Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar ev sahibim beni mahkemeye verceğini söyledi bu süreçte vizem etkilenir mi ev sahibi kiracı davasından birsey olurmu tahliye davası

• @Özlem-Toraman olur olmaz orasını bilmiyorum da yani şu cn ile imkanınız varsa eğer ev sahibinize 2 ay daha katlanın diye düşünürdüm.

• @dogukan-altn Selamlar, bu başlığın 1.sayfasına gidin göreceksiniz.

• @Emre-Kurtulmuş çok teşekkür ederim

• @ATS16 çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman Selamlar...Daha dava etmemiş edeceğini söylemiş. Adli tatil yeni bitti, herkes göreve bu hafta başladı. Eskiden gelen dosyaların önceliği evsahibinin davayı açması derken geçen zaman, bir de ülkemizde bu davaların süresini de gözönünde bulundurursak siz bu CN ile evi değil sadece valizinizi toplayın derim...😉
    Not: Ev sahibinizin elini güçlü kılacak durumlar yaşamadığınızı veya tahliye taahhüdü imzalamamış olmanızı ön görerek yazdım...

• @Özlem-Toraman ayrıca Özlem hanım bilgilerinizi 2025 yılı exceline işler misiniz lütfen;

• @Burak3445 çok teşekkürler, aynen Excel tablosuna bakmamistim. YouTube'dan takip ettigim bir profil 2NL'ler hakkında boyle bir bilgi verince paylaşmak istemiştim. Tekrardan teşekkür ederim bilgilendirme icin

• @onuru hk dan suana kadar mail almadiniz dimi hocam siz hala .benim hatirladigim kcc den tarihinizi ogrenmistiniz .sureciniz ne durumda suan ?

• Visa bulletin açıklanma tarihi ne zaman ? 4 Eylül'de açıklanacak diye okumuştum.

• ⭐⭐⭐

@brucewayne Eli kulağındadır..Akşam saatleri (TSİ) olabilir...

• Varşova 2nl göndermeye başlamış bugün.

• @ogo varşova'yı nereden takip ediyorsunuz ?

• @Emre-Kurtulmuş Ya aslında olay şöyle, Suriye'de henüz savaş yokken, 2008 yılında şam'a gitmiştim. 2 sene sonra ABD vizesinde çok soru sordular ve ret verdiler. Şimdide tereddütte kaldım. O kadar detaylı veriyi alamazlar diye düşünüyorum.

Size de danışayım dedim.
    Durduk yere dikkat çekmeyelim istiyorum. Turistik gittik, gezdik geldik herkes gibi. Sonra birden şüpheli olduk 😃

• ⭐⭐

@Cansu-mer merhabalar, ever henuz 2nl ulasmadi, halen beklemedeyim.

• @evr42 Rusların telegram kanalından

• ⭐⭐⭐⭐

@Mustafa-ELMACI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, forumda ya da başka bir kaynakta var mı bilmiyorum aradım ama bulamadım açıkçası, ABD’de uçaktan indikten sonra sırasıyla neler yapılması gerektiğini anlatan bir yazı/video serisi var mı? Uber’den taksi nasıl çağrılırdan tutun da ehliyet nereden nasıl alınıra veya hangi bankadan nasıl hesap açılıra kadar yazamadığım farklı bir sürü konuyu tek bir video/yazı altında toplayan, maddeler şeklinde de olabilir, içeren bir kaynak mevcut mu? Gidince yapılacaklar hep ayrı ayrı farklı kaynaklarda var, toplu şekilde bulan var mı? Saygılar

Söylediklerinizin hepsi forumda var ama tek bir yazı tek bir başlık olarak değil. Ama güzel fikir. Bence siz Amerika’ya Giriş 101 tarzında bir yazı yazabilirsiniz. Böylece sizden sonra bu ihtiyacı hissedecek kişilere yardımcı olursunuz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@seda80, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakat yerimi viyana olarak değiştirmek istiyorum. 3 sorum var, yardımcı olan olursa çok sevinirim.
    1/dosya transferi yaparken form otomatik açılıyor mu? bu beni mülakatta gerilere atar mı?
    2/örnek mail formatı nerene bulabilirim? başarılı olan biri varsa dosya taşıma da yanıtlarsa çok seviniirm
    3/lise diplomam, üni diplomam ve master diplomam var. Bunların hangisini tercüme ettirmeliyim? Hepsini mi sadece lise diploması yeterli midir?

1- Formunuz otomatik açılmıyor ancak, adres vererek dosyanızı taşıttıktan sonra KCC yanlışlıkla formunuzu açabilir. Dosyanızı taşıttıktan sonra formunuza girip completed yazıp yazmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.

3- Konsolosluğa göre değişiyor. Mesela Ankara lise diploması konusunda ısrarcı. Ancak lisans ve master diplomalarınız İngilizce/Türkçe olarak yazıyor ise çeviriye gerek yok zaten.

• ⭐⭐⭐

@EzgiLera Boşuna mı nickname i Flight101 yaptık .😉

• ⭐⭐⭐⭐

@bahar_aydin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bu arada su videoda (

) 2NL'lerin hiçbir ülke vatandaşına daha gonderilmediginden bahsediyor. Adamın yaptıgı yorumlara gore KCC'nin bu sene 2NL gonderme konusunda sistemsel (teknik) bir hata olabileceğinden bahsediyor (tahmin)

Olay sadece 2NL değil, 2NL size gelmediğinde, dosyanız da konsolosluğa gitmemiş oluyor.
    Sistem bozuldu ama biz dosyaları gönderiyoruz derlerse sorun yok. Ama mülakattan önce dosyanın konsolosluğa ulaşması şart.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 2688
  • 642
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |