Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.3k 953

• @Sinan-D Asıl talihli eşiniz ise onun lise diplomasını götürmesi yeterli olacaktır.

• @tuncay3502 7122 mülakat aldı

• @Baran-Soylu teşekkürler bilgi için

• herkese selamlar , ben case numaramı bilgilerimi nasıl yazacağımı bilmiyorum bu yüzden alt kısımda bilgiler gözükmüyor nasıl yapabilirim? sorum ise benim case numaram 27 binlerde ve dosyamı umman’a taşıdım sizce Umman iyi bir fikir mi? maliyetten dolayı hong kong seçmedim ve vizesinden dolayı vienna yı eledim maalesef

• kazandigimizi ögrendigimiz sayfayi kontrol eden arkadaslar her kontrolden sonra cerezleri temizlemeyi unutmayin bazen eski cerezler kullanildigi icin ekran güncellenmesine ragmen sizde eski sayfa gözükebilir. Alternatif olarak gizli sekmeden de kontrol edebilirsiniz

• @rezanclz seninkinde güncelleme geldi mi?

• @rezanclz Dedikleriniz yaptım ama bir değişiklik yok hala aynı

• @Baran-Soylu henüz daha sayfalar güncellenmemiş demekki. Acele etmeye gerek yok nasıl olsa 2nl maillerini attılar ilgili konsolosluklar mülakat için confirmation verdi. bu saatten sonra artık prosedür gereklilikleri yerine gelir.

• Tapu ve ruhsatların İngilizce tercümeleri gerekli mi yoksa Türkçe olsa da yeterli mi? Garanti olsun diye göstermeyi düşünüyoruz mülakatta.

• @Katzfiell_
    Selamlar mulakata hangi ulkede gireceksiniz? Sira numaraniza gore Ankara olmadigini varsayiyorum. Eger baska bir ulke ise bunu belirtirseniz daha dogru bilgiye ulasabilirsiniz, bazi konsolosluklar maddi birikim gostermenizi talep etmiyor.

• Visa Navigator açılmış sanırım. Bu linkten ulaşabilirsiniz. Ankara'ya ulaşmak istediğiniz bir konu varsa buradan kontrol edebilirsiniz.

• @mrt01 hayir hocam henüz gelmedi bana da

@Baran-Soylu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz Dedikleriniz yaptım ama bir değişiklik yok hala aynı

henüz güncelleme yapilmamistir o zaman. diger arkadaslarda gözüküp sizde ayni ekran cikiyorsa diye bu yöntemi uygulayabilirsiniz mantigiyla söylemistim

• @Sedat-Alkan Merhaba imzanızı taşımak için:
    sürecinizi imzanıza taşıyın linkine tıklayıp kolayca taşıyabilirsiniz.

• @ugursway Sanırım MomısCan Bangkok deneyiminde de maddi birikim belgesi almadıklarından bahsetmişti.

• @Ugur-2 herkese standart vurdukları aşıları vuruyor olabilirler, fakat sizin hepatit B (yani sarılık aşısı) yakınlarda yaptırdıysanız ya da hayatınızın bir evresinde üç doz halinde yaptırdıysanız ( en az yirmi yıl korur) ve elinizde belgesi varsa bir daha yapmazlar. Aşıların koruyuculuk yılları var çocuklara o yüzden daha az ya da hiç aşı vurmuyorlar

• @Erdem-Yıldız, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

herkese selamlar , ben case numaramı bilgilerimi nasıl yazacağımı bilmiyorum bu yüzden alt kısımda bilgiler gözükmüyor nasıl yapabilirim? sorum ise benim case numaram 27 binlerde ve dosyamı umman’a taşıdım sizce Umman iyi bir fikir mi? maliyetten dolayı hong kong seçmedim ve vizesinden dolayı vienna yı eledim maalesef

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1629739849974 Gönderebildim mi bilmiyorum 😅 bu linkten sürecinizi imzanıza taşıyabilirsiniz, Umman ile ilgili hiç bir bilgim yok deneyimli arkadaşlar mutlaka sorunuza cevap verecektir, cevap beklerken arama butonundan Umman yazarak geçmiş yıllardaki deneyimleri inceleyebilirsiniz, sürecinizde başarılar

• @ugursway Viyana'da gireceğiz.

• Bir de bir şey daha soracaktım, annemin ve babamın yeşil pasaportları 10 yıllık. Green Card vizesi alındıktan sonra vatandaşlığı elde edene kadar pasaportların geçerliliği var. Benim pasaport ise 5 yıl geçerli ve 3 yılı kaldı, vatandaşlığı alana kadar pasaportumun süresi bitecek. Eğer pasaportun süresi bitince green card vize prosedürü nasıl oluyor? 10 yıllık bordo pasaport çıkartmama gerek var mı?

• @DenizMaths Hanım, dosyamı taşımışlar, numaramın current olmasını bekliyorum artık, gelen maili paylaşıyorum.

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

• @Katzfiell_
    Forumun arama motoruna “Viyana banka” gibi kelime grubu ile arama yaptiginizda, Viyana icin finansal belgelerin nasil hazirlandigina dair bircok deneyime ulasabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• 43 Oy
    7k İleti
    560k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k