DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Mert-Tazegül Selamlar, içinize sinmeyecek bir şey yok aslında hemen hemen tüm kalıplar aynı sade ve basit. Tek nokta adres isteyebilirler kalacağınız adresi yazabilirsiniz ona fırsat vermeden eklerseniz taşıma yapılabilir. Forum içerisinde bir çok örnek var bununla alakalı.
-
@dokuerol Selamlar...
AoS ile ilgili https://yesilkartforum.com/forum/post/180 başlığında sevgili @crazycells herşeyi çok net anlatmış...
Sürecinizde başarılar... -
@dehaningizemi mutlu günleriniz olsun. Başarılar diliyorum.
-
@Mehmet-ynd Merhaba, dosyanız aktifleşti mi? Vize mülakatınızın Aralık-Ocak gibi olacağı kanısına nereden vardınız acaba? Çünkü benim dosya numaram sizinkinden daha düşük, henüz dosyam bile aktifleşmedi. İyi günler
-
@rezanclz Rezan hanım dosya bumarınız benim dosya numaramdan 1000 sıra yukarda ama size vize mülakat tarihi gelmiş, sizin şansınız mı? Benim şanssızlığım mı? Yoksa dosya mı taşıdınız yurtdışına?
-
Merhaba, Bülten genellikle ayın ortası gibi açıklanıyor dersek çok yanlış olmaz diye düşünüyorum. Bülten açıklandıktan yaklaşık 1 hafta sonra, Ankara için ilk 400'de olan arkadaşların CEAC sistemindeki "Your Case is Currently At" kısmı KCC'den Ankara'ya dönmüştü. Yani artık dosyaları KCC'den Ankara'ya iletilmiş ve mülakat tarihleri netleşmişti.
Dosyanın KCC'den Ankara'ya gitme zamanı (mülakat dağıtım zamanı) her ay bülten açıklandıktan yine birkaç gün sonra mı oluyor? Yoksa bu tamamen rastgele ve bültenden bağımsız bir şekilde her an olabilir mi?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
@dehaningizemi Teşekkür ettim. 2nl maili gelmedikçe paranoyaklaşılıyor sanırım biraz :))
-
@antonio Selamlar...
https://bit.ly/4b6swID listede mülakat yeri Tiflis olan 3 kişi saydım..Bilgilerinizi listeye ekleyip 4. olabilirsiniz..😉 -
Kcc'Ye 3 kez dosya taşıma maili gönderdim hepsinde aşağıdaki şekilde dönüş yaptılar. Maili dikkate almadan otomatik yanıt gönderiyorlar sanırım.
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, [email protected] is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at dvprogram.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.
For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.
For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.
Due to an increase in emails, it may take longer than normal to receive a response. We are reading and responding to every email, so please do not send duplicate inquiries.
Thank you for contacting KCC.
KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center
Phone: (606) 526-7500
Email: [email protected] -
Merhaba geçtiğimiz Cuma, Haziran 2023'te aldığımız B1/B2 vize randevusundan red yedik. Consular, 2005-2007 arası master yapıp, sonra da 2007-2012 arası H1B vizesi ile çalışmam ve uzak akrabalarımın olmasını (ona da uzak değiller diye direkt beni bozdu. Akrabamın dedesi ile benim dedem kardeş, ilişki bu.) sorgulamasının yanı sıra, DS260 formunu submit etmişsin diye neredeyse fırçaladı. Biraz salağa yatıp, bu 1.5 sene öncesinden turist vizesine başvurduğumuzu o arada bu DV kazanma sürecinin geliştiğini ve nasıl aksiyon alacağımızı bilemedik, 2025 yazında ABD'ye geziye gitmek istiyoruz tadında bir açıklama yapmama rağmen ve asıl talihli olan eşime tek bir soru sormadan sadece benimle olan diyaloğu üzerinden 241b kağıdını elimize tutuşturdu. Kadın muhtemelen tüm parçaları birleştirip, benim ideal bir immigrant adayı olduğuma karar verdi. Ha bununla karşılacağımı az çok tahmin ediyor muydum? Cevap evet. Ama parasını ödediğimiz için bir umut gittik. Bence DS260 formu submit edip, B1 vize almak, DV lottery'i kazanmaktan bile daha zor olabilir. Zaten pek mümkün görünmeyen AOS ihtimalimizi ortadan kaldırmış olduk böylece. İleride turist vizesine başvurursak bu durumu hep sorgulayacaklar muhtemelen. DV sürecimizin de case number yüksekliği ve Ankara rezaleti sebebiyle yüksek ihtimalle olumlu geçeceğini düşünmüyorum. Üçüncü bir ülkeden takla atmayı deneyeceğiz bakalım ya tutarsa tadında. Herkese bol şans dilerim.
-
@Flight101 hocam eklemeyi denedim fakat yapamadım
-
@antonio Mobil cihazdan eklemeyi deniyorsanız forumdaki excel elektronik tablo olduğundan google play den E-tablolar uygulamasını indirebilirsiniz, böylelikle istediğiniz zaman listeye ulaşım sağlayabilirsiniz...
-
@lumos Merhabalar, dosyayı japonyaya aktarmak sizce iyi bir seçim mi ?
-
@antonio eklendi. ? olan bölümleri doldurmanızı rica ederim.
-
@Froz3nn şu an konakladığınız adresi yazmanız daha doğru olur ama yakınlarda konaklayabileceğiniz bir otelin adresini de yazabilirsiniz. Zaten vatandaşlığınız da varmış.
-
@dokuerol Oncelikle Tebrikler . Evet DV kazanani oldugunuz ve DS-260 doldurdugunuz halde eger gecerli bir vizeniz var ise B1/B2 , J1 , f1 vb Amerikaya giris cikis yapabilirsiniz . Karar verdiginiz takdirde giristen ve current olduktan sonra AOS islemi baslatabilirsiniz bunlara bir engel yok . Basarilar , Yolunuz acik olsun .
-
@emirhankd fazla detaya girme sadece dosyanı taşımak istediğin konsolosluğu belirterek mail at.Mailin başında cn no,doğum tarihi,soyisim belirt
-
@dogan28 DV2024 Japonya
Kazanan Sayısı: 200
Mülakat Verdiği Dosya Sayısı: 47
EU Dosya Sayısı: 2
Yorum sizin...😉Edit: DV2025 Kazanan Sayısı: 149
-
@ugurbocegi teşekkürler
-
Arkadaşlar bu 2 nl maillerine noldu uçtu gittimi neyi bekliyor bu Ankara anlamış değilim plan program yapamıyoruz resmî bir mail olmadığı için bilgisi olan var mı konsolosluğun mailine tam guvenemedim ve gün olarak diğer arkadaşlara göre uzak bir tarih vermiş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum