Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @salih-atilla Beni de gel ziyarete ağabey yemek dağıtırken yanımda oturursun 😊

• Arkadaşlar merhaba,
    Dosya transferiyle ilgili kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. 2025EU18XXX CN'e sahip olduğum için dün KCC aracılığıyla dosyam sorunsuz bir şekilde Fas'a taşındı lakin Fas sonradan benden oturum veya çalışma izni isteyip aksi takdirde dosyana bakmayız gibi cevap verebilir mi

• ⭐⭐

@misha90 sana göre çok güzel bir ilçe ve yapacağın iş var sana yeri ve işi söyledim şimdiden araştır ne yapıcan dordeşh uberi🏃🏾♂ 🏃🏾♂ 🏃🏼♂ :

• Selamlar arkadaşlar bir sorum var. Ds260 formunu gönderdikten sonraki adım ve süreç sadece mail beklemek dimi ? Yoksa bişey yapmam gerekiyor mu ? Galiba bir mail geliyormus 1 ekim 2024 den itibaren o maili aldıktan sonra mı mülakat tarihi verilecek ?

• @yusaomers case numbera ve mülakat yerinize göre durum değişiyor maalesef.Case number ilerledikçe Ankara gibi yavaş çalışan elçiliklerden mülakat beklemek zorlaşıyor.Herkesin gibi foruma imzanızı taşıyın ve tüm 2024-2025 konu başlıklarını inceleyin.Başka bir ülkeye dosya taşımanız gerekebilir.Bu forumda tüm deneyimler ve bilgiler var.

• @yusaomers yapmanız gerekenler öncelikle sürecinizi imzanıza taşımak ardındanda bu konu başlığını ilk sayfadan itibaren detaylıca okumak olmalı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@boredeng

YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

Sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz, sorunuzu DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları sormanız halinde ve bu başlığı okumanız halinde cevaplara ulaşacaksınızdır.

• İlk Amerika'ya girişimde, Türkiye'den hangi banka kartıyla Amerika'da ATM'den en az komisyonla para çekimi gerçekleştirebilirim? TEB Bankası'nın daha ön plana çıktığını duymuştum ama sizin fikriniz nedir?

• @Baran-Soylu Denenmiş, kanıtlanmış ve hali hazırda güncel olan TEB debit kart ile BofA ATM'den günlük maksimum USD 300 limit ile komisyonsuz para çekmek

• @ATS16 Yani en iyisi paramı oraya TEB aracılığı ile götürmek, sizin tecrübelerinizde bu yönde sanırım

• @Baran-Soylu TEB şimdilik en makulu ailecek gidilecekse eş içinde kart çıkarıp günlük çekim toplamda 600usd yararlanabilirsiniz 300+300 kişi basir günlük 300

• Para transferi konusunda nasil ilerlemek lazim. Yanimizda goturebilecegimiz paranin limiti var ve cok mantikli degil gibi. Surec kabaca nasil olmali, orn 20k$ ile gidecek olsaniz, en optimum end-to-end yol haritasi nasil olurdu. Kredi puani baslangici, arac alimi ve minimum transfer fee baglaminda .

• @metinbeci TEB için daha önce bir hesabım yok daha yeni hesap açacağım. TEB ile hesap açıp mülakatta direkt o hesabı gösterirsem sorun olmaz değil mi ?

• @Baran-Soylu Türkiye'de ki nakit birikimlerinizi TEB'e aktarmanız mantıklı olacaktır forum kullanıcılarının güncel deneyimlerine istinaden. Aşağıdaki konu başlıklarını web sitesini incelemenizi tavsiye ederim.

ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

CEPTETEB, TEB'de yurt dışı ATM nakit çekim limiti 10.000 TL ve muadili YP. First Hawaiian Bank, Bank of America ATM'lerini yurtdışı kullanım bedeli ödemeden kullanabiliyorsunuz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@halteran

ABD-Türkiye Arası Para Transferleri para transferi sorularınızın cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz.

Kredi puanı banka hesabınızın açılışı, SSN'ininizin sisteme kayıt edilmesine müteakip 6 ay sonra, bankanın kredili bir ürününü kullanmanıza müteakip ödeme performansınıza (kredi kartı, mortgage, kredili araç satın alımı vb) göre oluşuyor. Detayları için Kredi Skoru / Credit History başlığını inceleyebilirsiniz.

• Merhaba, sinema ve TV endüstrisi icin hangi bölgeler tavsiye edilir bilgisi olan var midir? Assistant video editor olarak calismak istiyorum, Los Angeles disinda veya bu bölgede is bulma konusunda nasıl yol izleyebilirim?

• @halteran yanınızda götürdüğünüz paranın limiti yok aslında sadece eğer 10bin dolar üstündeyse gümrükte beyan etmeniz gerekli. Yani yolda başıma birşey gelmez kaybedip etmem gibi bir çekinceniz yoksa isterseniz 20bini nakit olarak amerikaya getirebilirsiniz beyan etmek şartıyla

• @bahar_aydin Çok emin olmamakla birlikte Georgia eyaleti Atlanta şehri için "Hollywood of the South" tabiri kullanılmakta. Son on yılda Hollywood'dan daha fazla film yapılan bir şehir olmuş. Sanırım CNN merkez stüdyosu da Atlanta'da. Akşam haberleri Atlanta'dan sunuluyor yani. İyi şanslar dilerim.

• @Baran-Soylu Mevcut hareket ve mevduat olan hesabınızi gösterin yeni açılan hesapta hareket olmaz geçmişi boş olacagindan eski hesaplarınızı kullanın mülakatı atlatinca TEB bankasina tasirsiniz varliklari böylelikle kart almanizda kolaylasir

• @bahar_aydin Indeed'de veya LinkedIn'de sahip olduğunuz deneyimlere ve aradığınız pozisyona istinaden gireceğiniz anahtar kelimeler doğrultusunda iş ilanı en çok hangi bölgede çıkıyorsa buraya yoğunlaşmanızı öneririm. Şans yanınızda olsun 🍀

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k