DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@misha90 Merhaba, ben mülakat maili almadım. Mülakat aldığıma dair mail zaten 5 Ağustos'ta gelmişti. Bugün Ankara konsolosluğundan randevunun onaylandığına ve gelirken getirmem gereken evrakların ne olduğuna dair mail aldım ben.
-
@asdwqq, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar, 10 Eylül'de Ankara'da mülakatımız var ancak 2NL mailini Ankara'dan henüz almadık. 4 Eylül'de mülakatı olan arkadaşlara uzun zaman önce 2NL maili gitmiş Ankara'dan ancak 10 Eylül'de mülakatı olan bize henüz gelmedi. Sizce Ankara'ya mail atıp sormalı mıyız? Yoksa biraz daha beklemeli miyiz?
Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada görüyorsanız sorun yok.
-
@Mervc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba
Mülakat onay sonrası pasaportlar kaç günde ulaşıyor adrese acaba 1 hafta denildi ama DV status daha değişmemiş konsolosluk sisteminde. Birde AIS kaydı eşim için yapamamıştık o zaman gerek yok denilmişti. Mülakatta sorun edilmedi ama pasaportun ulaşması için gerekli denildi. AIS için mail attık henüz dönüş olmadı. Süreç nasıl ilerleyecek acaba bilgimiz yok maalesefGenelde 3 iş günü içerisinde ulaşıyor ama daha uzun sürebilir şubeye veya adresinize istemenize göre. Konsoloslukta 5 gün diyorlar bu sebeple.
-
@Mervc bizim 2 gunde elimizdeydi pasaportlar. Issued oldugunda yola cikti pasaportlar ayni zamanla PTT’den de mesaj aldik. Sistemden kontrol ettiginizde ne yaziyor ?
-
@EzgiLera Evet görüyorum tabiki ancak herkese giden mail bana gelmediği için tedirgin olmuştum. Gerçi zaman da vardı daha ama işte sürecin sonuna geldiğimiz için stres var. Neyse ki bugün geldi beklediğim mail. ☺️
-
@asdwqq, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Evet görüyorum tabiki ancak herkese giden mail bana gelmediği için tedirgin olmuştum. Gerçi zaman da vardı daha ama işte sürecin sonuna geldiğimiz için stres var. Neyse ki bugün geldi beklediğim mail. ☺️
Zaten size gelen mail değil, o sayfanın değişmesi oluyor 2NL dediğimiz bildirim. O mail herkese gelmiyor ve normal bir durum. Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada göremezseniz sorun olur.
-
Dear Melike,
we received following email from KCC: This email is to notify post that DV 2024 has concluded, scheduling is closed for the 2024 program year.
We are very sorry that we cannot assist you further with your DV visa processing.
bütün vizesini alan arkadaşların yeni hayatları hayırlı olsun. -
@melikemim Merhaba siz randevu maili aldınız mı?
-
@cemal1153 hayır sadece dosyamı taşımayı kabul etmişlerdi.
-
@melikemim buda demek oluyor ki her dosya taşıyana randevu verilmiyor sağlık olsun. Ben bunu dile getirdigimde yanlış anlayanlar oluyor.
-
@melikemim DV2026 ya basvurmayi dusunuyor musunuz?Bu sira numarasiyla surecinizin ilerleyememesi cok yazik.Soylenecek soz bulamiyorum.
-
@melikemim hocam dosyanızı nereye taşıdınız belkide halen daha taşıdığınız ülkede bir umut vardır ?
-
@cemal1153 güzel kardeşim zaten bütün konsolosluklar dosya taşıma kabul maillerinde bunun bir garanti randevu ihtimali olmadığını belirtiyor. Bence vize şansı çok çok büyük ihtimalle artık sona ermiş 2024 kazananları sayfasında fikir yürütmektense kendi 2025 sürecinize odaklanın , yazılanları okuyup irdeleyip bilgilenmeye çalışın.
-
@rektinpeace kendimizi ifade etmyelim mi ?
-
@beko 2025e de başvurdum yine 2026 başvuru yapıcam ama sıra numaram 1 bile olsa herhalde dosyamı taşırım
-
Bu ileti silindi! -
@dehaningizemi dosyam viyanaya taşındı kcc sürecin bittiğini belirtmiş malesef
-
@melikemim 2025i kazanamadiniz anlasilan. Valla benim dosya Frankfurta bagliydi. Onlarda bu sene berbat performans gosterdiler. Yani bakiyorum da Ankara daha iyi performans gostermis Frankfurta gore.Bizdeki talih kor salih.
-
@rektinpeace bu sitenin amacı insanların birbirlerine yardımcı olması en ufak bir detay bile önemli neden rahatsızlık duydunuz. Sizin için basit olan bir başkası için önemli ve hayati önem arz edebilir.
-
@cemal1153 düşünceli davranmak lazım burada sürecin sonuna gelinmiş ve bir çoğu maalesef ki bu süreçten beklediğini alamamış arkadaşlarımız var. Bu noktada herkesin bilgisi dahilinde olan bir şeyi bir tek siz söylemişsiniz bunca zamandır ama kimse inanmamış gibi bir anlam var ilk mesajınızda
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum