Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@ahmeterol1912 Selamlar... Mülakata hireceğiniz konsolosluğun sağlık muayenelerini yapan kliniklerin sayfalarında istenilen aşıların listesi var. Antikor testi ile ilgili aşılara karşı yanıtınız var mı baktırabilirsiniz..

• @rezanclz hocam özellikle konaklama(aile olarak), ulaşım, sağlık kontrolu konularında deneyimlerinizi bekliyoruz

• @rezanclz Yolunuz ve bahtınız açık olsun.Sorunsuz bir şekilde mülakatınızın geçmesi dileğiyle.

• Dosyamızı başka konsolosluğa taşıdığımızda mülakatta İngilizce ya da o ülkenin dilini mi konuşmamız gerekiyor? Yoksa kendi dilimizde konuşsak da olur mu? Bu konu hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• @Flight101 ben varşova da giricem de doktorun sitesi baya kötü ve bişey de yazmıyor. http://wilanowfamilypractice.pl/home.php

• @evrentnrkl kcc olarak gozukucek evet

• ⭐⭐⭐

@ahmeterol1912 Mail ile tam listeye ulaşmaya çalışın isterseniz...

• Arkadaşlar merhaba. Konsolosluğu aradım fakat telefondaki hanımefendi ile herhangi bir sonuca ulaşamadım. 08.10.2024 Planlanan randevu tarihimizde asıl talihli olan eşim 7 aylık hamile olduğu için , sağlık raporunu alabilmemiz için bu zorlu geçen hamilelik sürecimizde doktorumuz aşıları tavsiye etmemekte. Sağlık raporunu almadan vize mülakatına girmeli miyiz. Yoksa mülakata girmeyip daha sonra yeni bir mülakat mı talep etmeliyiz. Nasıl bir süreç izlemeliyiz. Ayrıca DS260 formunda Haziran 2024 tarihinde adres değişikliğimiz olduğu için formun güncellenebilmesi için DS260 formunun açtırmam gerekli sanırım ama mail ile ulaşamadım konsolosluğu ve de telefon ile aradım fakat bir bilgiye ulaşamadım.

• @rezanclz kolaylıkla hallolur inşaallah süreciniz en güzel şekilde

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912

Sizden e-mail ile iletişime geçmenizi bekliyorlar ve bağışıklık testi olabilmek adına uygulanacak aşıların listesini iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. E-mail adresi [email protected]

Buna ilave olarak Varşova elçiliğin paylaştığı bu dokümanı daha önce incelemiş miydiniz?

• @ATS16 hayır incelememiştim şuan inceliyorum teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912 2023 Mart ayında güncellenmiş doküman en son, güncel koşulları sağlık kurumu ile irtibata geçerek öğrenebilirsiniz

• @siraç saglik raporu asamalarini tek tek aktaracagim hocam. Konaklama olarak ben annemi de götürecegim vizeyi cözmüsken hazir viyanayi gezdireyim diye ondan dolayi booking.com dan 1+1 ev tutmayi planliyorum 1 haftalik maaliyeti 12k civari tutuyordu.

• @rezanclz 12k TL mi dolar mı hocam

• @EzgiLera @gucarslan Ds-260 formunu açtırmak için bu aşamada (mülakat tarihi verildi) kcc ye mi mail atmamız gerek yoksa viyanaya mı? Kcc’ye mail attık ama standart mülakatınız 8 ekimde diye mail geldi

• @onuru size sorum olacaktı daha önceden yazdınız mı emin değilim ama hong kong için ais kaydına benzer bir kayıt yaptınız mı? Ya da bununla ilgili bir bilginiz var mı?
    Bir de gitmeden önce antikor testi yaptırmış mıydınız?

• @Flight101 @rezanclz @bahar_aydin Merhaba tekrar saçma bir soruyla gelicem. Bugün hastaneye gittim, temin edebileceğim aşıların listesini verdiler. Sadece 3 tane aşı ( Poliomyelitis, MMR, Chickenpox )Sağlık Bakanlığı'ndan temin edilmesi gereken aşılar yani sağlık ocağında vurulabileceğimi söylediler. Temin edebileceğim aşıları ise eczanede bulabildim, sorum şu bu aşıları temin edip özel hastanede vurulsam problem olmaz değil mi? Aşı kartı vermiyorlar ama enabıza düşeceğini söylediler. Bugün Rotavirüs ve Meningococcal aşılarını vuruldum. 1 kaç gün ara verip diğerlerini de vurulmayı planlıyorum.

• @gizemctr cevabı bende merak ediyorum

• @rezanclz hayirlisi olsun yolunuz acik olsun 😀

• @siraç tl tabi, dolar olur mu hocam saray tutmuyoruz sonucta😄

Benzer Başlıklar

• 15676
  • 153
  • 2655
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |