Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 887.6k 953

• @Cansu-mer merhaba yeni bülten açıklandı mı?

• @cemal1153 siz de bakabilirsiniz, neden bakmıyorsunuz?

• Yeni bülten açıklanmış yine 6000

• Yeni bültenin tekrar 6000 olmasından dolayı Ankara mülakat vermemezlik yapar mı acaba?

• @SEYMENOGLU kasımda mülakat beklerken aralığa kaldı hayaller :(

• @Uzuzi bu tam olarak kasım ayı için mi geçerli yani 6001 aralığa sarkacak değil mi teşekkür ediyorum

• Sanırım 6 bine kadar olanları Ekim ve Kasım ayı içinde eritecekler

• Ekimde açıklanacak bülten Aralık bülteni mi olmuş olacak

• @sevdemimi Bir sonra ki bülteni bekleyecek 6000 üstü olanlar.

• @siraç bu kadar hızlı bir eritme olayı çok uzun yıllardır olmadı sanırım 😅 çok ümitlenmemek lazım. Ekim ayı için 400 lere kadar randevu vermiş bir Ankara’dan benim bile kasım ayına randevu beklentim düşük açıkçası

• @cemciftcioglu Ankara zaten ayrı bir rezalet. Ama diğer konsolosluklar için çok da fazla bir sayı değil.

• @fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz 6 binde de bırakabilirler geçen yıllara bakın örneği var. 15 binde yapabilirler bunun da örneği var :)

2018 den beri en yüksek bülten sayısıyla 2025 e başlandığı için 6 binde bırakabilirler diye tahmin etmiştim. Yığılma olmaması için aynı kalması mantıklı oldu gibi. kasım bülteni de çok yüksek olmayacak sanıyorum 7 bin 7500 arası olabilir. Tabi bunlar tahmin her durum olabilir.

• @sevdemimi maalesef bir sonraki bültene kaldı tabii o da aynı kalır mı bilmiyoruz

• @Ceren_gz Excel listesine bir göz atın sizden daha küçük CN ye sahip bir sürü insan dosyasını taşıdı sizin düşünmenize bile gerek yok Amerika'ya gitmek istiyorsanız taşıyın.

• Merhaba,
    Dosyamı taşıdım. Bizlere Ankara'dan sıra gelmesi şu an için imkansız gözükyor. Yani size de Ankara'dan sıra gelmeyecek diyebiliriz.

Tavsiyem, bu konuyu 2-3 ay geriye giderek boş zamanınızda, çay, kahve içerken, otururken vb zamanlarınızda okuyun.
    Zamanınız var. İmkanlarınıza göre kafanıza yatan bir konsolosluğu seçip taşırsınız dosyanızı.

Hemen aklınıza hangi konsolosluk diye bir soru gelebilir. Bu konuda da üstte dediğim gibi bir kaç ay geriye gidip bu başlıkta yazılanları okursanız çok rahat karar verebileceksiniz.

Şimdiden hayırlı olsun.

@Ceren_gz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Merhaba, gördüğüm kadarıyla sizin de CN benimkine yakın, dosyanınızı taşınıdınz mı bir yere acaba? 20 binlere mülakat gelmeyecek diye endişelenmeye başladım

• @dogukan-altn

1. mülakat alabilmeniz için dosyanızın cut off içinde olması gerekir
    2. şans işidir. Akrabanız var diye orada kaçak kalacağınızıda düşünebilir artısı kadar eksisi olanda bir durum
    3. mülakatınıza uzun süre olduğu için bu evrağın tarihi çok eski gözükebilir mülakat esnasında ama yinede evrağın çıktısını alıp bir kenarda tutun gerekirse diye

• @orangegreen ankara vermemezlik yapabilir ama bunun nedeni bültenin 6bin kalması olmaz

• @siraç öyle bir şey olmayacak maalesef ankara özelinden bahsediyorsanız

• @MehmetY merhaba. Viyana için yazıyorsunuz sanırım. Yaş aralıkları sizin aşıyı olmanıza gerek var mı yok mu onu anlamanız için veriliyor. Yani siz 30 yaşındaysanız hepatit A’ya bakılmayacak ama hepatit B’ye bakılacak. Kolaylıklar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k