Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

• ok şimdi anladım. Amerika içinde yapılabilen tek başvuru AOS . Ayrıca CP Amerika vizesi veya Amerikaya gitmek ile ilgisi olmayan bir şey. Çok teşekkürler.

• @seda80, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

yurtdışında mülakata girecek olanlar belgelerin ingilizcesi mütercim tercümana çevirtip noterden onaylı fotokopisini mi alıyorlar? Hiç yurtdışına evrak toplayan var mı?

sorularınızın cevapları forumda defalarca verildi seda hanım.
    sorumadan önce forumun arama özelliğiniz kullanabilirsiniz, tamamen ücretsiz.

• Arkadaşlar selamlar,

Geçen gün aklıma takıldı, size de danışmak istedim.
    Eski pasaportların hepsini illa götürmek zorunda mıyız, bu adamların direkt bizim pasaport sistemine erişimi yok, ben şimdi 16 senedir yurtdışında geziyor, 3-4 defa pasaport eskittim ama son 2'si dışında diğerleri elimde yok. Bunu olurda sorarlar mı yoksa kimsenin umurunda olmaz mı?

Bir arkadaş eski pasaport fotokopilerini götürmüşte aklıma düştü, size de bi danışayım dedim.
    Çok teşekkürler. Sayenizde biz de aydınlanıyoruz...

• @Emre-Kurtulmuş selam imzamda yazıyor olan bilgiler 🙂

• @seda80 amerikan turist vizesiyle cp yapamazsınız

• @blueboy21 eski pasaportunuzda amerikan vizesi yoksa yada başvuru yaparken eski pasaportunuzla başvurup mülakat gününe kadar pasaportunuzu değiştirmediyseniz eski pasaportlarınızı götürmenize gerek yok

• @blueboy21 DS260'da kayıp / çalıntı paspaort bilgilerini belirtmelisiniz.
    eğer bunlara sahip değilseniz mulakat sırasında açıklamasını yaparsınız sorun olmaz.

• Herkese merhaba geçmiş yıllardaki amerikan konsolosluklarının performanslarını içeren excel tablosunu paylaşabilir misiniz ve excel tablosuna nasıl kendimi ekleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

• Merhabalar ev sahibim beni mahkemeye verceğini söyledi bu süreçte vizem etkilenir mi ev sahibi kiracı davasından birsey olurmu tahliye davası

• @Özlem-Toraman olur olmaz orasını bilmiyorum da yani şu cn ile imkanınız varsa eğer ev sahibinize 2 ay daha katlanın diye düşünürdüm.

• @dogukan-altn Selamlar, bu başlığın 1.sayfasına gidin göreceksiniz.

• @Emre-Kurtulmuş çok teşekkür ederim

• @ATS16 çok teşekkür ederim

• @Özlem-Toraman Selamlar...Daha dava etmemiş edeceğini söylemiş. Adli tatil yeni bitti, herkes göreve bu hafta başladı. Eskiden gelen dosyaların önceliği evsahibinin davayı açması derken geçen zaman, bir de ülkemizde bu davaların süresini de gözönünde bulundurursak siz bu CN ile evi değil sadece valizinizi toplayın derim...😉
    Not: Ev sahibinizin elini güçlü kılacak durumlar yaşamadığınızı veya tahliye taahhüdü imzalamamış olmanızı ön görerek yazdım...

• @Özlem-Toraman ayrıca Özlem hanım bilgilerinizi 2025 yılı exceline işler misiniz lütfen;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tDYbUUCBZdMs7pjwJXmjzGj6DlUGqf0ijGtTX5UjMHw/edit?usp=sharing

• @Burak3445 çok teşekkürler, aynen Excel tablosuna bakmamistim. YouTube'dan takip ettigim bir profil 2NL'ler hakkında boyle bir bilgi verince paylaşmak istemiştim. Tekrardan teşekkür ederim bilgilendirme icin

• @onuru hk dan suana kadar mail almadiniz dimi hocam siz hala .benim hatirladigim kcc den tarihinizi ogrenmistiniz .sureciniz ne durumda suan ?

• Visa bulletin açıklanma tarihi ne zaman ? 4 Eylül'de açıklanacak diye okumuştum.

• ⭐⭐⭐

@brucewayne Eli kulağındadır..Akşam saatleri (TSİ) olabilir...

• Varşova 2nl göndermeye başlamış bugün.

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    517k Bakış
    ugurswayU
    @Erdi-Gultekin Merhaba, dosyaniz ozelinde henuz mulakat planlanmadigi icin KCC’den bu cevabi aliyorsunuz. Dolayisiyla yine mulakat planlanmadigi icin ilgili konsoloslukta da size bu sekilde bir cevap veriyor. Bu durumda yapmaniz gereken, sabirla mulakatinizin planlanmasini ve pause kararinin kaldirilmasini beklemek. Bu surecte mulakat yerinizin Montreal oldugundan emin olmaniz adina KCC’ye yeni bir email gondererek mulakat yerinizin neresi oldugunu sorabilirsiniz. Kolayliklar dilerim.
  • 33 Oy
    11k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 40 Oy
    12k İleti
    677k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k