Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• dvprogram.state.gov/ESC sitesinden baktığımda hala "Your case will not be scheduled for an interview" yazısını görüyorum, henüz belli değilken ais kaydı yapmam gerekiyor mu

• @Baran-Soylu Bana da bahsi geçen 2NL maili gelmedi maalesef. Bugün sizin de bahsettiğiniz ais kaydı oluşturma ile ilgili bir hatırlatma maili geldi. Velhasıl 8 ekim de mülakata gireceğimi öğrendim. Her birey için ais kaydı oluşturdum. Fakat bir sıkıntı var mülakat tarihine kadar doktor randevuları dolu görünüyor bakalım işin içinden nasıl çıkacağız.

• Ben ufak bir hata yüzünden DS-260 açtırıp düzeltmem gerekiyor, Sanırım DS-260 Number soruyormuş ais kaydı yaparken. DS-260 Number değişir mi açıp düzelttikten sonra bilgisi olan var mı?

• @erttas CN 400 lerde olmasına rağmen 8 Ekim'de mülakata girecek olmanız çok iyi bir durum bence. acaba ais kaydı yaptığınız için hemen ilk tarihleri size mi verdiler? yani kayıt yaptıranları direk sıraya alıyorlar olabilirler.

• @erttas Ankara'da mülakata gireceksiniz değil mi? Benim ilk 100 içerisinde olmama rağmen 9 Ekime planlandı mülakatım. Bir sorun değil fakat neye göre veriyorlar mülakatları acaba merak konusu

• Herkese merhaba, bir kaç sorum olacaktı.
    1- Her ay açıklanan ve current numaralarını gördüğümüz bülten nerede acaba ben bulamadım, linkini paylaşabilir misiniz?
    2- Viyana’ya dosyasını taşıyan arkadaşlar KCC ye mail atarken adres bildiriminde bulundular mı? Bulunanlar adres olarak her hangi bir otel in adresini mi verdi?
    3- KCC deki durumu kontrol etmek için sadece mail mi atmam gerekiyor, yoksa kontrolü yaptığımız ayrı bir link var mı?
    4- Durum kontrolü dosyamızı açtığımız anlamına mı gelir?

• @swingest hayır ais kaydı sırayı etkilemiyor. 8 ekimde mülakatımın olduğunu daha önce kcc ye attığım zaman öğrenmiştim. Sadece 2NL denilen maili bekledim o da gelmedi en nihayetinde ais kaydı hatırlatma maili geldi.

• @Baran-Soylu Belki de DS-260 formunu doldurma sırasına göredir. 15'inde göndermişsiniz çünkü. Sadece bir tahmin.

• @Baran-Soylu açıkçası bilmiyorum. Sizlerin kcc den tarih öğrendiğiniz görünce excelde. 30 ağustos da mail attım kcc ye sizlerin tarihleri 9,10ve24 olunca benimde 24 ve sonrası olur diye düşündüm. Fakat 8 ekim yazıyordu teyit etmek için 2 nl mailini bekledim fakat gelmedi.

• DS-260 formunu açtırıp düzelteceğim o zaman şimdi daha sonra ais kaydını oluşturacağım bence daha sağlıklı olacaktır. 2NL beklemeden yapmamayı planlıyordum ama KCC'ye mail attıktan sonra mülakat tarihimi öğrendim bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Admin abilerim ablalarımdan yardım bekliyorum bu konu hakkında 🙂 Bir de nasıl düzenleme yapabilirim DS260 için hangi birime ne yazmam gerekiyor

• ⭐⭐⭐⭐

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@Baran-Soylu değişmez, visa navigator üzerinden iletişime geçerek dosyanızın açılmasını talep edebilirsiniz

• @ATS16 dediğin şekilde yaptım visa navigator üzerinden iletişime geçip bir mail gönderdim. ordan gelecek cevabı beklerken aynı zamanda ais kaydımı oluşturabilir miyim? Henüz 2NL maili gelmedi fakat ais kaydından sonra bize mülakat tarih ve saatini veriyormuş, bu tarih ve saate göre Unganlardan randevu almamda bir problem var mı?

• Çok ılgımc benim sıralamam sızden daha düşük ve formu ılk dolduranlardanım bana 24 sıze 9 Ekim vermesı çok tuhaf hakkımızda hayırlısı olsun @erttas

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Selamlar arkadaşlar daha önceki paylaşımlarımda dosyamı Hong Kong'a taşıdığımı belirtmiştim gitmeden önce aşılarımı aile hekiminde olayım istiyorum aşıların belli bir geçerlilik süresi varmı örneğin temmuzda mülakat aldım diyelim bu günden olsam problem yaratır mı

• @semihkomuscu Bi sıkıntı olmaz. Antikor testinde zaten hepsi çıkacak. Şimdiden ne kadarını halledebilirsen o kadardır.

• ⭐⭐⭐

@semihkomuscu @blueboy21
    Aşılarınızı sağlık muayenenizden 1-1.5 ay önce tamamlamış olun. Çünkü aşı ile oluşacak antikor yanıtı 2-4 hafta arasında oluşur. Bazı durumlarda tek doz aşıda yanıt alınamayabilir. Bu durumda 2. dozun yapılması veya bir farklı aşının yapılması ile antikor yanıtı alınmaya çalışılabilir...
    Şimdi bir antikor testi yaptırıp neler eksik ortaya çıkarılıp, aile hekimlerinizle aşı planlamanızı yapmanız şeklinde bir yol izlenebilir..

Sürecinizde başarılar...

• Herkese merhabalar, bu sabah gördüğüm [email protected] adresinden gelen e-posta ile ais kaydı yapmam gerektiğinin haberini aldım. 2NL mailim henüz gelmedi bundan bir süre önce KCC'ye attığım mail ile mülakat tarihimi öğrenmiştim, ais kaydımı yaptıktan sonra Randevu bilgilerimi gördüm. Tarih ve saatim hakkında bilgi vardı. Yani kısacası 2NL gelmeden önce bende olduğu gibi ais kaydı hakkında mail alır ve ais kaydınızı yaparsanız mülakatınızın tarih ve saatine ulaşabiliyorsunuz. Mülakatınız tarih ve saat bilgisi olmadan Unganlardan sağlık raporu randevusu alınamıyor. Şimdi bu bilgilere de sahip olduğuma göre Unganlardan sağlık raporu randevusu alabilirim. bir gelişme olursa buradan bilgi vermeye devam edeceğim 🙂

• @Baran-Soylu merhaba ais kaydı sonrası kazandığınızı öğrendiğiniz site adresindemi gördünüz acaba

• @Flight101 @blueboy21 teşekkürler bilgilendirme için bende şöyle bir ekleme yapayım aile hekimim ile görüşmemde enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji bölümünden test yaptırılacak ardından il sağlık müdürlüğünden onaylattıktan sonra aile hekimliğine gidip test sonuçlarına göre aşı planlaması yapılacak bu şekilde yol izlersen kaşeli imzalı olur şeklinde bilgi verdi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |