Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @cttl teşekkür ederim anladım , ama Özbekistan DV uygun bir ülke . Şansımı deniyecem .


  • @deebee evet Ankara’dan katılacam mülakata, anladım inşallah sorun çıkmaz. Teşekkür ediyorum.


  • @Yaman-0 sorunuzu bana özelden sorduğunuz için cevaplamıştım.


  • @EzgiLera Söylediklerinize katılıyorum. Eylül ayı için son dağıtım yapıldı diye kesin bir hüküm vermek doğru değil bence @Muratsim . https://savediversityvisa.org/dv2022/ bu linkten DV2022 sürecine bakarsanız Ankara veya başka konsoloslukları kotanın dolmadığı durumlarda Eylül ayı içerisinde bile parça parça mülakat dağıttıklarını görebilirsiniz. Bizler Temmuz'un son haftası dağıtım olduğunda bu iş bitti dedik ama DV2022 sürecini bu linkten araştırıp baktığımdan dolayı hep ufak bir umut vardı ki 5 Ağustos akşamı mülakat maili geldi. Demek o ki hala ihtimal var ancak tabiki düşük bir ihtimal bu. Siz mülakat öncesi yapılacak hazırlığınız var ise ne olur ne olmaz diye o hazırlıklarınızı yaparak hazırda beklemek en doğrusu en azından Eylül'ün son haftasına kadar.


  • Bu ileti silindi!

  • Selamlar. Kuala Lumpur’dan bu şekilde mail aldım. Aynısını ağustos başında baska bir arkadas daha almıştı ama kötü senaryoyu anlamak istemiyoruz sanırım. Bu mail esasen ne diyor? (1 ay önce taşıdım dosyamı bu arada)

    Dear Applicant,

    Thank you for contacting the immigrant visa unit. Kentucky Consular Center (KCC) has concluded the scheduling for Kuala Lumpur for September 2024 which is the last month of the fiscal year 2024.

    We will not accept any additional Diversity Visa cases(including transfer requests) for the current fiscal year.


  • @gucarslan evet haklısınız orda yazılanlar özelde kalacak zaten, bu konuda bir itirazım yok sadece belki bu durumla karşılaşan başkaları varsa diye , ve diğer katılımcılar içinde bilgi olsun diye yazdım. Ve gerçekten geçmişte benim gibi deneyimi olanlar da varmiş, hem elenen hemde sorunsuz geçen, bende sonuna kadar gitmeye karar verdim ve sonucu taki burda paylaşıcam.


  • Bu ileti silindi!

  • @Yaman-0 2024 yılı için vize bittiğini söylüyor


  • @cemal1153 anlamadım , kime söylüyor, nerden bu bilgi?


  • @fyrnaa merhaba benim kardesim Kuala Lumpura gidip pasaport fotografini da ekleyerek dosya tasinmasi icin email atmisti.. Ona da bu sekilde dönüs yaptilar. Yani red verdiler dosya tasinmasi icin.. Ama sizin dosyaniz zaten tasinmis belki yanlislikla otomatik cevap yollamislardir.


  • @Yaman-0 bana da aynı mail geldi geçen hafta, bu hafta tekrar yazdım ve otomatık cevap listesinde DV2024 dosyası almayacakları yazıyor


  • @Yaman-0 dün Bir kaç kişiye yollanmıştı


  • @cemal1153 o dediğiniz olay anladığım kadarıyla , mülakat alamayanlara artık KCC işlem yapmıyor yani , bundan sonra eğer verilmeyen red alanların olursa yerine 30 Eylül kadar belki çağırırlar. Şu anki dağıtımlar hesaplayarak yapıldı bence


  • @fyrnaa Bana sanki yanlış cevap göndermişler gibi geldi. Dosyanız zaten taşınmışsa şu aşamada mülakat beklemekten başka çare yok.


  • @SecilNuhnen sadece bana değil taşıyan başka arkadaşlara da aynı maili attılar


  • Sizin dosyanız taşındıktan sonra yakın zamanda herhangi bir sorunuz /iletişiminiz olmadan mı KLL bu mailleri gönderdi ? Orayı anlayamadım kusura bakmayın .


  • @Yaman-0 doğrudur


  • @Yaman-0 Dogdunuz ulkeye gore dosya tasima yapilmiyor.Ben Isvicrede dogdum ama Isvicre kabul etmedi.Ya oturumun olacak ya da o ulkenin vatandasi olacaksin.


  • @fyrnaa anladim o zaman bilemiyorum ne anlama geldigini, ben sadece su kismini yorumlamistim. We will not accept any additional Diversity Visa cases(including transfer requests) for the current fiscal year. ... ek olarak herhangi bi dosyayi ya da transfer istegini kabul etmeyecegiz. Bu durum sizin icin gecerli degil cünkü dosyayi tasimissiniz. Ama ilk cümledeki scheduling in nasil yorumlanmasi gerektigini bilmiyorum.. bence Kuala Lumpur a dosya tasimis pek cok kisi var .. biriniz bunun ne anlama geldigini e-mail yoluyla Kuala Lumpur a sormali ve digerlerini de aydinlatmali.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    525k Bakış
    Z
    ben umudumu kaybetmek üzereyim dünya kupası da bitti açacaklarsa umarım son dakikalara sıkıştırmazlar..
  • 40 Oy
    12k İleti
    682k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    562k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum