Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru kardeşim kendi dosyamız kadar senin dosyanın da olumlu sonuçlanmasını canı gönülden istiyoruz. İnşallah hepimizin süreci olumlu sonuçlanır amerikada barbekü partisinde buluşuruz 🙂 ( not: adanalı olarak mangal başında ben dururum 🙂 )

• @onuru bey dv25 ten bildiklerimiz arasından vizem onaylandı mesajını ilk sizden duyacağız İnşallah.

• @kayaomerrrr teşekkür ederim

• Merhabalar ayin 4 unde schengen vizesi icin basvuru yaptim ve pasaportum vize icin onalrda kaldi. 2 hafta sonra bir seyahate cikacagim bu sebeple pasaportum yetismeyecek. Bende 2. Pasaport cikarmayi dusunuyorum ama ds 260da sadece tek pasaportum girilmisti. Bu surecte bir olumsuzluk olur mu yada cikartirsam nasil hareket etmeliyim ds260 icin

• Merhaba Case numaram 27 binlerde olduğu için dosyamı kkc aracılığı ile hong kong’a taşıyacağım taşıdıktan sonra hong kong vize randevusu verilene kadar ds260 ı güncellemeyi bekleyeyim mi yoksa transferi kkc kabul ettikten sonra mı ds 260 ı hemen güncellemem gerekiyor çünkü benim pasaport bilgileri bile değişti vize randevusu için konumda değiştirmiş oluyorum hemen yapmam mı gerekiyor teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@MERVE-SARI ikinci pasaport almanız, bu pasaport ile yeni oluşan programınıza göre seyahat etmeniz, DS260’da sadece birinci pasaportunuzun detaylarına yer vermeniz sorun olmaz zira DS260 formunda doldurma tarihindeki o günün şartları doğrultusunda beyan verdiniz, doğru hareket ettiniz. Göçmen vize sürecinizine formda beyan ettiğiniz birinci pasaportunuz ile devam edebilirsiniz.

• ⭐⭐

@mrt01 insallah hocam. Inanin hislerimiz karsilikli. Bende sizlerin vizelerini almasini cani gonulden istiyorum. Mangalin basina siz gecersiniz benim icin hic problem yok. Ben yeme kismiyla ilgilenebilirim. ☺

• ⭐⭐

@arzemo merhabalar, insallah sizlerinde vizelerine kavusmasi sorunsuz bir sekilde olur. Hersey gonlunuzce olsun.
    Selamlar

• molnara 15 ekimde mülakatim oldugunu söyledim ve bana 8 ekimde randevu verebilecegini söyledi, yanit olarak yurtdisindan gelecegimi mülakat günüme olabildigince yakin tarihi secmek istedigimi 11 ekimde müsait olup olmadiklarini sordum, ve bu sabah yeni yanit geldi saat 11 ekim saat 09.00 da randevu verebileceklerini söylediler umarim balgam testine kalmadan raporumu alabilirim.

• @rezanclz inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

• ⭐⭐

@rezanclz selam, yolun acik olsun. Umarim sorunsuz bir sekilde vizene kavusursun.

• @rezanclz randevunuz hayırlı olsun, sizi ve tüm Viyana mülakatlarını özellikle takip ediyorum. Anlık bilgilendirmede çok iyisiniz çok teşekkür ediyorum. İnşallah sağlık muayenesinden sorunsuz geçer ve vizenize kavuşursunuz. Ben özellikle molnar tecrübenizi bekliyorum. Kasımda bizede mülakat çıkması dileğiyle, yolunuz açık olsun..

• @mehmet_87 merhaba, ben kcc den mail ile öğrenmeye çalıştım. Henüz mülakat tarihi verilmemiş bana 🥲 ceac sayfasındada hala KCC olarak gözüküyor zaten

• 100x dosya numaram var. şuan aşı kartı, ungandan randevu almak gibi yapmamı önerdiğiniz vize mülakat tarihi açıklanana kadar yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı acaba?

• @rezanclz yolunuz ve bahtınız açık olsun 🙏

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Harika haber aynen ve sorunsuz şekilde devam 👍

• @zeynepebe, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz selam, yolun acik olsun. Umarim sorunsuz bir sekilde vizene kavusursun.

@onurakbas, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz randevunuz hayırlı olsun, sizi ve tüm Viyana mülakatlarını özellikle takip ediyorum. Anlık bilgilendirmede çok iyisiniz çok teşekkür ediyorum. İnşallah sağlık muayenesinden sorunsuz geçer ve vizenize kavuşursunuz. Ben özellikle molnar tecrübenizi bekliyorum. Kasımda bizede mülakat çıkması dileğiyle, yolunuz açık olsun..

@siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz yolunuz ve bahtınız açık olsun 🙏

@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz Harika haber aynen ve sorunsuz şekilde devam 👍

iyi dilekleriniz icin ben tesekkür ederim, viyanaya ilk girisimden itibaren her gelismeyi aktarmaya devam edecegim. Herkesin sorun yasamadan vizesini almasi dilegiyle.

• @cemciftcioglu bende kcc mail atmiştm henuz cevaplanmadı o zaman banada mualakat planlanmamış diyebilir miyiz

• Geçen sene kasımda randevu verilmemiş, bu sene de verilmeyecek sanırım

• Arkadaşlar merhaba bu doktor randevusunda hangi aşıları vuruyorlar ben antikor testi yaptırmak istiyorum ama hangi testi yaptırmam lazım istenilen aşıları daha önce olmuş mu olmamışmıyım diye

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2655
  • 2688
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |