Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Sedat-Alkan Merhaba imzanızı taşımak için:
    sürecinizi imzanıza taşıyın linkine tıklayıp kolayca taşıyabilirsiniz.

• @ugursway Sanırım MomısCan Bangkok deneyiminde de maddi birikim belgesi almadıklarından bahsetmişti.

• @Ugur-2 herkese standart vurdukları aşıları vuruyor olabilirler, fakat sizin hepatit B (yani sarılık aşısı) yakınlarda yaptırdıysanız ya da hayatınızın bir evresinde üç doz halinde yaptırdıysanız ( en az yirmi yıl korur) ve elinizde belgesi varsa bir daha yapmazlar. Aşıların koruyuculuk yılları var çocuklara o yüzden daha az ya da hiç aşı vurmuyorlar

• @Erdem-Yıldız, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

herkese selamlar , ben case numaramı bilgilerimi nasıl yazacağımı bilmiyorum bu yüzden alt kısımda bilgiler gözükmüyor nasıl yapabilirim? sorum ise benim case numaram 27 binlerde ve dosyamı umman’a taşıdım sizce Umman iyi bir fikir mi? maliyetten dolayı hong kong seçmedim ve vizesinden dolayı vienna yı eledim maalesef

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1629739849974 Gönderebildim mi bilmiyorum 😅 bu linkten sürecinizi imzanıza taşıyabilirsiniz, Umman ile ilgili hiç bir bilgim yok deneyimli arkadaşlar mutlaka sorunuza cevap verecektir, cevap beklerken arama butonundan Umman yazarak geçmiş yıllardaki deneyimleri inceleyebilirsiniz, sürecinizde başarılar

• @ugursway Viyana'da gireceğiz.

• Bir de bir şey daha soracaktım, annemin ve babamın yeşil pasaportları 10 yıllık. Green Card vizesi alındıktan sonra vatandaşlığı elde edene kadar pasaportların geçerliliği var. Benim pasaport ise 5 yıl geçerli ve 3 yılı kaldı, vatandaşlığı alana kadar pasaportumun süresi bitecek. Eğer pasaportun süresi bitince green card vize prosedürü nasıl oluyor? 10 yıllık bordo pasaport çıkartmama gerek var mı?

• @DenizMaths Hanım, dosyamı taşımışlar, numaramın current olmasını bekliyorum artık, gelen maili paylaşıyorum.

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

• @Katzfiell_
    Forumun arama motoruna “Viyana banka” gibi kelime grubu ile arama yaptiginizda, Viyana icin finansal belgelerin nasil hazirlandigina dair bircok deneyime ulasabilirsiniz.

• @Katzfiell_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bir de bir şey daha soracaktım, annemin ve babamın yeşil pasaportları 10 yıllık. Green Card vizesi alındıktan sonra vatandaşlığı elde edene kadar pasaportların geçerliliği var. Benim pasaport ise 5 yıl geçerli ve 3 yılı kaldı, vatandaşlığı alana kadar pasaportumun süresi bitecek. Eğer pasaportun süresi bitince green card vize prosedürü nasıl oluyor? 10 yıllık bordo pasaport çıkartmama gerek var mı?

DV vizenizi alıp, ABD’ye giriş yaptıktan sonra Green cardiniz adresinizi ulaşacak ve bundan sonra pasaporttaki DV vizesi ile işiniz kalmayacak. Pasaport süreniz bitmeye yakın ABD içindeki Türk temsilciliklerinden pasaportunuzu yenileyebilirsiniz. Vize mülakatına girerken pasaportunuzun kalan süresi min 8-10 ay olması yeterli olur, hatta 6 ay kalana da daha önce vize basmışlardı.

• @ugursway Banka geçmişi hariç, ev tapusu ve araba ruhsatlarını ekstra finansman olarak göstermeyi düşünüyorum. Nakit o kadar fazla yok mülakattan sonra giderken satacağız.

• Arkadaşlar merhaba, daha önceden de yazdım , sağolsun bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar (onlara teşekkür ederim) ancak benim için yeterli bilgi olmadı. Aşağıdaki sorularıma yanıt verebilirseniz çok sevinirim.

Ds260 formunu doldururken eşim ve çocuklarımın bilgilerini girdim ve sadece kendi adımı gördüğüm onayı tamamladım. Sanırım aynı işlemi hepsi için yapmam gerekiyormuş doğru mu? Yani onlar adına da barkodlu sayfadan çıktı almam mı gerekiyor.
    Ben dosyamı açtırmadan bilgilerini girdim, ancak IV kısmında tamamlanmamış olarak gözükmekte.
    Benim yapmam gereken beklemek mi yoksa dosyamı açtırıp hemen onaylamam mı gerekiyor ki onlarda tamamlanmış gözüksün?
    Eşim ve çocuklarımın durum kodları eşlik etmek olarak gözüküyor.

Herkese bol şans!!!

• Arkadaşlar bu dv 2025 kazananları Excel programını kim ne yaptı böyle mahvolmuş silinmiş herkese Viyana yapmışlar bunu düzeltebilir miyiz admin arkadaşlar

• @MUSTAFA-9 merhaba sizinle birlikte gelecek olan herkes için ayrı ayrı d260 formunun doldurulması gerekiyor. Add application yazan yerden herkesi için ekleme yapabilirsiniz. İsterseniz YouTube de videolar vardır oradan bakıp kaydedebilirsiniz.

• @onuru Benim de dosyam Hong Kong’ta o yüzden deneyimlerinizi okumak çok kıymetli. Çok teşekkür ederim 🙂

• @Katzfiell_
    Dedigim sekilde arama yapmis olsaydiniz eger, diger kisilerin finansal tum varliklarini dosya halinde nasil belgelediklerini paylastiklari deneyimlere ulasacaktiniz.

• @MUSTAFA-9, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, daha önceden de yazdım , sağolsun bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar (onlara teşekkür ederim) ancak benim için yeterli bilgi olmadı. Aşağıdaki sorularıma yanıt verebilirseniz çok sevinirim.

Ds260 formunu doldururken eşim ve çocuklarımın bilgilerini girdim ve sadece kendi adımı gördüğüm onayı tamamladım. Sanırım aynı işlemi hepsi için yapmam gerekiyormuş doğru mu? Yani onlar adına da barkodlu sayfadan çıktı almam mı gerekiyor.
    Ben dosyamı açtırmadan bilgilerini girdim, ancak IV kısmında tamamlanmamış olarak gözükmekte.
    Benim yapmam gereken beklemek mi yoksa dosyamı açtırıp hemen onaylamam mı gerekiyor ki onlarda tamamlanmış gözüksün?
    Eşim ve çocuklarımın durum kodları eşlik etmek olarak gözüküyor.

Herkese bol şans!!!

Öncelikle sürecinizde sorun ve gecikme yaşamamanız için bu başlığın ilk 3 iletisini dikkatle incelemenizi öneririm.

Sorunuza gelecek olursam, sorunuzun tek bir cevabı var, sizinle birlikte vize almasını istediğiniz tüm aile bireyleri için tıpkı kendiniz için yaptığınız gibi ayrı ayrı DS260 formlarını doldurup, barkodlu sayfalarının çıktılarını almanız gerekiyor.

Bunun için formunuzu açtırmanıza gerek yok.

• Merhaba bende greenkart kazananlardan biriyim. 28.000 sıra numaram, kardeşim amerikan vatandaşı süreci onun üstünden yürütücem

• Arkadaşlar herkese merhaba, bir süredir schengen vizemi bekliyordum ve bugun 1 yıllık c tipi multi schengen basılı pasaportumu aldım. Henüz kcc mail atmadım. Bu vize ile ilk tercihim kcc icin viyanami olmalı bu sene performans için ongorunuz nedir siralamam 19 binlerde.. simdiden tesekkurler

• Arkadaşlar evrak listesi yazıyor mu kazandığımızı gördüğümüz sayfada ben Suan baktım mülakat yerim tarihimi yazmışlar ama evrak listesi bulunmuyor?

• @kayaomerrrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar evrak listesi yazıyor mu kazandığımızı gördüğümüz sayfada ben Suan baktım mülakat yerim tarihimi yazmışlar ama evrak listesi bulunmuyor?

Evrak listesi herkes için aynı standart hocam, kazandığınızı belirten sayfada gerekli evrak listesine ulaşabileceğiniz link var direkt 🙏🏼

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |