Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@marinesubby selamlar, hk da bulunan 2 saglik kurulusu ile iletisime gectim. tr de asinin bittigini ne yapabilecegimi sordum. gelen yanitta, orada olabilecegimi ilettiler.

• @onuru https://visa.medau.at/en/usa,4083.html bende şimdi biraz daha detaylı baktım 12 ay içinde aşı olmanız gerekli diye bir pragraf var ama ucu açık hatırlatma dozu değil. Gelen maile göre yaptırıcaz bizde

• ⭐⭐

@mrt01 tamamdir tesekkurler, bizlere de haber verebilirseniz sevinirim. sureciniz de bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@marinesubby hongkongda sağlık muayenesini yapan kurumların websitesine bakabilirsiniz yada direk onlarla iletişime geçip sorabilirsiniz covid aşı şartları kaç yaş itibariyle geçerli diye

• ⭐⭐⭐⭐

@marinesubby, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru bu bilgiyi nereden aldınız acaba bebek ve küçük çocuk için de isteniyor mu hong kong nasıl öğrenebilirim

Covid için soruyorsanız muhtemelen hayır. Çünkü bizim ülkemizde 12 yaş altı bireylere covid aşısı yapılmadığına dair alınan bir belge ile yurt dışındaki sağlık kuruluşuna gidip, çocuklarına Covid için aşı yaptırmayanlar oldu. Ancak kesin bilgi için sağlık raporunu alacağınız yere danışmanızda fayda var.

• @onuru teşekkürler

• 23.08.2025 günü TR. Saati ile 15.30 KCC'ye dosyamin B.K. taşınması için mail gonderdim. Aynı gun saat 23.11' de fiziksel adres belirtmemi istediler.

Ön araştırmalarımı yapmıştım, adres belirtecegim. Hepimizin sorunsuz mulakatlarini almamız dileğiyle.

• @onuru sonucu bizimlede paylaşabilir mısınız rica etsem 🙂

• @Flight101 teşekkürler ds260 formumu bu gün ekledim. eşimin formuna dokunmadık. dosyamızı taşıdıktan sonra mülakat tarihi gelince asıl talihli eşim dosyasını re open yaptırıp isim soy isim pasaport bilgilerini güncelleyecek 🙂

• Covid dahil olmak üzere olmamız gereken aşıları yapılacak sağlık muayenesinde yapmıyolar mı ben mi yanlış biliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@cagrii her ülkedeki durum farklı ankara özelinde soruyorsanız covid dışındaki aşılara onlar karar verip yapıyor. Ama yurtdışında mülakata girecekseniz ilgili ülkedeki sağlık kuruluşuyla konuşabilirsiniz bazıları aşıları dışarda yaptırılıp aşı belgesinin kanıtlanmasını yada antikor testleriyle hangi aşıları daha önce olduğunu şu an tekrar gerekmediğini sunabiliyorlar. Tamamiyle mülakata gireceğiniz ülkenin sağlık kuruluşuna bağlı

• @mehmetdmn25 merhaba BK neresi oluyor

• ⭐⭐⭐

@cemal1153 Bangkok tur heralde..

• @Flight101 Birleşik Krallık BK olarak geçiyor

• bursa yeni şehir hastanesinde sinovac var ben randevu aldım eşim ile beraber gidip hatırlatma dozunu olucaz bilginize

• Bu ileti silindi!

• @EzgiLera 6 aylık maaş dokümanı istemiyorlar mı yoksa ben mi yanlış biliyorum?

• ⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera 6 aylık maaş dokümanı istemiyorlar mı yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Yanlış biliyorsunuz. 6 aylık hesap dökümü istiyorlar. Maaş bordrosu değil. Bankadan alacaksınız, iş yerinizden değil.

• Ben de sonunda dosyamı Hong Kong'a taşıdım arkadaşlar fakat adres göstermek zorunda kaldım. Bundan sonraki süreç için başta @onuru olmak üzere mülakata Hong Kong'da girecek olan arkadaşların deneyimlerine çok ihtiyacımız var. Umarım emeklerimize değer.

• Merhaba herkese selamlar umarım herkes hayallerine kavuşabilir. Ben 1 saat öncesine kadar dosyamın taşınması için KCC mail attım ve bankok a taşıma talebinde bulundum. Merak ettiğim konu şu otel adresi vb gönderdim mailde ama ismimde ki İ harfini I olarak yazacağıma olduğu gibi İ yazdım bunun bir önemi var mı acaba maile olumsuz geri dönüş olur mu bu yüzden ? Ve bankok oturum talep ediyor mu ? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.En başta söylediğim gibi hepimizin hayalleri gerçek olsun. Umarım gittğimiz yerlerde birbirimize komşu oluruz.

Benzer Başlıklar

• 83
  • 57
  • 153
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |