Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri

• @misha90 Teşekkür ederiz :) Evet hiç söylemeseydim dedim çünkü sanırım ulaşabilecekleri bir bilgi olmadığından ben bunu söyleyerek biraz suyu bulandırmış oldum açıkçası ve işlerim uzadı. Hatta gecikmeye sebep olabilirdi ve strese girebilirdik ki şu dönemde en az ihtiyacımız olan şey stres :) Çünkü zaten fazlasıyla stresliyiz :)

• @gizemctr biz nişanlandığımız gün greencard çekilişi açıklandı onu söyledik ve daha önceden de düşündüğümüzü belirttik.

• @Baris-Erdem hayırlı olsun sağlık kontrolünde göz ile alakalı sorun çıkarsa bu vizeye engel olur mu?

• Merhaba herkese daha önce yazdığım gibi iki gün önce 10 Eylül'de Ankara'da 3 kişilik bir aile olarak (Ben, eşim ve kızım) mülakata girdik ve onay aldık. 1-2 saat önce durumu kontrol ettiğimde dosya numarasına eklenen 01 ve 03 numaralı dosyalar issued olmuş 02 olan hala AP olarak görünüyor. İnşallah gün içerisinde onun da issued olarak güncellenip pasaportların kargolanmasını bekliyoruz. Umarım standart sürecin dışında bir aksilik yaşanmaz.
    Aynı gün mülakata giren arkadaşların da bilgi sahibi olması açısından yazmak istedim.

• @cemal1153 teşekkürler, hocam bizde sorun çıkmadığı için hiçbir fikrim yok açıkçası yanlış yönlendirmek istemem

• @cemal1153 Bende de Miyop ve Astigmat var. Lens veya gözlük kullanıyorum.
    Sağlık muayenesi sırasında gözlüğüm yanımdaydı. Basit bir göz muayenesi yapılıyor zaten. Bir sorun olmuyor.

• @asdwqq Arkadaşlar durumumu güncellemek için yazıyorum.
    Daha önce de yazdığım gibi 3 kişi olarak mülakata girdik ve 2si issued oldu biri AP idi.
    Az önce PTT'den kargomuzun kabul edildiğine dair SMSler aldık ve iki ayrı mesajda iki farklı barkod numaralarıyla iki kargo kabul edildiğine dair SMSler bunlar. Yine girip kontrol ettim ancak dosyalardan biri hala AP olarak görünüyor. Daha önce forumda böyle bir deneyime rastlamadım. Eğer bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi beni lütfen. 3 pasaportun 2si yola çıkmış diğeri çıkmamış olabilir mi? Ankara'dan herhangi bir mail ya da telefon almadım sorun olduğuna dair. @gucarslan Eğer buna benzer bir durum ile karşılaştıysanız bilginiz var ise bizi aydınlatır mısınız rica etsem.

• @MomisCan gözlük kullanmıyorum sizce Dr a gitmelimiyim olurda randevu ya gidersem sorun olmaması için

• @asdwqq Daha yeni @ridetowild aynı şeyi yaşadı çocukları ve eşi issued olmuştu kendisi ap idi 2-3 gün sonra kendisi de issued oldu. Bunu sanırım kendisi paylaştı bi bakın isterseniz

• @misha90 İletilerinden görebildiğim kadarıyla kendisindeki en güncel bilgi aile üyelerinin biri dışında herkesin issued, birinin AP görünmesi durumu. Yani benim bugün içerisinde yaşadığım durum. Ben sonradan kalan kişinin de issued olma durumunu biliyordum zaten. Ancak şu an pasaportlar kargoya da verilmiş beni şaşırtan o oldu açıkçası.
    Kendisine özelden yazdım durumu hakkında bilgi vermesi açısından. Dönüş olursa ya da kargo bana yarın ulaşırsa durumumu güncelleyeceğim herkesin bilgilenmesi açısından.

• @asdwqq Biz kendisiyle aynı gün mülakata girdik. Eşi ve çocuklarının pasaportları pazartesi geldi. Kendisi ise pasaportunu bu sabah alabildi.

• @misha90 Anladım. Değişik bir süreç olmuş. Sanırım biz de aynısını yaşayacağız. Umarım vize basılıp pasaport elimize ulaşana kadar kota dolmuş olmaz. 😀

• Merhaba
    Biz bugün pasaportlarımızı aldık... Forumda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum özellikle @gucarslan beye.

Biraz stresli biraz anksiyeteli bol beklemeli adeta sabır testine tabi tutulduğumuz bir dönemdi
    Texas/Dallas tarafına gitmeyi düşünen aileler var ise danışmak destek olmak için iletişimde olursak sevinirim

• @fatma-parlak hayırlı olsun her vize onayinda bizlerde seviniyoruz. Yeni hayatınızda sağlık mutluluk diliyorum

• @fatma-parlak Tebrikler yeni hayatinizda basarilar

• @cemal1153 çok teşekkürler sağolun
    aynı güzel dileklerle darısı başınıza...

• @metinbeci çok teşekkürler sağolun

• @fatma-parlak çok teşekkür ederim.

• Merhaba
    Bu gün Guyana’ da vizemiz onaylandı. Çok stresli ve maddi, fiziksel yıpratıcı süreç oldu ama sonuç çok şükür olumlu. Yarın pasaportlarımız verilecek. Kendimizi toparlayıp müsait olduğumda detaylı yazarım. Yeşil kart formda emeği geçen herkese form yöneticilerine çok teşekkür ederim

• @fatma-parlak Biz de Houston düşünüyoruz eğer sıkıntısız gelecek olursak ailecek tanışmak isteriz hepimizin ilk zamanlarda birbirimize destek olmamız gerekecek. Yolunuz açık olsun inşallah her şey istediğiniz den de güzel olur 🙏🏼

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k