Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş tesekkurler deneyeyim bunu

• @Emre-Kurtulmuş
    Emre Bey selamlar, bu linkten şimdiden sizin referansla üye olsam ancak hesabı 3-4 ay sonra aktif hale getirsem, yani o zaman para göndersem de oluyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@erenotti kısa süreli bir promosyon değil sanırım bu çünkü ben ilk hesabı açtığımda 1.5 sene önceydi ve promosyon hala devam ediyor. Onun için 3-4 ay sonra bitireceklerini sanmıyorum

• Arkadaslar merhaba, Teb den hesap acmistik her gun 300 usd para cekebiliyorduk simdi 4 usd islem ucreti istiyor, bu bir sefer icin mi yoksa anlasma bitti her seferinde 4 usd mi alacak ? Bilgisi olan var midir?

• @selun, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

Arkadaslar merhaba, Teb den hesap acmistik her gun 300 usd para cekebiliyorduk simdi 4 usd islem ucreti istiyor, bu bir sefer icin mi yoksa anlasma bitti her seferinde 4 usd mi alacak ? Bilgisi olan var midir?

Merhaba, bu uygulamaya bu sene geçtiler. Daha önce birkaç yerde konuşmuştuk, belki geçmiş iletilerde de vardır. Bazı şubeler alıyor bazıları almıyordu. Sanırım yavaş yavaş sisteme dahil oluyorlar, isterseniz başka şubeden de şansınızı deneyin.

• @selun biz daha dun cektik iki farkli teb debit kart ile herhangi bir islem ucreti kesilmedi.

• @selun Sizin Bank Of America 'damı hesabınız var? TEB'in anlaşması sadece BOFA ile , başka bir bankanın ATM kartını kullanıyorsanız ücret alabilirler..

• @deebee temmuzdan beri hergun 300usd cekıyoruz, ilk defa boyle birsey oldu bende anlamadım bugun 4 usd fee crkmesıne izin verdim bakalım yarında deneyeceğim

• @Redbeard hayır temmuzdan beri kullanıyoruz ve teb in Bank of america ile anlasması var 2 aydır hergun komısyonsuz 300 usd cekıyorduk, ne olduysa 2-3 gundur 4 usd fee ıstıyor farklı bankamatıktende denedim

• @dkagan55 acaba bir limitten sonra işlem ücreti mi istiyor ? Siz be sıklıkla cektınız?

• @selun , limit asiminolabilir mi bilemiyorum, iki farkli teb hesabindan debit kartla 2 hafta ust uste gunluk likit kadar cekim yaptik sadece,

• Arkadaşlar merhaba Amerika dan Turkiyeye herhangi bir yontemle doviz gonderirken belirli limitler veya yasaklar varmi varsa günlük aylık ne kadar bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

• @MyLife-0, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

Arkadaşlar merhaba Amerika dan Turkiyeye herhangi bir yontemle doviz gonderirken belirli limitler veya yasaklar varmi varsa günlük aylık ne kadar bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

Yasak yok hocam. Tabi 100 milyon $ felan yollamiyorsanız 🙂 Fakat problem şu ki Türkiye ye para yi getirirken bir problem çıkmıyor fakat Türkiye den döviz yurtdışına çıktıgında malesef uğraştırıyorlar. Swift işlemini bir türlü onaylamıyorlar... Bahsettigim miktarlarda aslında çokta fazla miktarlar değil.
    10000$ üzerindeki meblag larda takılma riski var takılmayabilirde bunu bilemeyiz. Türkiye de ne olacagını kestiremiyor insan.

• Cok teşekkürler ordaki tanidiklarimiz 1000 2000$ Trye gonderimleri çok sorun ediyorlarda bilgi alayim dedim oyle yuksek meblalar deqil hani Abdye geldigimde haftalik 1000 2000 $ turkiyedeki hesabima wu ile veya baska yonteml ile gondermemin bir sakıncası varmi diye sormak istedim @rnc

Cok teşekkürler ordaki tanidiklarimiz 1000 2000$ Trye gonderimleri çok sorun ediyorlarda bilgi alayim dedim oyle yuksek meblalar deqil hani Abdye geldigimde haftalik 1000 2000 $ turkiyedeki hesabima wu ile veya baska yonteml ile gondermemin bir sakıncası varmi diye sormak istedim @rnc

Western union dimi? Bildigim kadari ile bir problem çıkmıyor. Hatta ziraat bankasinda uygulamaya girip direk wu dan aldigin bilgileri girerek anında parayi hesabına yatirabiliyorsun.
    Ben çok kullandim ziraat bankasini 🙂

• Evet en basiti Wu ile cunku suan Trdeki cogu bankacilikta Wu ile gonderilen dovizi direk hesabina cekebiliyorsun eger meblaglar sorun olmazsa bana cok kolaylığı olacak @rnc

Evet en basiti Wu ile cunku suan Trdeki cogu bankacilikta Wu ile gonderilen dovizi direk hesabina cekebiliyorsun eger meblaglar sorun olmazsa bana cok kolaylığı olacak @rnc

Yok hocam olucagını zannetmiyorum. Benim gördüğüm kadari ile ülkeye giren dövizi sorgulamıyorlar. Çıkanı sorguluyorlar 😂

• ⭐⭐

@rnc hocam trden yuksek miktarda dolar ciktiginda(30bin civari), ne tur evrak isi gerekiyor?
    Tr-abd hatti.

Abdden trye dolar yolladigimizda herhangi birsey yapiyormuyuz? Yoksa direk BofA hesabina girip parayi gonderebiliyormuyum?

• @charon ben 30K alti gonderdim, her hangi bir evrak istenmedi. hareket yonu cepteteb>td bank.

• @charon, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@rnc hocam trden yuksek miktarda dolar ciktiginda(30bin civari), ne tur evrak isi gerekiyor?
    Tr-abd hatti.

Abdden trye dolar yolladigimizda herhangi birsey yapiyormuyuz? Yoksa direk BofA hesabina girip parayi gonderebiliyormuyum?

yüksek miktar ne kadar mesela hocam? 100k ve ona yakın rakamlar zorluk çıkabilir. Altinda hiçbirşey istenmiyebilir de. (örnek 10k-20k$)
    Edit:imla

Benzer Başlıklar

• 5
  • 30
  • 13
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |