Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Eylül bülteni açıklandı mı ?

• @zekiye-kahveci merhaha.Önce dosya numaranız önemli.Sisteme imzanızı taşıyın lütfen

• @mymuyi kasım sonuna kadar ancak dosya numarası 6000 e kadar olanlara mülakat verilecek

• ⭐⭐

günaydın herkese eskilerden kimler var? yei yeni bir sürü kişi gelmiş hoş gelmiş

• @Burakhan-Bircan Dogru secim North Carolina her seyiyle yasanacak ideal yer

• @Burakhan-Bircan Anlaşılan yazılımcılar olarak Carolina da küçük bir koloni kuracağız 🙂

• @oprmngr siz neredesiniz viginia mı

• ⭐⭐

@metinbeci north carolina carry arkadaşım var yazılımcı değil çok methediyor bende gidip göreceğim yaşamak için güzel yer arkadaşıma güveniyorum

• @salih-atilla Beni de gel ziyarete ağabey yemek dağıtırken yanımda oturursun 😊

• Arkadaşlar merhaba,
    Dosya transferiyle ilgili kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. 2025EU18XXX CN'e sahip olduğum için dün KCC aracılığıyla dosyam sorunsuz bir şekilde Fas'a taşındı lakin Fas sonradan benden oturum veya çalışma izni isteyip aksi takdirde dosyana bakmayız gibi cevap verebilir mi

• ⭐⭐

@misha90 sana göre çok güzel bir ilçe ve yapacağın iş var sana yeri ve işi söyledim şimdiden araştır ne yapıcan dordeşh uberi🏃🏾♂ 🏃🏾♂ 🏃🏼♂ :

• Selamlar arkadaşlar bir sorum var. Ds260 formunu gönderdikten sonraki adım ve süreç sadece mail beklemek dimi ? Yoksa bişey yapmam gerekiyor mu ? Galiba bir mail geliyormus 1 ekim 2024 den itibaren o maili aldıktan sonra mı mülakat tarihi verilecek ?

• @yusaomers case numbera ve mülakat yerinize göre durum değişiyor maalesef.Case number ilerledikçe Ankara gibi yavaş çalışan elçiliklerden mülakat beklemek zorlaşıyor.Herkesin gibi foruma imzanızı taşıyın ve tüm 2024-2025 konu başlıklarını inceleyin.Başka bir ülkeye dosya taşımanız gerekebilir.Bu forumda tüm deneyimler ve bilgiler var.

• ⭐⭐⭐⭐

@yusaomers yapmanız gerekenler öncelikle sürecinizi imzanıza taşımak ardındanda bu konu başlığını ilk sayfadan itibaren detaylıca okumak olmalı

• ⭐⭐⭐⭐

@boredeng

YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

Sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz, sorunuzu DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları sormanız halinde ve bu başlığı okumanız halinde cevaplara ulaşacaksınızdır.

• İlk Amerika'ya girişimde, Türkiye'den hangi banka kartıyla Amerika'da ATM'den en az komisyonla para çekimi gerçekleştirebilirim? TEB Bankası'nın daha ön plana çıktığını duymuştum ama sizin fikriniz nedir?

• ⭐⭐⭐⭐

@Baran-Soylu Denenmiş, kanıtlanmış ve hali hazırda güncel olan TEB debit kart ile BofA ATM'den günlük maksimum USD 300 limit ile komisyonsuz para çekmek

• @ATS16 Yani en iyisi paramı oraya TEB aracılığı ile götürmek, sizin tecrübelerinizde bu yönde sanırım

• @Baran-Soylu TEB şimdilik en makulu ailecek gidilecekse eş içinde kart çıkarıp günlük çekim toplamda 600usd yararlanabilirsiniz 300+300 kişi basir günlük 300

• Para transferi konusunda nasil ilerlemek lazim. Yanimizda goturebilecegimiz paranin limiti var ve cok mantikli degil gibi. Surec kabaca nasil olmali, orn 20k$ ile gidecek olsaniz, en optimum end-to-end yol haritasi nasil olurdu. Kredi puani baslangici, arac alimi ve minimum transfer fee baglaminda .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |