@Burak-Elmacı Çok güzel bir haber ile TR sabahına uyandım. Abi gerçekten çok sevindim. Süper haber yaaa!!!
"Early Filling" için şanssız, ancak en azından ilk süreci başlattığınız ofis için de çok şanslıymışsınız. @erenotti gibi yada beni gibi çok uzun aylar bekledikten sonra hareket etmek için "süre olanağınız" olmasaydı daha da kötü olabilirdi. Bu bakımdan da şanslıymışsınız. Ancak AOS sürecinde yine ofislerin önemi bir kez daha ne kadar önemli olduğu aşikar... Çok şükür 2. ofis de hızlı çıkmış...
2 Aylık süre içerisinde yeniden işlem başlatmak, yeniden bazı süreçleri yaşamanız, cesaretiniz ve tekrar denediğiniz için çok sevindim. Tabi ki hepsi @Figen hanımın yönlendirmesi, moral ve desteği ile olmuş. Desteklerine ve Emeklerine ve danışmanlığına sağlık! Canı gönülden kendisine de teşekkür ediyorum... @Figen süpersiniz...!
Burak abi, tüm stresli süreçler geri de kaldı. Yeni yaşantınızda size ve ailenize "Keyifli , huzurlu, mutlu, en önemlisi "Sağlıklı" bir hayat diliyorum." Sevgi ve Saygılarımla....
AOS yapıp varlığından haberimiz olan aşağıdaki sevgili forum üyelerinden de güzel haberler gelmesini temenni ediyorum.
@Plus19 ve @Hasan-Bilgin-1 den umarım en kısa sürede güzel haberler gelir... Gerçekten tam anlamıyla rahatlayacağım... 2024 Mali yılımız tam anlamıyla mutlu bitirelim. Bir yanımız buruk kalmasın.. Allaha dua ediyorum 2 arkadaşımız ve Ailesi için.... Umarım sizler de şanslı olursunuz ve buraya sizden bir tecrübe yazısı gelir ve keyifle okuruz ve 2-3 cümle yazarak mutluluğunuza ortak olur ve tebrik ederiz...