Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz Anlamı çıkarmak için çabalamadım siz hitap tarzınızın farkında değilsiniz bence. Foruma katıldığım gün bana da aynı şeyi yaptınız. Sizin 5 Mayıs 'ta öğrendiğinizi diğeri 1 Eylül'de öğrenmiş olabilir bu durum da birini birinden üstün kılmaz. "Basit soru" "kimsenin vaktini almayın" gibi tanımlamaları bir an önce bırakıp forumun gönüllü yardımlaşma enerjisini devam ettirmeye odaklanın lütfen. Daha fazla bu konu hakkında konuşarak talihlilerin vakitlerini almayalım. Tekrar sürecinizde başarılar

• @seda80 öyle bir zamanlama planlama içerisindeyiz ki biz de current olmak için dua ediyoruz Kasım 2024 e mülakat alabilsek ne güzel olur 😊

• @Ugur-2 Cn nin tek olmasi aile bireylerinin tamaminin tasinmasi anlami tasimaz, talihli baska ulkede esi bir baska ulkede gorusmeye girebilir. O yuzden dosya tasima sonrasi ailenin diger bireylerinin de dosyasinin tasinip tasinmadigini,kcc ye e mail atarak teyit etmenizi oneririm.

• Merhabalar, forumda ya da başka bir kaynakta var mı bilmiyorum aradım ama bulamadım açıkçası, ABD’de uçaktan indikten sonra sırasıyla neler yapılması gerektiğini anlatan bir yazı/video serisi var mı? Uber’den taksi nasıl çağrılırdan tutun da ehliyet nereden nasıl alınıra veya hangi bankadan nasıl hesap açılıra kadar yazamadığım farklı bir sürü konuyu tek bir video/yazı altında toplayan, maddeler şeklinde de olabilir, içeren bir kaynak mevcut mu? Gidince yapılacaklar hep ayrı ayrı farklı kaynaklarda var, toplu şekilde bulan var mı? Saygılar

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Mustafa-ELMACI aşağıdaki konu başlığından tecrübelere ulaşabilirsiniz

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

• selamlar,

bu siteye bilgilerimi girdiğimde böyle bir hata alıyorum (Geçersiz Göçmen Vizesi Dosya Numarası.) konu hakkında bilgi sahibi biri var ise içimi ferahlatması mümkün mü 🙂 ?

• Mülakat yerimi viyana olarak değiştirmek istiyorum. 3 sorum var, yardımcı olan olursa çok sevinirim.
    1/dosya transferi yaparken form otomatik açılıyor mu? bu beni mülakatta gerilere atar mı?
    2/örnek mail formatı nerene bulabilirim? başarılı olan biri varsa dosya taşıma da yanıtlarsa çok seviniirm
    3/lise diplomam, üni diplomam ve master diplomam var. Bunların hangisini tercüme ettirmeliyim? Hepsini mi sadece lise diploması yeterli midir?

• ⭐⭐⭐⭐

@eym yaşadığınız durum normal, 01.01.25 itibariyle DV2025 verilerine bu web sitesinden erişebileceksiniz ve hata mesajı almayacaksınız

• ⭐⭐⭐⭐

@seda80

1-Transfer yaparken formunuz açılmıyor, FAM değişikliği ile KCC aracılığıyla taşınan dosyalara mülakat dağıtım tarihi sırası hangi kritere göre verilecek henüz belli değil. Bu durum ilk defa bu yıl yaşanacağı için yaşayıp göreceksiniz.

2-

Case Number: 2025EU000XXXX
    Name - Surname: ---
    Date of Birth: ---

Dear KCC Officer,

I kindly ask you to transfer my case from U.S Embassy in Ankara to U.S Embassy in Vienna.

Best regards,

Email adresi: [email protected]

3- Sahip olduğunuz en yüksek eğitime ait diplomanızı mülakatta beyan etmeniz yeterli, aranan en düşük kriter lise diplomanız olması. Bunun için daha çok zamanınız olacak, yeni bülten açıklanmadan ve current olmadan aksiyon almanız sürecinizin faydasına...

• @ATS16 çok teşekkür ederim cidden bir an durduk yere RED yedim sandım 😃

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐

@muno Selamlar..Bu başlığı 29 mayıs tarihinden itibaren bugüne kadar okumalısınız..Konuyla ilgili neredeyse her türlü anlatımı bulacksınız...Sevgiler

• @muno Selamlar, aslında çok fazla bilgi var hatta bazıları birbirinin tekrarı @EzgiLera ve @Flight101 çok fazla konuyla alakalı yazıları mevcut. Dikkatlice incelersen tüm sürece hakim olursun.

• @SEYMENOGLU dosyaniz tasindiginda dosyaniza dahil olan herkes taşınmış oluyor

• @ATS16 @onuru ilk KCC aracılığıyla dosya taşıyıp mülakat alan Hongkok'dan Onur var sanırım. 2 ekim'de mülakatı varmış. Numarası da 5700 lerde gayet iyi bence. Dosya taşıyınca çok sıralarda geriye düşmüyor sanırım talihli. Ama tabi Onur'un durumunda olup, dosya taşınırken görevlinin yanlışlıkla formunu açtıkları var. Onların durumunu bilemiyorum.

• @Uzuzi Daha once bu soruyu bizzat ben sordum esinizi sonradan eklediginizde Ankara da dosya kalabiliyor teyit icin dosya transferden sonra kcc ye e mail atmanizi oneriyorum. Atip atmamak sizin tercihinizdedir.

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@SEYMENOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Evlilik icin dosya tasima islemini geciktiriyordum ancak goruyorum ki gec kalacagim, dosya tasidiktan sonra evlenip es ekleme yapabiliyormuyum.
    Dosya tasima islemi sonrasi ekleyecegim es bilgilerini tekrar transfer icin mail atmam gerekecek mi ?

Evlenmeden önce dosya taşıma yapabilirsiniz. Dosya taşıdıktan sonra eşinizi eklerseniz, eşiniz için en baştan taşıdığınız konsolosluğu seçin mülakat yeri olarak. Formu submit ettikten sonra da tüm aile fertlerinin mülakat yerini sorguladığınız bir mail atın KCC ye.

• Viyana konsoloslugunun sayfasına bakıyorum da. Gerekli evraklar arasında diploma yazmıyor.

ben mi yanlış yere bakıyorum, yoksa gerekli evraklar arasında yok mu? Belki de her konsolosluk diploma istemiyor olabilir mi?

• "Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer."

Bana KCC'den boyle bir mail geldi, dosya transferi icin adres istiyorlar anlamina mi geliyor? DS260 formunu doldurmustum ama simdi tekrardan doldurmami mi istiyor anlamadim? Acip bakmayada korkuyorum, bana complete olduguyla ilgili pdf bile gelmisti, acaba DS260 formunu nereden kontrol edebilrim?

• @SEYMENOGLU sizin bahsettiğiniz durumda dosyayı tasitip sonradan evlenip eşinizi sonradan dosyaniza eklemekten bahsediliyor bu tamamen farklı bir durum
    Normalde bizler ds260 formunu tüm aile için doldurup submit ettik ve dosyamızı sonrasinda bu şekilde tasittik bu durumda dosyayla herkes taşınmış oluyor
    İki durum farklı

• @bahar_aydin dosyanızı taşıyacağınız yerden bir otel adresi yazıp yollayın

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |