Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @melikemim buda demek oluyor ki her dosya taşıyana randevu verilmiyor sağlık olsun. Ben bunu dile getirdigimde yanlış anlayanlar oluyor.

• @melikemim DV2026 ya basvurmayi dusunuyor musunuz?Bu sira numarasiyla surecinizin ilerleyememesi cok yazik.Soylenecek soz bulamiyorum.

• @melikemim hocam dosyanızı nereye taşıdınız belkide halen daha taşıdığınız ülkede bir umut vardır ?

• @cemal1153 güzel kardeşim zaten bütün konsolosluklar dosya taşıma kabul maillerinde bunun bir garanti randevu ihtimali olmadığını belirtiyor. Bence vize şansı çok çok büyük ihtimalle artık sona ermiş 2024 kazananları sayfasında fikir yürütmektense kendi 2025 sürecinize odaklanın , yazılanları okuyup irdeleyip bilgilenmeye çalışın.

• @rektinpeace kendimizi ifade etmyelim mi ?

• @beko 2025e de başvurdum yine 2026 başvuru yapıcam ama sıra numaram 1 bile olsa herhalde dosyamı taşırım

• Bu ileti silindi!

• @dehaningizemi dosyam viyanaya taşındı kcc sürecin bittiğini belirtmiş malesef

• @melikemim 2025i kazanamadiniz anlasilan. Valla benim dosya Frankfurta bagliydi. Onlarda bu sene berbat performans gosterdiler. Yani bakiyorum da Ankara daha iyi performans gostermis Frankfurta gore.Bizdeki talih kor salih.

• @rektinpeace bu sitenin amacı insanların birbirlerine yardımcı olması en ufak bir detay bile önemli neden rahatsızlık duydunuz. Sizin için basit olan bir başkası için önemli ve hayati önem arz edebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 düşünceli davranmak lazım burada sürecin sonuna gelinmiş ve bir çoğu maalesef ki bu süreçten beklediğini alamamış arkadaşlarımız var. Bu noktada herkesin bilgisi dahilinde olan bir şeyi bir tek siz söylemişsiniz bunca zamandır ama kimse inanmamış gibi bir anlam var ilk mesajınızda

• @Emre-Kurtulmuş dvcharts tan baktığımda 42k vizenin basıldığını görüyorum daha 1 ay süre ve 13k vize kotası yok mu? neden artık mülakat dağıtımları yapılmıyor bir bilginiz ya da yorumunuz var mı acaba? çünkü 13k vize az buz bir sayı değil eski süreçlerin verilerine baktığımda 54k vize 55k vize gibi sayılardan sonra süreç sonlandırılmış.

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz ıssued vize sayısı 42951 kalan vize 12k evet ancak burada APde bekleyen 5K ve readyde bekleyen 16.6K dosya var kaldıki birde aos ile vizesini alanlar var.
    Onun için temkinli davranmaya çalışıyorlar geçen seneki gibi mülakat günü kapıda bu bilgiyi verecek kötü durum tekrar yaşanmasın diye

• @rezanclz Gecmis yil verilerinede bakmanizi tavsiye ederim.Maalesef bazi yillarda 55K vize kotasi dolmadan surecler bitmis.Bu yilki 42K basilan vize sayisi KCC icin yine de makul.Ama 55K kota varsa bu kota dolmali.Aslinda anlasiliyor ki, sistem ben ne kadar istersem o kadar vize veririm diyor maalesef.

• @Emre-Kurtulmuş haklısınız yanlış anlaşıldıysam affedersiniz. Sizin sayenizde current i kcc yi öğrendik teşekkür ederiz

• @beko frankfurt nasıl kötü bir performans göstermiş ankaradan bu sene?

• @Emre-Kurtulmuş Kimseye umut vermek istemem tabiki çünkü umut ettikçe daha da üzülüyor insan bu süreçte. Ancak daha önceki iletilerimde de bahsetmiştim kota dolmama durumunda Eylül ayı içerisinde tek tük dağıtımlar olması ihtimaller dahilinde bence. 2022 senesinin istatistiklerine bakarsak Eylül ayında da az sayılmayacak mülakat dağıtılmış. Bence Ankara için 7000-8000 arası numaralar için umut hala var. İnşallah tahmin ettiğim gibi olur. Çünkü bence de 10 ayı aşkın bir sürede 42-43bin (aylık ortalama 4bin) vize basılmışken son dağıtımla bir ayda 12-13bin vize basılması çok zor bir ihtimal. O yüzden Eylül ayında özellikle ilk hafta yapılacak mülakatlardan sonra tekrar bir ufak mülakat dağıtımı bekliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@asdwqq ama şunu unutmamak lazım aos sayılarıda bu 42bin rakamının üstüne eklenecek ve son ayda APde kalan dosyaların sonuçlandığını daha fazla görüyoruz buda o sayının üstüne eklenecek ve halihazırda eylül ayı için bekleyen randevu sayısı oldukça fazla zaten

• @BatuhanGnc Batuhan bey bende aynı durumdan muzdaribim. Askerlik belgesi olayını nasıl çözdünüz. Acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen. Çare bulamıyorum. Bende aralıkta kaçağa düşeceğim. Mülakat ocaktan sonra gibi görünüyor.

• @Hope-Breaker yayinladigi toplam 2NL e gore

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |