DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ogo varşova'yı nereden takip ediyorsunuz ?
-
@Emre-Kurtulmuş Ya aslında olay şöyle, Suriye'de henüz savaş yokken, 2008 yılında şam'a gitmiştim. 2 sene sonra ABD vizesinde çok soru sordular ve ret verdiler. Şimdide tereddütte kaldım. O kadar detaylı veriyi alamazlar diye düşünüyorum.
Size de danışayım dedim.
Durduk yere dikkat çekmeyelim istiyorum. Turistik gittik, gezdik geldik herkes gibi. Sonra birden şüpheli olduk :D -
@Cansu-mer merhabalar, ever henuz 2nl ulasmadi, halen beklemedeyim.
-
@evr42 Rusların telegram kanalından
-
@Mustafa-ELMACI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, forumda ya da başka bir kaynakta var mı bilmiyorum aradım ama bulamadım açıkçası, ABD’de uçaktan indikten sonra sırasıyla neler yapılması gerektiğini anlatan bir yazı/video serisi var mı? Uber’den taksi nasıl çağrılırdan tutun da ehliyet nereden nasıl alınıra veya hangi bankadan nasıl hesap açılıra kadar yazamadığım farklı bir sürü konuyu tek bir video/yazı altında toplayan, maddeler şeklinde de olabilir, içeren bir kaynak mevcut mu? Gidince yapılacaklar hep ayrı ayrı farklı kaynaklarda var, toplu şekilde bulan var mı? Saygılar
Söylediklerinizin hepsi forumda var ama tek bir yazı tek bir başlık olarak değil. Ama güzel fikir. Bence siz Amerika’ya Giriş 101 tarzında bir yazı yazabilirsiniz. Böylece sizden sonra bu ihtiyacı hissedecek kişilere yardımcı olursunuz :)
-
@seda80, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mülakat yerimi viyana olarak değiştirmek istiyorum. 3 sorum var, yardımcı olan olursa çok sevinirim.
1/dosya transferi yaparken form otomatik açılıyor mu? bu beni mülakatta gerilere atar mı?
2/örnek mail formatı nerene bulabilirim? başarılı olan biri varsa dosya taşıma da yanıtlarsa çok seviniirm
3/lise diplomam, üni diplomam ve master diplomam var. Bunların hangisini tercüme ettirmeliyim? Hepsini mi sadece lise diploması yeterli midir?1- Formunuz otomatik açılmıyor ancak, adres vererek dosyanızı taşıttıktan sonra KCC yanlışlıkla formunuzu açabilir. Dosyanızı taşıttıktan sonra formunuza girip completed yazıp yazmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.
3- Konsolosluğa göre değişiyor. Mesela Ankara lise diploması konusunda ısrarcı. Ancak lisans ve master diplomalarınız İngilizce/Türkçe olarak yazıyor ise çeviriye gerek yok zaten.
-
@EzgiLera Boşuna mı nickname i Flight101 yaptık .😉
-
@bahar_aydin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bu arada su videoda (https://www.youtube.com/watch?v=GkZNTI0mp3s) 2NL'lerin hiçbir ülke vatandaşına daha gonderilmediginden bahsediyor. Adamın yaptıgı yorumlara gore KCC'nin bu sene 2NL gonderme konusunda sistemsel (teknik) bir hata olabileceğinden bahsediyor (tahmin)
Olay sadece 2NL değil, 2NL size gelmediğinde, dosyanız da konsolosluğa gitmemiş oluyor.
Sistem bozuldu ama biz dosyaları gönderiyoruz derlerse sorun yok. Ama mülakattan önce dosyanın konsolosluğa ulaşması şart. -
@Katzfiell_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@sevdemimi Verilen adreste kalınması şart mı? Mesela 3-4 ay sonra otelde yer olmayabilir sonrada pasaportun geleceği adresi değiştirebilir miyiz?
Konsolosluğun buna nasıl tepki vereceğini bilmediğimiz için orada kalın diyoruz. Oteller 1-2 ay öncesinden dolmuyorlar, rahat olun. Mülakatınız 1-2 ay önce belli olacak o zaman direkt rezervasyon yaptırırsınız. Ama endişeniz var ise daha büyük bir otel tercih edin.
Pasaportu zaten otele istemeyeceksiniz.
-
@Elmar-Dunyamaliyev, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Belgrada nasil bir mail yaza bilirim ?
mulakat zamani onlarin ulkelerine giris yaptikta oturum izni veya baska dosya istemeyeceklerini
yardim edermisiniz?Daha önce de söylediğim gibi, öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor.
-
@onurakbas, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@seda80 özenli bir niyet mektubunun vizeye faydası olacaktır. Kolaylıklar dilerim.
Hangi vizeye?
-
@dehaningizemi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar Günaydınlar :)
Heyecanlı bekleyiş devam etmekle birlikte hergün yeni sorular doğuyor. her an bildirimleri okuyarak geçen zaman heyecanı biraz daha arttırıyor :) Bu süreçte bizlere destek olan eski katılımcılar deneyimlerini paylaştıkları ve bizleri yönlendirdikleri için çok teşekkür ediyorum. umarım bu forumda bilgiler edinen her arkadaşımız bir sonraki nesiller için bizlere yapılan desteği unutmayıp bir sonraki şanslı kişiler için destek olmaya devam ederler :)şimdik sorum şu : Dosyamı Tayland Bangkok a taşıdım Tayland Konsolosluğuna girdiğim zaman benden Bir üyelik oluşturmam talep ediliyor :
Link : üyelik linki
ABD Bangkok Büyükelçiliği, Tayland - BNKABD'deki göçmen vizesi görüşmenizden önce lütfen aşağıdaki adımları izleyin. Bangkok, Tayland'daki büyükelçilik.
Adım 1: Çevrimiçi kayıt olun
Görüşmenizden önce, büyükelçiliğin çevrimiçi hizmetiyle pasaportunuzun iadesi için bir teslimat adresi kaydetmeniz gerekir. Kayıt ücretsizdir. Kayıt olmak için aşağıdaki "Kayıt Ol" düğmesine tıklayın.
Benim buraya üye olup bir adress beyanında bulunmam şart mı ? yoksa bu çok önemli bir konu değil mi ?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok mutlu olurum ? teşekkürler.Sanıyorum ki ais gibi bir şey. Evet, pasaportunuzun teslim edileceği bir adres olması gerekiyor ancak postane şubesi de seçebiliyor olmanız lazım. Seçeneklere bir bakın, daha önce orada mülakata girmiş kişiler nasıl yapmış bu kayıtlarını, tecrübelerine yazmışlardır.
-
@seda80, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
ok şimdi anladım. Amerika içinde yapılabilen tek başvuru AOS . Ayrıca CP Amerika vizesi veya Amerikaya gitmek ile ilgisi olmayan bir şey. Çok teşekkürler.
CP Amerika’ya gitmekle ilgisi olmayan bir şey demek biraz saçma olmuş :)
DV almak için konsoloslukta mülakata giriyorsunuz. Dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir konsoloslukta mülakata girdiğiniz süreç, CP oluyor. Yani vize alıp Amerika’ya gidiyorsunuz.Bu başlığın ilk iletilerinde detaylıca anlatılıyor aslında :)
-
@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba geçmiş yıllardaki amerikan konsolosluklarının performanslarını içeren excel tablosunu paylaşabilir misiniz ve excel tablosuna nasıl kendimi ekleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?
Excel listesine ek, istatistikler için www.savediversityvisa.org
-
@brucewayne, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Visa bulletin açıklanma tarihi ne zaman ? 4 Eylül'de açıklanacak diye okumuştum.
Kesin bir tarih yok. Muhtemelen önümüzdeki hafta açıklanır.
-
Merhabalar, şu an aktif olarak mülakat bekliyorum ancak muhtemelen gelmeyeceği için dosya taşıma planım da var. Ancak bu garanti bir süreç olmadığı için Ankara Üniversitesinde bir uzaktan eğitim lisans programına kayıt olmayı düşünüyorum. Bu işlemi gerçekleştirirsem mülakata giderken eğitim bilgilerini güncelleme şansım var mı acaba?
-
@EzgiLera teşekkürler araştırayım ben bunu bankok için bir kaç deneyim okumuştum buna dikkat etmedim sanırım.
-
@EzgiLera sonuncusu 8 Ağustos'da yayınlandı
-
@seda80 bunun bir sabit tarihi yok ayın ortasında yayınladıklarıda oluyor ayın başındada yayınladıkları oluyor
-
Ben de dosyamı bugün HNK'ye taşıdım. Defalarca kez adressiz taşımak istememe rağmen taşımadılar, current olmanız yakın o yüzden direkt adres vererek taşıyın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum