yei yeni bir sürü kişi gelmiş hoş gelmiş
-
@Burakhan-Bircan Dogru secim North Carolina her seyiyle yasanacak ideal yer
-
@Burakhan-Bircan Anlaşılan yazılımcılar olarak Carolina da küçük bir koloni kuracağız

-
@oprmngr siz neredesiniz viginia mı
-
@metinbeci north carolina carry arkadaşım var yazılımcı değil çok methediyor bende gidip göreceğim yaşamak için güzel yer arkadaşıma güveniyorum
-
@salih-atilla Beni de gel ziyarete ağabey yemek dağıtırken yanımda oturursun

-
Arkadaşlar merhaba,
Dosya transferiyle ilgili kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. 2025EU18XXX CN'e sahip olduğum için dün KCC aracılığıyla dosyam sorunsuz bir şekilde Fas'a taşındı lakin Fas sonradan benden oturum veya çalışma izni isteyip aksi takdirde dosyana bakmayız gibi cevap verebilir mi -
@misha90 sana göre çok güzel bir ilçe ve yapacağın iş var sana yeri ve işi söyledim şimdiden araştır ne yapıcan dordeşh uberi
: -
Selamlar arkadaşlar bir sorum var. Ds260 formunu gönderdikten sonraki adım ve süreç sadece mail beklemek dimi ? Yoksa bişey yapmam gerekiyor mu ? Galiba bir mail geliyormus 1 ekim 2024 den itibaren o maili aldıktan sonra mı mülakat tarihi verilecek ?
-
@yusaomers case numbera ve mülakat yerinize göre durum değişiyor maalesef.Case number ilerledikçe Ankara gibi yavaş çalışan elçiliklerden mülakat beklemek zorlaşıyor.Herkesin gibi foruma imzanızı taşıyın ve tüm 2024-2025 konu başlıklarını inceleyin.Başka bir ülkeye dosya taşımanız gerekebilir.Bu forumda tüm deneyimler ve bilgiler var.
-
@yusaomers yapmanız gerekenler öncelikle sürecinizi imzanıza taşımak ardındanda bu konu başlığını ilk sayfadan itibaren detaylıca okumak olmalı
-
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
Sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz, sorunuzu DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları sormanız halinde ve bu başlığı okumanız halinde cevaplara ulaşacaksınızdır.
-
İlk Amerika'ya girişimde, Türkiye'den hangi banka kartıyla Amerika'da ATM'den en az komisyonla para çekimi gerçekleştirebilirim? TEB Bankası'nın daha ön plana çıktığını duymuştum ama sizin fikriniz nedir?
-
@Baran-Soylu Denenmiş, kanıtlanmış ve hali hazırda güncel olan TEB debit kart ile BofA ATM'den günlük maksimum USD 300 limit ile komisyonsuz para çekmek
-
@ATS16 Yani en iyisi paramı oraya TEB aracılığı ile götürmek, sizin tecrübelerinizde bu yönde sanırım
-
@Baran-Soylu TEB şimdilik en makulu ailecek gidilecekse eş içinde kart çıkarıp günlük çekim toplamda 600usd yararlanabilirsiniz 300+300 kişi basir günlük 300
-
Para transferi konusunda nasil ilerlemek lazim. Yanimizda goturebilecegimiz paranin limiti var ve cok mantikli degil gibi. Surec kabaca nasil olmali, orn 20k$ ile gidecek olsaniz, en optimum end-to-end yol haritasi nasil olurdu. Kredi puani baslangici, arac alimi ve minimum transfer fee baglaminda .
Benzer Başlıklar
133
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum