Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@semihkomuscu son dozu hangi tarihte olmuştunuz?

• @mrt01 12 yaşından büyük herkese yapıyorlar. Sizin mülakat emaili geldi mi?

• @mrt01 cdcnin pek umrunda olacagini sanmiyorum ama yine de denemekten zarar gelmez. Attigim adrese mülakatiniz daha erken oldugu benden önce gideceksiniz, ücretsiz ise bilgilendirme yaparsaniz sevinirim. degilse bile molnarda olunabilir 15€ gibi bir fiyati varmis zaten

• @sevdemimi hâlâ ses yok umarim bu hafta icerisinde gelir.

• Merhaba herkese, benim mülakatım Hong Kong ta olacak umarım. Bildiğiniz üzere Türkiye de covid aşısı bulunmuyor, Anderson ve Nicolson muayenelerinde covid aşısının vurunmayacağını duydum. Bu gibi durum da nasıl yol izlemeliyim, ne yapmalıyım ?

• @rezanclz Güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanla 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@okiti, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Sinan-D @Uzuzi @salih-atilla Yanıtlar için teşekkür ederim. @EzgiLera hocam sen ne düşünürsün bu konuda ?

İlla eşinizin adına bir hesap olması gerekmiyor. Sizin hesabınız da olabilir. Yeter ki paranın sizin olduğuna ve yeterli olduğuna inansınlar.

Ayrıca eşinizin hesabına da parça parça yatırmanıza gerek yok, tek seferde parayı koyabilirsiniz ve hesapta tutabilirsiniz. Ama 6 aylık döküm olmaması iyi değil. O yüzden kendi hesabınızda göstermeniz daha makul görünüyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn duyum yerine HKG'de (Hong Kong) bulunan yetkili sağlık kurumu Dr. Nicolson & Associates'e ve Drs. Anderson & Partners'a sorunuz ile ilgili e-mail atarak yazılı bilgi almak ister misiniz? Duyumdansa yazılı bilgi almak her zaman sürecinize daha fazla katkı sağlayacaktır.

Dr. Nicolson & Associates: [email protected]
    Drs. Anderson & Partners: [email protected]

• @ATS16 teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba,
    Yaklaşık 2 hafta önce Dosyamın Viyana’ya taşındığına dair onay maili aldım. Dosyanın taşındığını nasıl sorgulayabilirim bilgisi olan var mı acaba

• @ertugrulkndmr kccye dosyam nerede diye mail atip sorabilirsiniz.

• @rezanclz teşekkür ederim. Nasıl bir mail atmam gerekiyor peki yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek için

• @ertugrulkndmr Dosyanızın nerede olduğunu sormanız yeterli. Ek olarak Dosya numaranızı, İsim soyisim ve doğum tarihinizi yazmanı lazım

• @siraç henüz 2nl maili gelmedi.

• @rezanclz 15€ çok ciddi bir mebla değil bir gün erken gitmekle oluşacak otel ve yeme içme cost’u eğer daha düşükse birgün önce gidilir ama kafa sakin şekilde Dr. Molnar da yapılması bence daha iyi

• Merhaba arkadaşlar foruma bugün üye oldum . ilk olarak imzamı güncellyerek işe başladım. Kendi durumum ile ilgili bir kaç sorum olacak.
    Daha önce 2 kez shengem vizem vardı ve süreli dolu. Eşimin ve 2 çocuğumun yoktu. Dosya taşımak için avrupa mantıklı ama yeşilpasaport olmadığı için ve vize işini riskli gördüğüm için vizesiz bir yere dosyamı taşımak istiyorum . 9 sene sonra gelen bu fırsatı kaçırmak istemiyorum açıkcası . Mülakat sırası gelme konusunda daha önce diğer ülkelerin mülakat durumu inceleyenler var ise benimle paylaşabilir misiniz ?

Aklımda Tiran yada Muscat var. 1-2 gün içinde kararımı verip dosyamı taşıyacağım . Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim . Saygılar...

• ⭐⭐⭐⭐

@ertugrulkndmr

Dear Sir/Madam,

Could you please provide me about information regarding the location of my interview?

Case Number: 2025EUXXXX
    Preference Category: DV Diversity
    Principal Applicant Name: (Soyadınız, Adınız)
    Date of Birth: AA/GG/YYYY

Best regards,

Email adresi: [email protected]

**

Buna ilave olarak, @gucarslan'ın daha önce yazdığı bu iletiyi de okumayı ihmal etmeyin.

• @cemciftcioglu teşekkür ederim

• Merhabalar,
    Öncelikle çeklişi kazanan tahlilliler umarım istedikleri şekilde greencard'larına kavuşurlar 🙂
    Ben de 2025 talihlisiyim. Sıralamam 17binlerde, ancak Almanya'da olduğum için mülakata Frankfurt'ta gireceğim. Bu sebeple mülakat sırasının geleceğini umuyorum 🙂
    Sorum şu; benim ablam ve eşi (Amerikalı) Amerika'da yaşıyorlar. 2 yıldır evliler, ve biz de eşimle gittiğimizde onların müstakil evlerinin alt katında kalacağız. Konaklama için herhangi bir sorunumuz yok. Ancak biz zaten tüm birikimimizi Almanya'ya gelmek için harcadık, ve hiçbir birikimimiz yok. İkimiz de çalışıyoruz, ancak maaşlarımız çok yüksek değil. Ablam bize bir mektup gönderecek. İçerisinde, onların geçim durumları, evin onlara ait olduğu, maaş bordroları ve davet mektubu olacak. Bunlar olunca sponsor olmuş oluyorlar mı?
    Yoksa sponsor olmak için başka bir şey de yapmaları gerekiyor mu?
    ( Ablamın eşi, ablam için hali hazırda GreenCard sponsoru )
    Ya da bize toplu para havalesi yaptıklarında, bunu şüpheli görürler mi?
    Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler 🙂
    Bol şans 🙂

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |